Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pili fazla önemsiyorsunuz kapalı olması fazla abartılcak bir durum değil zaten en az 2 sene kullanıyoruz aynı pili
    ha 1 pil yetmeyenler 2 pil alacağına 3A ipower tarzı pil gibi 2 kere telefonu şarj edebilecek harici pil ile akşama kadar oyun oynayıp kullanabilir
    pil ömrü bittiğinde 2sene sonra ne olacak diye düşünenler zaten binlerce serviste binlerce adma bu telefonu tamir ediyor zor açılıyor diye pili değişmeyecek diye bir kural yok 2 sene sonra değiştirirsiniz sorun çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] bu telefonun pil ömrü nekadar. yani 3 yıl dayanırmı aynı performansta pili
    evet bu da önemli
    Sirf pil yuzunden s4 bile alabilirim cunku en az 3 yil kullanicam

bende en az 3 sene kullanırım tabi ama pil değişim maliyeti de çok değilse s4 almam açıkçası, 100-150 liraya falan değişecekse sorun yok benim için

Cihaz yekpare alüminyum kasa olduğu için cihaz içi parça değişimi çok zor diye bahsedilmişti.

Evet oyuzden pil degisimi olabilecegini sanmiyorum

neden olmasın arkadaş zor açılıyor diye dediğiniz laflara bakın bin tane servisi var bin tane eleman açıp tamirini yapıyor pili mi çıkmayacak abartmayın bu kadar 2 sene sonra verir 100 lira değiştiririz

Valla işin uzmani degilim ancak telefonun icini acip kapayinca ya hasar verir yada bi iz kalir gibi gorunuyo. Resimleri var internette nasil acildigina dair hicte basit gorunmuyo

kardeşim bilmeyen biri açınca her telefonda hasar oluşuyor bende bilmeyenler için yazdım işin mantığını şöyle düşünün bunu tamir eden binlerce servis var onbinlerce adam açıyor, o sitedeki incelemede zaten servisler baz alınmıyor o yüzden abartılacak bir durum yok pil değişimi yapılır sadece alıp kendiniz takamazsınız ben genelde eski telefonlarımın ekranını kasasını bile ucuza alıp kendi değiştiren biri olarak bu telefonun pilini bile değiştiremem yani

• quote:

arkadaşlar pili fazla önemsiyorsunuz kapalı olması fazla abartılcak bir durum değil zaten en az 2 sene kullanıyoruz aynı pili
    ha 1 pil yetmeyenler 2 pil alacağına 3A ipower tarzı pil gibi 2 kere telefonu şarj edebilecek harici pil ile akşama kadar oyun oynayıp kullanabilir
    pil ömrü bittiğinde 2sene sonra ne olacak diye düşünenler zaten binlerce serviste binlerce adma bu telefonu tamir ediyor zor açılıyor diye pili değişmeyecek diye bir kural yok 2 sene sonra değiştirirsiniz sorun çıkmaz

Valla akilki telefonlarda piller 17 18 ayda omrunu tamamlamaya basliyor hergun sarja takildigindan dolayi e ben bu kadar para verdigim şeyi en az 2-3 yil kullanmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

arkadaşlar pili fazla önemsiyorsunuz kapalı olması fazla abartılcak bir durum değil zaten en az 2 sene kullanıyoruz aynı pili

Valla akilki telefonlarda piller 17 18 ayda omrunu tamamlamaya basliyor hergun sarja takildigindan dolayi e ben bu kadar para verdigim şeyi en az 2-3 yil kullanmak isterim

diğer telefonlarda da aynı sıkıntı yok mu hocam pilin ömrü illaki bitecek değişim hakkındaki açıklamayı zaten mesajda yaptım

• Zaten halihazırda One X'e sahip olmam, su geçirmezliğe, Sony center tarzı markanın kendi mağaza hizmetine önem vermem, Xperia tasarımlarını daha çok sevmem, mobil cihazlarda oyun oynamaktan(angry birds tarzı hariç) nefret etmem gibi kişisel sebeplerden ötürü Xperia Z'yi tercih edeceğim. Ancak HTC One gerçekten çok çok başarılı bir telefon olmuş, Özellikle Zoe çok hoş. Ultrapiksel teknolojisini depolama alanından kazanmak ve gece çekimleri için çok iyi bir gelişme olarak görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex arkadaşlar pili fazla önemsiyorsunuz kapalı olması fazla abartılcak bir durum değil zaten en az 2 sene kullanıyoruz aynı pili ha 1 pil yetmeyenler 2 pil alacağına 3A ipower tarzı pil gibi 2 kere telefonu şarj edebilecek harici pil ile akşama kadar oyun oynayıp kullanabilir pil ömrü bittiğinde 2sene sonra ne olacak diye düşünenler zaten binlerce serviste binlerce adma bu telefonu tamir ediyor zor açılıyor diye pili değişmeyecek diye bir kural yok 2 sene sonra değiştirirsiniz sorun çıkmaz

Tabi bide tamir edilebilirlik var. Biliyoruzki htc one sökülmesi ve tamir edilmesi en zor telefon siz siz olun gözünüz gibi bakın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] bu telefonun pil ömrü nekadar. yani 3 yıl dayanırmı aynı performansta pili
    evet bu da önemli
    Sirf pil yuzunden s4 bile alabilirim cunku en az 3 yil kullanicam

bende en az 3 sene kullanırım tabi ama pil değişim maliyeti de çok değilse s4 almam açıkçası, 100-150 liraya falan değişecekse sorun yok benim için

Cihaz yekpare alüminyum kasa olduğu için cihaz içi parça değişimi çok zor diye bahsedilmişti.

Evet oyuzden pil degisimi olabilecegini sanmiyorum

neden olmasın arkadaş zor açılıyor diye dediğiniz laflara bakın bin tane servisi var bin tane eleman açıp tamirini yapıyor pili mi çıkmayacak abartmayın bu kadar 2 sene sonra verir 100 lira değiştiririz

Valla işin uzmani degilim ancak telefonun icini acip kapayinca ya hasar verir yada bi iz kalir gibi gorunuyo. Resimleri var internette nasil acildigina dair hicte basit gorunmuyo

o site I Fix It sanırım yani sitenin adından anlaşılacağı üzere kendimiz açıp tamir edebilir miyiz gibisinden puan vermişler ama teknik servislerinde bu cihazın nasıl açılacağı bilgisi muhakkak vardır cihaza zarar vermeden açmanın bir yöntemi vardır kesinlikle ama pili alıp evde takamayız tabii ki diğer cihazlar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Video inceleme için çok teşekkürler Mesut Bey..

Yalnız aklıma takılan bir şey var, incelemenin 8:10 uncu dakikasında arkadaki beats yazısının üstü silinmiş..Acaba rutin inceleme sırasında mı bu alan silindi, yoksa elinize böyle mi ulaştı merak ettim?

Eğer o yazılar kolayca siliniyorsa, telefon hızla tahrip olacak gibi..

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Merhaba,

Öncelikle dikkatiniz için tebrik ederim. Açıkçası bizim gözümüzden kaçmış. Az önce tırnağımla soymayı denedim ve 2 harfi kasadan tamamen silebildim :)

HTC Türkiye ekibine durum ile ilgili mail attım. Sonuç olarak bize gelen üründe her ne kadar son sürüm donanım ve yazılım olsa da kasa satılacak ürün ile aynı mı bilmiyorum. Yurtdışında benzer bir şey raporlanmamış.

Beats logosu sonrasında diğer yazıları da kazımaya çalıştım onlarda bir sıkıntı yok :)

boş ver hocam silinsin kırmızı dikkat çeken o yazıdan da kurtulmuş oluruz sadece htc kalır beats yazısını zaten beğenmemiştim
    bence htc bilerek öyle yaptı o yazı silinsin sadece htc kalsın diye

• Benim için sadece tasarım, malzeme ve ses kalitesinden ibaret telefon.

Çünkü ben bu telefonu mevcut arayüzüyle kullanmam/kullanamam.

Başka bir Launcher'a geçtiğim zaman da yazılım ve widget özelliklerinin ne kadarından faydalanabileceğim ise muallakta kalıyor.

Zira daha önceki HTC EVO 3D ve şimdiki Samsung GALAXY S2 telefonlarımı başka bir Launcher'da kullandığım zaman başta hava durumu ve sosyal ağ widget'ları olmak üzere bir çok özelliğini kullanamamıştım.

Neyseki Galaxy S2'ye son gelen güncelleme ile başka bir Launcher kullanma ihtiyacım tamamen ortadan kalktı.
  • Youtubede izlediğim bir videoda gece çekiminde rezalet hale geliyor.. Frame geçişleri çok kötüydü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

ekranı gün ışığında nasıl bir performans veriyor benim için en önemli kriterlerden biri s3 te ekranı görmek için resmen şekilden şekile girmek zorunda kalıyoruz

Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: oledudi

video da çalan müziğin ismini bilen varmı?

+1 nedir müzik?

+1 yardımcı olacak yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Orijinalden alıntı: khaos ekranı gün ışığında nasıl bir performans veriyor benim için en önemli kriterlerden biri s3 te ekranı görmek için resmen şekilden şekile girmek zorunda kalıyoruz
    Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

duyduğum kadarıyla güneş altında ekran görünüyormuş fakat parlaklık en yüksekteyken telefon ısnıyormuş

• cihazın 16 gb lık versyonu yok sanırım öylemi ? merak ettiğim yurt dışından getirtilmesi durumunda ya 32 yada 64 gelir yanlışım yok sanırım ?
  • Harika Telefon ya Gelsin hemen alicam ilk firsat´da

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

cihazın 16 gb lık versyonu yok sanırım öylemi ? merak ettiğim yurt dışından getirtilmesi durumunda ya 32 yada 64 gelir yanlışım yok sanırım ?

evet 16 lığı yok iyi ki de yok yoksa 16gb olanı 2000 liradan satmaya kalkarlardı

• 1 sene geçsin fiyatı düşsün o zaman s4 ya da bunu alırız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

bende aynı şeyi düşünüyorum aslında alacağım fakat şöyle bir sorunum var biliyorsanız size sorayım şimdi full hd ekran olması tabi tartışılır yerine göre avantajlı olabilir fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı ben bilgisayarda bile 720p alıp oynuyorum performans istiyorum şimdiki oyunlarda bile frame düşmesi olurken seneye ne olacak ? biz bu oyunlarda çözünürlüğü 720p ye çekip performansı arttıramaz mıyız ? elimizde böyle bir canavar varken oyunun akıcı olmayışı çok büyük sıkıntı 1080p ekran yine olsun fakat pcdeki gibi 720p olarak oynayabilmemiz lazım böyle bir imkanımız yok mu ? illa 1080p oynamak zorunda mıyız ? daha kötü bir telefon oyunu açarken biz 1080p diye oyunu oynamayalım mı :s

oyunun grafiği kısma imkanı varsa kısabilirsiniz tabi ama kısmak kelimesini kullanmak bile koyar adama 2.000 tl sonuçta

• quote:

şu şarkı çalarken şarkı sözlerini gösterip bide vurgulayan şey telefona ait bi özellikmiydi yoksa o gördüğüm şey videomuydu

Şarkı sözlerini netten aldığını ve telefonun karaoke özelliği olduğunu anladım ben.
  • 1080p çözünürlüğün cep telefonlarında gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu donanımla bile frame düşmelerinin olması can sıkıcı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.