Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eulogy

Mesut Bey videonun sonlarında söyledikleriniz çok güzeldi. 3 adet üst düzey telefon var ve 3'ünün de bazı özelliklerde öne çıktığını görüyoruz. Böylece şu şuna basar, şunu şunu ezdi geçti muhabbetinin ne kadar boş olduğu ortaya çıkmış oluyor.

kesinlikle katılıyorum
  • Öncelikle inceleme için teşekkür ederim.
    Farklı olmayı, farklı bir telefona sahip olmayı ve bunları istemeyi anlarım. Ama fark yaratmayı ve fark yaratmak istemek gibi ifadeleri aşırı iddialı ve gereksiz buluyorum.
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

İncelemeyi izledim güzel inceleme olmuş,
    Şunu anladımki htc one tasarımdan öteye pek gitmemiş oyunlarda bile okadar iyi değil zaten videoda'da söylüyor grafik bırımı full hd ıcın gelıstırılmemıs

o zaman neden koyuyorlar anlamıyorum.

Şahsen samsung 4 veya note 3'ü bekliyorum htc beklentimi karşılamadı sense 5.0 arayüzünü bile beğenmedim renksiz geldi.

home tuşu yok, ekran zaten 4.7 birde sanal tuş olunca dahada küçülüyor.

tasarım kişiden kişiye değişiklik gösterir ben samsung s4 ün tasarımını htc one kadar beğendim.

s4 octada da öyle ahım şahım yeni nesil gpu yok. bu sene ilk yarıda çıkan tüm telefonlar gpu tarafından sınıfta kalıcak gibi 1080p ekranlar için
    home tuşu/sanal tuş olayı rahatsız bir olay ama öyle büyük bir sorun değil çok basit halledebilir. full sanal tuşlu telefonlarda bile kapayabiliyorsun sanalları

http://www.gsmarena.com/galaxy_s4_exynos_5_octa_benchmarks_top_the_charts-news-5769.php

• quote:

Orijinalden alıntı: iea96

1080p çözünürlüğün cep telefonlarında gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu donanımla bile frame düşmelerinin olması can sıkıcı olmuş.

Kusura bakmayında öyle abuk subuk yorumlar yapıyorsunuzki şaşıp kalıyorum .

Donanımın gereksizi nerede görülmüş. Özellikle 1080p ekrandan bahsediyoruz. Küçük yazıların net okunabilmesi , telefon için çok önemli .

Gelelim diğer konuya.
    Real Racing 4 çıktığında ne olacak ? Bu cihaz 1080p ekran olduğu için oynatamayacak yada iyi performans gösteremeyecek değilmi . Bu noktada nasıl bir çare bulunacak. Oyun içerisinden çözünürlüğü aynı bilgisayarlarda olduğu gibi düşüreceksiniz. Bunun adımları shadow gun ve gta vice city oyunlarında atıldı. Detay seviyesi belirleyebiliyorsunuz.

Lütfen yorumlarınızı akıl mantık çerçevesinde yapın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 31 Mart 2013; 23:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

cihazın 16 gb lık versyonu yok sanırım öylemi ? merak ettiğim yurt dışından getirtilmesi durumunda ya 32 yada 64 gelir yanlışım yok sanırım ?

Dünyada genel olarak satılan versiyonları 32 ve 64'lük ama sanırım Taiwan'da 16 GB'lik versiyonu da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Video inceleme için çok teşekkürler Mesut Bey..

Yalnız aklıma takılan bir şey var, incelemenin 8:10 uncu dakikasında arkadaki beats yazısının üstü silinmiş..Acaba rutin inceleme sırasında mı bu alan silindi, yoksa elinize böyle mi ulaştı merak ettim?

Eğer o yazılar kolayca siliniyorsa, telefon hızla tahrip olacak gibi..

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Merhaba,

Öncelikle dikkatiniz için tebrik ederim. Açıkçası bizim gözümüzden kaçmış. Az önce tırnağımla soymayı denedim ve 2 harfi kasadan tamamen silebildim :)

HTC Türkiye ekibine durum ile ilgili mail attım. Sonuç olarak bize gelen üründe her ne kadar son sürüm donanım ve yazılım olsa da kasa satılacak ürün ile aynı mı bilmiyorum. Yurtdışında benzer bir şey raporlanmamış.

Beats logosu sonrasında diğer yazıları da kazımaya çalıştım onlarda bir sıkıntı yok :)

Arkadaki yazıların tahrip olması gerçekten kabul edilemez birşey. özellikle beats audio yazısının soyulması olacak iş değil. O yazının birazı soyulsa hepsini soymak gerekecek . Bu sefer satarken , alan adam diyecek bunda beats audio özelliği yokmu . Kalite kalite diyoruzda bu kadar özensizce yazı yerleştirilmez oraya eğer satışa çıkan kasa bu şekildeyse. Test telefonu diye belki üstün körü yapılmış, üstüne koruyucu tabaka tarzı birşey geçilmemiş olabilirmi acaba diyede düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekatonkheir

Mesut bey size gelen test cihazlarına ne oluyor doğrusu merak ediyorum.Sizde mi kalıyor, geri mi alıyorlar yoksa depo gibi bir yerde mi kalıyor?Kötü bir niyetim yok cevaplarsanız sevinirim.

daha önce cevaplanmıştı, bazen firmalar cihazları bırakıyor, bazıları geri gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: iea96

1080p çözünürlüğün cep telefonlarında gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu donanımla bile frame düşmelerinin olması can sıkıcı olmuş.

Kusura bakmayında öyle abuk subuk yorumlar yapıyorsunuzki şaşıp kalıyorum .

Donanımın gereksizi nerede görülmüş. Özellikle 1080p ekrandan bahsediyoruz. Küçük yazıların net okunabilmesi , telefon için çok önemli .

Gelelim diğer konuya.
    Real Racing 4 çıktığında ne olacak ? Bu cihaz 1080p ekran olduğu için oynatamayacak yada iyi performans gösteremeyecek değilmi . Bu noktada nasıl bir çare bulunacak. Oyun içerisinden çözünürlüğü aynı bilgisayarlarda olduğu gibi düşüreceksiniz. Bunun adımları shadow gun ve gta vice city oyunlarında atıldı. Detay seviyesi belirleyebiliyorsunuz.

Lütfen yorumlarınızı akıl mantık çerçevesinde yapın .

Dikkat ettiyseniz yorumumda "bu özelliğin gereksiz olduğunu düşünüyorum" dedim. Bu benim şahsi görüşüm, burası görüşlerin paylaşıldığı özgür bir platform.

"Lütfen yorumlarınızı akıl mantık çerçevesinde yapın. "

• quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978
    quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa
    quote:

Orijinalden alıntı: smart1978 Apple cılar kamikaze dalışa gelmesin artık sıktılar ... HTC ONE bana göre 3 dalda yılın ürünü olmayı haketmiyor. Tasarım iyi değil. Yenilik namına birşey yok ortalama birçok full HD ekranlılar var. Ses sistemi çok mu yeni anlamadım... İşlevsellikte mevcut Android e katma değeri SIFIR dır. İnceleme pek profesyonel olmamış. Bu işi düzgün yapanlar var eksik kalan ve örnek alınacak çok şey var. İngilizcesi olmayanlar için kötü bir durum. Bu açık kapatılmalı.
    phonedog,pocketnow,technobuffalo,phonearea gibi önemli mobile sitelerin hepsini izledim cihazı yere göğe sığdırmadılar gsmarena kamerasını yetersiz bulmuş sadece acaba hangi yabancı sitesinden bahsediyorsunuz çok merak ettim ? tasarım olarakda tek rakibi xperia z şuan için.
    O saydığın siteler S4 e göre mi yoksa S4 öncesi diğer marka modellere göre mi önce onu iyi ayırt et. S4 kamera olarak HTC One dan üstündür zaten birçok videosuda var. Aynı mekanda aynı anda video ları bile çekilmiştir S4 üstün çıkmıştır. mobile-review Eldar Murtazin in sitesi ni de hatırlatmak gerekir ... HTC ses sisteminde bariz bir yeniliği yoktur önceki modellerine göre HTC One ın kayda değer bir üstünlüğü yoktur. HTC hep tasarıma odaklanıyor ama HTC One ın en büyük eksikliği çıkartılabilir pil olmaması . Bu kişiye göre olumlu yorumlanamaz. Sonuçta ekstra batarya takviyesi imkanı yok. Eksiklikleri ses özelliği ile kapatılamaz. HTC nin ses driver ıda Sony nin de görüntü ve video dirverı zaten diğer Android li cihazlara port edilmektedir. Bravia Motor 2 halihazırda port edilmiştir... Yani demek istediğim yazılımsal özelliklerden ibaret olduğunda çok kolay başka telefonlara port edilebilmektedir. HTC One ekranı kasasına göre çok küçük ve kasası köşeli elde tutulduğundasivri köşeler batmaktadır. Yuvarlak hatları olsa idi bu sorun göze çarpmayacaktı. HTC One da fiziksel Home tuşu ( + 2 tuşu veya daha fazlası da ) olamaması ekranda kullanılabilir pikselden azaltılmasını kimse olumlu bulamaz. Kullanılabilir piksel azalmaktadır. Bu durum One da ekran yatayda iken daha da fazla kayıp olmakta... HTC One nın inkar edilemez tek artısı teorik olarak etkin pikseli en iyisi olması ama bu FULL HD de 4,7 - 5 lerde PRATİKSEL olarak avantajı yoktur. Örneğin S4 özel renk paleti sayesinde yüksek çözünürlüğüne rağmen pentile eksikliği web sitelerinde beyazları daha beyaz göstermesi ile pentile sorunu çözülmüştür. Xperia Z ekranı FULL HD olmasına rağmen görüş açısı düşük ve kontrastı da ortalamanın altında. Sony Xperia Z tek artısı suya dayanıklılığıdır. Şahsen bir telefona suya dayanıklı denildiğinde ne kadar süre suda ne kada derinlikte dayanabileceği veya normal şartlarda fabrika hatası olsa su alsa bozulsa bunun sorumlusu tüketicinin aşırı zorlamadan ötürü su almıştır denilmeyeceği ne malum! ? ... Yani Xperia Z genel olarak tasarımda HTC One ile aynı kulvarda ama her ikisi de eksiklikleri aynı kulvarda gerideler. S4 plastik kasa deniliyor buna polikarbon ile bir nebze çözmüşler gibi ama kim telefonu kılıfsız korumasız kullanıyor ki? O yüzden birçok S4 alıacak kullanıcı için S4 kasasının materyali çok belirleyici olmamakta... Örneğin Note 2 kullanıyorum ve koruyucu kapak ile mis gibi rahatım sorun yok. Benzer durum Apple cılarda da var... Diğerlerinde de . Apple boşuna camdan vazgeçmedi ( gerçi aliminyum yamulmaları da var ...) zaten kullanıcıların %98 misali koruyucu arka kapaklar veya kılıflar kullanmaktadır. HTC yıllardır Sense arayüzü ile tercih edilmişti ama bu avantajı rakiplerinin kendi arayüzleri ile ezip geçmektedir... Samsung S4 ile göz ile takip duraklatma kalem olmadan içeriklere hover etki ile bakma smart stay vs... birçok katma değer özellikler Samsung rakiplerine göre dramatik olarak gelişmektedir... Bana HTC One da daha önceki modellerin Sense arayüzüne bariz katma değerlerini bir listelesene desem anca iyileştirmeler gösterirsin... HTC ortalama her ay yeni amiral telefon çıkarttıkça iyi bir telefona en az 9 ay gidecek kadar kafa yoramıyor oluyorlar. Hatta daha vahimi HTC One çıkmadan bir üst modeli çıkartma arefesine girilirse tüketici beklesin mi yoksa daha çıkmamamış alt modelin eski doğuşuna mı hayıflansın. En sağlıklı inceleme kıyaslama ile olur. Yani FULL HD modelleri arasında kıyaslama yapılmalıdır. Gerçi HTC One donanım olarak vasat olduğu aşıkar oyunlarda performans düşmesi bu cihazın en fazla 6 ay idare edebileceği hissi uyandırmaktadır. Birçok kaliteli oyunu kastırabilir. Tabi basit detay olmayan oyunlar akıcı olabilir...
    kendi hayalindeki tuhaf yazını okudumda uyanman şart senin.. ses özelliği yokmuş eskisinden farkı yokmuş sadece yazılımsalmış falanmış filanmış cartmış curtmuş. senin mantığındaki insanlar samsungun yenilikci yazılımından bahsedersiniz neymiş tarayıcıda gözle kaydırma varmış sorması ayıp yazıları okuyabileceğin kadar büyüttüğünde ekrana kelime sığdırma özelliği olmadığından gözle sağa solada kaydırabiliyormusun_?sormak isrediğim ses çıkışı arkadan ufacık bi delikten gelen ses one daki iki steryo hoparlörle aynımı_?sormak isterim geçen sene one X te polikarbon oranı yüksekken dandik alası plastik kullanan samsung polikarbon oranını biraz arttırıncamı kale duvarı oldu_?sormak isterim pixel yoğunluğu ve renk gerçekciliği incelemelerini bukadar araştırmacı bir kişilik olarak hiçmi görmedin_?sormak isterim yedek pille dolaşmaya bukadar mahkummusun_? peki harici pillerle şarj edebilecekken pil değişmiyor abi bu telefon 5 para etmez mantığın nerden geliyor_? zaten kullanıma göre pil süresini mesut çevik paylaşmış ve yoğun kullansanda 10+ süre dayanıyor demiş. sürekli oyun oynayacaksan zaten boş gezen bi adamsındır otur bi pirizin yanınada şarja tak arada pil değiştireceğine.bu arada testlerde s4 ile one arasında android versiyon farkı var hani performans test delisi arkadaşlar vardır güncelleme sonra bi fark kalmayacak bilginiz olsun.

Bayağı saçmalamışsın kusura bakmada. Tarayıcıda metni sıkıştırma benim gördüğüm çoğu akıllı telefonda zaten var. Hoparlör konusunda one iyidir önde olması artı bence. Pil olayı değişebilmesi bazıları için çok iyi. Adam senin gibi priz yanında mı yaşamak zorunda. Pilini alacak işe okula gidecek gün sonuna rahatça gelecek. Ama görüyoruz ki HTC One da 10 saat anca oluyor. Ben S3 ile 1 gün 10 saat bataryada 4 saat ekran süresi alıyorum.
    HTC One dan umutluydum açıkçası ama benim gözümde s3 den çok farkı yok şuanda. (full hd olmasıyla oyunlarda kasmasıda cabası bakalım s4 de kasacak mı)

• Kim ne derse desin iphone

Hep yapmak istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

şu şarkı çalarken şarkı sözlerini gösterip bide vurgulayan şey telefona ait bi özellikmiydi yoksa o gördüğüm şey videomuydu

Şarkı sözlerini netten aldığını ve telefonun karaoke özelliği olduğunu anladım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

bende aynı şeyi düşünüyorum aslında alacağım fakat şöyle bir sorunum var biliyorsanız size sorayım şimdi full hd ekran olması tabi tartışılır yerine göre avantajlı olabilir fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı ben bilgisayarda bile 720p alıp oynuyorum performans istiyorum şimdiki oyunlarda bile frame düşmesi olurken seneye ne olacak ? biz bu oyunlarda çözünürlüğü 720p ye çekip performansı arttıramaz mıyız ? elimizde böyle bir canavar varken oyunun akıcı olmayışı çok büyük sıkıntı 1080p ekran yine olsun fakat pcdeki gibi 720p olarak oynayabilmemiz lazım böyle bir imkanımız yok mu ? illa 1080p oynamak zorunda mıyız ? daha kötü bir telefon oyunu açarken biz 1080p diye oyunu oynamayalım mı :s

oyunun grafiği kısma imkanı varsa kısabilirsiniz tabi ama kısmak kelimesini kullanmak bile koyar adama 2.000 tl sonuçta

4.7'' ekranda oyun grafikleri adına 720p , 1080p farkını çok yoğun şekilde hissedemezsiniz. Gönül isterki 1080p her oyunu 5 sene oyna. Fakat böyle olmayacak bu noktada çözünürlük düşürülecek. Ağır oyunlar bu şekilde oynanacak. Ve tıkanma noktası olarak s4'ünde Htc One'ında tıkanma dönemi arka arkaya olacak. s4 frame atlatmadan bir oyunu oynattığı sürece Htc'de oynatır . Bir anda atıyorum Real Racing 4 ' ü düzgün akıcı şekilde ikisindede oynarken, Real Racing 5 çıktığında Htc çok frame atlıyorsa s4 az frame atlayacak , ikisindede rahatsız edici frame atlamaları olunca mecbur çözünürlük düşürmek zorunda kalacaksınız. Vazgeçtiğiniz şeyler eşit olacak . Çok büyük bir kayıp söz konusu değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 31 Mart 2013; 23:33:20 >

• mesut beyerdiyle sız muhtesem bır ıkılısınız sızı ızlemeye doyamıyorum vallahi avatarı ızlerken ne kadar keyıf aldıysam sinemada sızın vıdeolarınızı ızlerkende o kadar keyıf alıyorum en ince ayrıntısına kadar anlatıyorsunuz herseyı sızı referans alan kısı hata yapmaz bır telefoncu dukkanı acsanız tum ıstanbul sızden alır dıye dusunuyorum herseyı tşk ederım emeklerınız ıcın

• One'ın ses çıkış gücü iyiymiş.
    GSMARENA da Loudspeaker Voice 69dB / Noise 66dB / Ring 75dB yazıyor.
    Özellikle çalarken 75 desibel ama temiz ses veriyordur. Hem de stereo.

Fakat o da ne. Bende 300 liralık "Nokia X2 Hayvanı" var.
    Onda da aynı şekilde stereo yani çift hoparlör var.

Ses çıkış gücü ise şuradan karşılaştırabileceğiniz gibi:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5313&idPhone2=3304

Nokia X2: Voice 80dB, noise 75dB, ring 84dB

Tamam, iyi güzel de. Ben o ses değerlerinin çok çok daha yüksek olmasını beklerdim. Sesini dinlemediğim için yorum yapamayacağım ama 2 gün önce komşumun yanında son sesten 2 kademe düşük seste müzik açtım, "Çok yüksek sesi var, kapat" dedi...

• gerçekten anlamış değilim FullHd ekranı el kadar telefona niye koyarlar... gözün farkedemeyeceği seviyede piksel varmış ta ne işime yarayacak ben hiç bir telefonu gözüme sokupta kullanmadaım en yakın 10cm uzaklıktan bakıyorumdur oradan da zaten farketmek çok zor birde üstüne kaliteli ekran teknolojieleri var baktığında cam gibi geliyor. Ekran çözünürlüğünü arttırdın ne oldu ikon ve diğer nesne boyutları aynı kaldı bir ekrana daha fazla şey sığdıramadık!!! bunun haricinde yüksek pil tüketimi ısınma gpu yetmezliği performans düşüşü vs vs. koy bu donanımı 800*480 pixel ekrana oynatsın sana oyunları canavar gibi :D çok full hd istiyorsan bağlarsın tvye kocaman ekran bol bol pixel :D Şimdi ben bunu olacam seneye oyun kaldırmayacak eee üstünde bilmem kaç çekirdek işlemci güçlü gpu niye kaldırmıyor çünkü fullhddd ve cinnet geçirecem :D Bilmiyorum bu çözünürlük genel için nekadar önemli ama benim için parlaklık canlılık ve görüş açısını iyi sağlasın yeterli :D

• 7:42 "Tiyelefonlar" :))

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Bir cihaza 2000Tl ver sonra RealRacing3'te Frame düşmeleri yaşansın olacak iş değil.Şu cihazları(XperiaZ) FullHD değilde HD yapsaydınızda alsaydık.Benim gibi mükemmelliyetçiler için çok sinir bozucu bir durum...

bende aynı şeyi düşünüyorum aslında alacağım fakat şöyle bir sorunum var biliyorsanız size sorayım şimdi full hd ekran olması tabi tartışılır yerine göre avantajlı olabilir fakat oyunlarda çok büyük sıkıntı ben bilgisayarda bile 720p alıp oynuyorum performans istiyorum şimdiki oyunlarda bile frame düşmesi olurken seneye ne olacak ? biz bu oyunlarda çözünürlüğü 720p ye çekip performansı arttıramaz mıyız ? elimizde böyle bir canavar varken oyunun akıcı olmayışı çok büyük sıkıntı 1080p ekran yine olsun fakat pcdeki gibi 720p olarak oynayabilmemiz lazım böyle bir imkanımız yok mu ? illa 1080p oynamak zorunda mıyız ? daha kötü bir telefon oyunu açarken biz 1080p diye oyunu oynamayalım mı :s

oyunun grafiği kısma imkanı varsa kısabilirsiniz tabi ama kısmak kelimesini kullanmak bile koyar adama 2.000 tl sonuçta

4.7'' ekranda oyun grafikleri adına 720p , 1080p farkını çok yoğun şekilde hissedemezsiniz. Gönül isterki 1080p her oyunu 5 sene oyna. Fakat böyle olmayacak bu noktada çözünürlük düşürülecek. Ağır oyunlar bu şekilde oynanacak. Ve tıkanma noktası olarak s4'ünde Htc One'ında tıkanma dönemi arka arkaya olacak. s4 frame atlatmadan bir oyunu oynattığı sürece Htc'de oynatır . Bir anda atıyorum Real Racing 4 ' ü düzgün akıcı şekilde ikisindede oynarken, Real Racing 5 çıktığında Htc çok frame atlıyorsa s4 az frame atlayacak , ikisindede rahatsız edici frame atlamaları olunca mecbur çözünürlük düşürmek zorunda kalacaksınız. Vazgeçtiğiniz şeyler eşit olacak . Çok büyük bir kayıp söz konusu değil .

Yanlış yorum. Htc one için şimdiden düşürmeniz gerekirken s4 için oyun 1080pnin üstünde bi grafikle gelmedigi sürece frame atlaması olamaz. Çünkü bir gpu 1080p yi iyi veriyorsa her 1080p yi iyi verir. Bu da htc one 2 sene sonra real racing 4te kasım kasım kasılırken s4ün başarılı bi şekilde oyunu oynayabilecegi anlamına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yenilikçi tasarım?http://img.tapatalk.com/d/13/02/21/pu8u5y4y.jpg

Şimdi bu elemanı neden eksilediniz ? Fotoğrafı koymuş..Ordan burdan çalıp çırparak yapmışlar işte.

• pil ömrü iyi diyorlardı, 3 saat ekran açık kalınca bitiyor şarjı. s3 bile 5 saat görürken, s4 daha bile iyi olabilir, neredeyse 2 katı kullanım süresi.
  • Biri şu HTC Zoe yi rom haline getirsin bizde kullanalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.