Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

bende aynı şeyi düşünüyorum aslında alacağım fakat şöyle bir sorunum var biliyorsanız size sorayım şimdi full hd ekran olması tabi tartışılır yerine göre avantajlı olabilir fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı ben bilgisayarda bile 720p alıp oynuyorum performans istiyorum şimdiki oyunlarda bile frame düşmesi olurken seneye ne olacak ? biz bu oyunlarda çözünürlüğü 720p ye çekip performansı arttıramaz mıyız ? elimizde böyle bir canavar varken oyunun akıcı olmayışı çok büyük sıkıntı 1080p ekran yine olsun fakat pcdeki gibi 720p olarak oynayabilmemiz lazım böyle bir imkanımız yok mu ? illa 1080p oynamak zorunda mıyız ? daha kötü bir telefon oyunu açarken biz 1080p diye oyunu oynamayalım mı :s

oyunun grafiği kısma imkanı varsa kısabilirsiniz tabi ama kısmak kelimesini kullanmak bile koyar adama 2.000 tl sonuçta

4.7'' ekranda oyun grafikleri adına 720p , 1080p farkını çok yoğun şekilde hissedemezsiniz. Gönül isterki 1080p her oyunu 5 sene oyna. Fakat böyle olmayacak bu noktada çözünürlük düşürülecek. Ağır oyunlar bu şekilde oynanacak. Ve tıkanma noktası olarak s4'ünde Htc One'ında tıkanma dönemi arka arkaya olacak. s4 frame atlatmadan bir oyunu oynattığı sürece Htc'de oynatır . Bir anda atıyorum Real Racing 4 ' ü düzgün akıcı şekilde ikisindede oynarken, Real Racing 5 çıktığında Htc çok frame atlıyorsa s4 az frame atlayacak , ikisindede rahatsız edici frame atlamaları olunca mecbur çözünürlük düşürmek zorunda kalacaksınız. Vazgeçtiğiniz şeyler eşit olacak . Çok büyük bir kayıp söz konusu değil .

Yanlış yorum. Htc one için şimdiden düşürmeniz gerekirken s4 için oyun 1080pnin üstünde bi grafikle gelmedigi sürece frame atlaması olamaz. Çünkü bir gpu 1080p yi iyi veriyorsa her 1080p yi iyi verir. Bu da htc one 2 sene sonra real racing 4te kasım kasım kasılırken s4ün başarılı bi şekilde oyunu oynayabilecegi anlamına gelir.

Bir gpu, bir 1080p oyunu iyi veriyorsa her 1080p yi iyi verir. Nasıl bir kafa bu

Ben team fortress 2 yi laptopumla 1920x1080 de rahat oynarken aynı çözünürlükte Battlefield 3 ' ü oynayamıyorum .

New ıpadde 1080p'nin üzerinde bir çözünürlükle fifa 2013 ' ü , Modern Combat 3 ' ü rahatlıkla oynayabilirken , Real Racing 3 'te frame atlamaları yaşıyorum .

Neyin kafasında yaşıyorsunuz siz . Oyunlar geliştikçe iyi gpu ' ya ihtiyaç duyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Nisan 2013; 1:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Video inceleme için çok teşekkürler Mesut Bey..

Yalnız aklıma takılan bir şey var, incelemenin 8:10 uncu dakikasında arkadaki beats yazısının üstü silinmiş..Acaba rutin inceleme sırasında mı bu alan silindi, yoksa elinize böyle mi ulaştı merak ettim?

Eğer o yazılar kolayca siliniyorsa, telefon hızla tahrip olacak gibi..

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Merhaba,

Öncelikle dikkatiniz için tebrik ederim. Açıkçası bizim gözümüzden kaçmış. Az önce tırnağımla soymayı denedim ve 2 harfi kasadan tamamen silebildim :)

HTC Türkiye ekibine durum ile ilgili mail attım. Sonuç olarak bize gelen üründe her ne kadar son sürüm donanım ve yazılım olsa da kasa satılacak ürün ile aynı mı bilmiyorum. Yurtdışında benzer bir şey raporlanmamış.

Beats logosu sonrasında diğer yazıları da kazımaya çalıştım onlarda bir sıkıntı yok :)

Merhaba,

Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim..

Umarım HTC bu küçük ama miğde bulandırıcı sıkıntıyı, piyasaya sürülecek nihai telefonlarda yaşatmaz..

• Tasarim olarak cok iyi. Donanim hakkinda konusmanin anlami yok. 1000tl yi görene kadar S2ye devam diyorum. S2den sonra hosuma giden tek telefon bu oldu.

• Tasarim olarak cok iyi. Donanim hakkinda konusmanin anlami yok. 1000tl yi görene kadar S2ye devam diyorum. S2den sonra hosuma giden tek telefon bu oldu.

Düzenleme.
    Mobilden girince iki msj hatasini bi düzeltmediniz gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 1 Nisan 2013; 1:55:36 >
  • Benim için rom desteği ve oyun performansı diğer özelliklerden önce gelir. Her malın alıcısı farklıdır, bu cihaz beni ne heyecanlandırdı ne de güven verdi.
    Pişman bir HTC One X kullanıcısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carfreak -- 1 Nisan 2013; 2:07:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yenilikçi tasarım?http://img.tapatalk.com/d/13/02/21/pu8u5y4y.jpg

İyi tespit ama esinlenilmeden yapılan bi tasarım göster bana bu dediğim sadece Allah'a Mahsustur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

One'ın ses çıkış gücü iyiymiş.
    GSMARENA da Loudspeaker Voice 69dB / Noise 66dB / Ring 75dB yazıyor.
    Özellikle çalarken 75 desibel ama temiz ses veriyordur. Hem de stereo.

Fakat o da ne. Bende 300 liralık "Nokia X2 Hayvanı" var.
    Onda da aynı şekilde stereo yani çift hoparlör var.

Ses çıkış gücü ise şuradan karşılaştırabileceğiniz gibi:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5313&idPhone2=3304

Nokia X2: Voice 80dB, noise 75dB, ring 84dB

Tamam, iyi güzel de. Ben o ses değerlerinin çok çok daha yüksek olmasını beklerdim. Sesini dinlemediğim için yorum yapamayacağım ama 2 gün önce komşumun yanında son sesten 2 kademe düşük seste müzik açtım, "Çok yüksek sesi var, kapat" dedi...

Kahkaha attıran yorumları sayende okuyourum

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

Tasarim olarak cok iyi. Donanim hakkinda konusmanin anlami yok. 1000tl yi görene kadar S2ye devam diyorum. S2den sonra hosuma giden tek telefon bu oldu.

Düzenleme.
    Mobilden girince iki msj hatasini bi düzeltmediniz gitti.

Ben Opera'da bir sıkıntı olduğunu düşünüyurdum. Her mesajda ikilemesi can sıkıcı. Bu artı düzeltilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

Çalan Müzik: Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

Sozsuz ilk çalan muzigin adi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 1 Nisan 2013; 3:55:18 >
  • Çok şık, güçlü ve işlevsel bir telefon olmuş.İnceleme de gayet güzel. ayrıca 12:51 e dikkat
  • Videoda sorunmu var izleyemiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

3 tane one telefon çıkarttılar bu one hikmeti ne acaba

Selam
    Hikmeti şu hocam
    Samsung S1 çıkardı başarılı oldu, derken S2 S3 bunlardada başarılı olup iyi sattı. Şimdide S4'te de aynı yoldan devam ediyor.

HTC'de benzer bir yol deniyor
    "one"(1) çıkardı beklendiği gibi olmayınca yani iyi bir çıkış yapamayinca bu dögüyü habire yineliyor. Bakalım bu "one'da" ne yapacaklar?
    Eger bu "one" ile bir çıkış yakalarlarsa nihayet HTC "Two" (2) modeline yol görünür. Bol bol dua edelimde iyi satış yapsın "Two" modeline sira gelsin
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Neyine kahkaha atıyorsun bilmiyorum ama teşekkürler.
    Zira ben telefonun sesini dinlemedim ama orada desibel değerleri yazıyor yani.
    Bilmiyorum desibel diye bir şey duydun mu ama sesi ile övünen bir cihazın, benim
    300 liralık cihazımdan daha düşük değerlerde desibel değerleri yazılması gülüncek değil,
    düşünülecek bir şeydir.

Senin bir şey yazmana gerek yok. Ben zaten bir şey yazmasana da gülüyorum.

Eee. Ne de olsa Nick'in komik.

• quote:

quote:

Neyine kahkaha atıyorsun bilmiyorum ama teşekkürler.
    Zira ben telefonun sesini dinlemedim ama orada desibel değerleri yazıyor yani.
    Bilmiyorum desibel diye bir şey duydun mu ama sesi ile övünen bir cihazın, benim
    300 liralık cihazımdan daha düşük değerlerde desibel değerleri yazılması gülüncek değil,
    düşünülecek bir şeydir.

Senin bir şey yazmana gerek yok. Ben zaten bir şey yazmasana da gülüyorum.

Eee. Ne de olsa Nick'in komik.

hacı seni eleştirmek için yazmadım. yazılarını eğlenceli buluyorum yanlış anlama. tam benlik bir üslubun var. birde htc one`ın gece kamera çekimini görsen daha neler yazardın

• quote:

hacı seni eleştirmek için yazmadım. yazılarını eğlenceli buluyorum yanlış anlama. tam benlik bir üslubun var. birde htc one`ın gece kamera çekimini görsen daha neler yazardın
    Teşekkürler. Ben de bir şey demedim zaten. O yüzden yanlış anlama diye sonuna gülücük atmıştım.
    İyi geceler bu arada.

Ya esasında cihazın ultrapixel kamerasının bazı avantajları yok da değil. Mesela fotoğraf boyutu düşük. O iyi bir şey ama yakınlaştırınca çok bozuluyormuş.

Ama hepsini geçtim. Bir sürü arkadaş diyor işte: En iyi cihaz diye.
    Tamam malzeme kalitesine bir şey demiyorum. Ama şunu insanların artık anlaması lazım.
    Bir cihazın pili çıkmıyorsa arka kapak ta açılmadığından dolayı cihazın mukavemeti çok sağlam oluyor zaten.
    Yani eline aldığın zaman çok sağlam hissediyorsun. Ve bu HTC ye has bir şey değil.

Neyse. Diyeceğim şey ise şu: Mukavemet sağlamsa, diyelim ki piliniz de 1.5 yıl gidecek.
    O cihazı 1.5 yıl boyunca elinizden hiç düşürmeyecek misiniz?
    De hadi düştü. Çizilmeyecek mi? Veya videolardaki gibi alüminyum olmayan parça fırlamayacak mı?
    Neyse. Çizildi diyelim. Beğenmediğiniz Galaxy S3 gibi plastik cihazların kapakları 5 TL. Alıp takarsın.
    Bunu 1.5 yıl çizikli mi kullanacaklar. Hadi onu geçtim çok zarar gördü diyelim. Servise götürdüğün zaman,
    adamlar incelemişler ve demişler ki: Cihazı açarken pile veya ekrana zarar vermemek "İmkansız Gibi"
    Onu açarken pile veya ekrana zarar vermeyecekler mi? Hadi vermediler diyelim. Alüminyum kasayı
    kaça değiştirecekler. Yere düşürdüğünüz için çizilen şeyin garantisi olmaz tabi ki. 300 lira mı isterleeer,
    yoksa pili de zarar görür veya kullanan kişi "Bari açılmışken pil de değişsin" deyip bir 100 lira veya artık
    ne kadarsa onu da değiştirir mi, artık toplam kaç yüz lira olur onu bilemiyorum.

Tam HTC 'lik cihaz. Baktılar paraları yok. Reklama para veremiyorlar. Zaten sık sık dile getiriyorlar.
    Bari teknik servisten kazanalım demişler. Zira cihaz açılırken çok sorun çıkabileceği için cihazı HTC
    servisi hariç başka yere götürmemek lazım. Yoksa fena sonuçlar olabilir. Açan ekranı kırabilir...

Ben açık açık söylüyorum. Aklı olan ve aklını kullanan birisiyim. Bu cihaz güzel, malzemesi kaliteli,
    ama çok kullanıcının başını ağrıtacak, çok canlar yakacak.
    Birkaç kez düşüren , şu açılma olayından dolayı çizikli kullanacak ve servise götürmeyecek. Taa ki cihaz
    çizik içinde kalana kadar. Zaten kalın da. Kılıfa koysan 11-12 mm olur.

Galaxy S4 ün gözünü seveyim. Kılıf ta taksan anca One dan biraz daha ince olur.

Kılıf takmazsan arka kapak çizilirse verirsin 5 lira alır takarsın. İstediğin zaman. Servislerle uğraşmadan.
    Ön tarafına gelirsek ekranı Gorilla Glass 3 zaten. One gibi GGlass 2 değil. Çok daha dayanıklı.
    Pili yetmiyorsa bir tane de yedek alır istediğin zaman değiştirirsin.

Bence cihaz dediğin S4 tür. Yukarıdakinin bir tek ses artısını gördüm. Kamerada bir artı yok. Ama S4 ün
    hem Android açısından yazılım desteği hem de uygulama desteği muazzam. S2 nin aldığı güncellemelere bakın,
    bir de HTC nin verdiği güncelleme desteğine. HTC nin bunu düzeltmesi, bu konuya çok önem vermesi gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 1 Nisan 2013; 5:10:26 >

• quote:

quote:

Teşekkürler. Ben de bir şey demedim zaten. O yüzden yanlış anlama diye sonuna gülücük atmıştım.
    İyi geceler bu arada.

Ya esasında cihazın ultrapixel kamerasının bazı avantajları yok da değil. Mesela fotoğraf boyutu düşük. O iyi bir şey ama yakınlaştırınca çok bozuluyormuş.

Tamam malzeme kalitesine bir şey demiyorum. Ama şunu insanların artık anlaması lazım.
    Bir cihazın pili çıkmıyorsa arka kapak ta açılmadığından dolayı cihazın mukavemeti çok sağlam oluyor zaten.
    Yani eline aldığın zaman çok sağlam hissediyorsun. Ve bu HTC ye has bir şey değil.

Neyse. Diyeceğim şey ise şu: Mukavemet sağlamsa, diyelim ki piliniz de 1.5 yıl gidecek.
    De hadi düştü. Çizilmeyecek mi? Veya videolardaki gibi alüminyum olmayan parça fırlamayacak mı?
    Neyse. Çizildi diyelim. Beğenmediğiniz Galaxy S3 gibi plastik cihazların kapakları 5 TL. Alıp takarsın.
    Bunu 1.5 yıl çizikli mi kullanacaklar. Hadi onu geçtim çok zarar gördü diyelim. Servise götürdüğün zaman,
    adamlar incelemişler ve demişler ki: Cihazı açarken pile veya ekrana zarar vermemek "İmkansız Gibi"
    Onu açarken pile veya ekrana zarar vermeyecekler mi? Hadi vermediler diyelim. Alüminyum kasayı
    kaça değiştirecekler. Yere düşürdüğünüz için çizilen şeyin garantisi olmaz tabi ki. 300 lira mı isterleeer,
    yoksa pili de zarar görür veya kullanan kişi "Bari açılmışken pil de değişsin" deyip bir 100 lira veya artık
    ne kadarsa onu da değiştirir mi, artık toplam kaç yüz lira olur onu bilemiyorum.

Tam HTC 'lik cihaz. Baktılar paraları yok. Reklama para veremiyorlar. Zaten sık sık dile getiriyorlar.
    Bari teknik servisten kazanalım demişler. Zira cihaz açılırken çok sorun çıkabileceği için cihazı HTC
    servisi hariç başka yere götürmemek lazım. Yoksa fena sonuçlar olabilir. Açan ekranı kırabilir...

Ben açık açık söylüyorum. Aklı olan ve aklını kullanan birisiyim. Bu cihaz güzel, malzemesi kaliteli,
    Birkaç kez düşüren , şu açılma olayından dolayı çizikli kullanacak ve servise götürmeyecek. Taa ki cihaz

Kılıf takmazsan arka kapak çizilirse verirsin 5 lira alır takarsın. İstediğin zaman. Servislerle uğraşmadan.
    Ön tarafına gelirsek ekranı Gorilla Glass 3 zaten. One gibi GGlass 2 değil. Çok daha dayanıklı.

Bence cihaz dediğin S4 tür. Yukarıdakinin bir tek ses artısını gördüm. Kamerada bir artı yok. Ama S4 ün
    hem Android açısından yazılım desteği hem de uygulama desteği muazzam. S2 nin aldığı güncellemelere bakın,
    bir de HTC nin verdiği güncelleme desteğine. HTC nin bunu düzeltmesi, bu konuya çok önem vermesi gerek...

Eh işte
    Bunları yazdık mı adımızı markacı marka fanı koyarlar.
    Oysa alakası yok. Samsung değil apple bile S4'ü yapsa almayan namert olsun kendi payima ancak apple'in ayrıca fiyat fahişliği var oda ayrı bir mesele.
    Tasarım vs. Bunlar boş geliyor bana. Heleki Sony Z cihazının beyaz olanını ilk gördüğüm zaman tav oldum sonra bir sabah kahvalti yaparken sofrada tabakta iyi ve düzgün kesilmiş bir beyaz peynir koymuşlar oda ne dedim ahanda ixpera Z. Cihazı birkez daha inceledim tıpatıp beyaz beynir kesmesi Eee Siyahıda siradan HTC'ninki de öyle!
    Yok dedim görsellik bir dakikada bile itici duruma girebilir Heleki arkadaşın yazdığı gibi cizildi, batarya değişikliği, mecburi servis vs. Kendimiz müdahale edemiyeceksek ne işe yarar o bebek Yüzlü herneyse şey.
    Saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

bende aynı şeyi düşünüyorum aslında alacağım fakat şöyle bir sorunum var biliyorsanız size sorayım şimdi full hd ekran olması tabi tartışılır yerine göre avantajlı olabilir fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı ben bilgisayarda bile 720p alıp oynuyorum performans istiyorum şimdiki oyunlarda bile frame düşmesi olurken seneye ne olacak ? biz bu oyunlarda çözünürlüğü 720p ye çekip performansı arttıramaz mıyız ? elimizde böyle bir canavar varken oyunun akıcı olmayışı çok büyük sıkıntı 1080p ekran yine olsun fakat pcdeki gibi 720p olarak oynayabilmemiz lazım böyle bir imkanımız yok mu ? illa 1080p oynamak zorunda mıyız ? daha kötü bir telefon oyunu açarken biz 1080p diye oyunu oynamayalım mı :s

oyunun grafiği kısma imkanı varsa kısabilirsiniz tabi ama kısmak kelimesini kullanmak bile koyar adama 2.000 tl sonuçta

4.7'' ekranda oyun grafikleri adına 720p , 1080p farkını çok yoğun şekilde hissedemezsiniz. Gönül isterki 1080p her oyunu 5 sene oyna. Fakat böyle olmayacak bu noktada çözünürlük düşürülecek. Ağır oyunlar bu şekilde oynanacak. Ve tıkanma noktası olarak s4'ünde Htc One'ında tıkanma dönemi arka arkaya olacak. s4 frame atlatmadan bir oyunu oynattığı sürece Htc'de oynatır . Bir anda atıyorum Real Racing 4 ' ü düzgün akıcı şekilde ikisindede oynarken, Real Racing 5 çıktığında Htc çok frame atlıyorsa s4 az frame atlayacak , ikisindede rahatsız edici frame atlamaları olunca mecbur çözünürlük düşürmek zorunda kalacaksınız. Vazgeçtiğiniz şeyler eşit olacak . Çok büyük bir kayıp söz konusu değil .

Yanlış yorum. Htc one için şimdiden düşürmeniz gerekirken s4 için oyun 1080pnin üstünde bi grafikle gelmedigi sürece frame atlaması olamaz. Çünkü bir gpu 1080p yi iyi veriyorsa her 1080p yi iyi verir. Bu da htc one 2 sene sonra real racing 4te kasım kasım kasılırken s4ün başarılı bi şekilde oyunu oynayabilecegi anlamına gelir.

Bir gpu, bir 1080p oyunu iyi veriyorsa her 1080p yi iyi verir. Nasıl bir kafa bu

Ben team fortress 2 yi laptopumla 1920x1080 de rahat oynarken aynı çözünürlükte Battlefield 3 ' ü oynayamıyorum .

New ıpadde 1080p'nin üzerinde bir çözünürlükle fifa 2013 ' ü , Modern Combat 3 ' ü rahatlıkla oynayabilirken , Real Racing 3 'te frame atlamaları yaşıyorum .

Neyin kafasında yaşıyorsunuz siz . Oyunlar geliştikçe iyi gpu ' ya ihtiyaç duyar.

Yanlış anlaşılmış. Oradaki kasıt şu. S4 şimdi her 1080pde tamamsa şimdi zaten tamam rr4 oynarken frame duşse bile oyun rahat oynanacaktır. Ama htc one şimdi zaten kasılıyor orada daha beter olacak demek istedim. Yoksa full hd angry birds full hd rr4'ü tabiki bir tutmuyorum bu çok komil olurdu ki bakın s3 rr3'ü fps düşük olsa bile kasmadan oynatabiliyor o hesap

• desire ve desire hd almis ve hala desire hd kullanan biri olarak, bir daha asla htc almam. ustune para verseler kullanmam. resmi olarak guncelleme almayali bir yili geciyordur. kullandigim 20 tane uygulama var. zaten batarya problemlerini falan soylemiyorum. kullanciyi bu kadar magdur eden bir firmaya ucan telefon yapsa para kazandirmam.

simdi eksileyeceksiniz ama htc gitsin appledan nasil kullanci destegi verilir bir ogrensin. ozellikle amerikada. fatura goturmeden daha yeni cihaz verebilen bir kurumu( yasandi) secerim tabi. htc de zarar etmeye devam etsin. mesele en guclu donanimi sunmak degil. sundugunun arkasinda uzun vadeli durabilmek.

• quote:

quote:

İyi geceler bu arada.

çok saçma konuşuyorsunuz yani telefonu esrvis açarken ekrana zarar vermeyecek mi diye bile yazmışsınız bu neyin kafası verirse yenisini takar onuda ben mi düşürcem ?
    çiziklimi kullancaklarmış altı üstü telefon neden çizikle kullanmıyım elimden düşürdüm diye kasayımı değişecem en azından sadece çizik oluşuyor s3 gibi ekranı kırma garantisi yok 5lira dediğiniz kabı değil 500 liraya ekranı değişiyorsunuz bizzat 30cm mesafeden yanımda kıranı gördüm
    kalın demişsiniz kılıf demişsiniz telefonu kılıfa koymaya komple karşıyız telefon o kasaya göre ne ağır ne kalın
    pili yetmiyorsa demişsiniz alır 50 liraya 3A ipower tarzı harici pil normal pil alacağına aynı büyüklükte yanında 2 pil gücünde taşır sanki çözüm yok ?
    samsung yaptığı reklamlarla nasıl gözünüzü boyamış görüyoruz işte reklamın farkı..

yani o kadar saçma şeylerle kötülemişsiniz ki size laf yetişmez gerçekten gidin samsungunuzu alın kullanın ama htc one a haksızlık yapmayacaksınız !

• Arkadaş telefonlar için 1080p'ye ne gerek vardı ya resmen 1080p ekran ile GPU'yu öldürmüşler...
    Oyun performansını bilmediğimiz bi S4 kaldı sırf şu durum yüzünden S3'ü bunlardan biriyle değiştirmem.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.