Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sonucta kendin de polikarbon plastik olmadigini dayanli oldugunu hatta icme sularda saklama materyali olarak kullanilacak kadar saglikli oldugunu kabul etmissin.

plastik değil mi diyorsun hala termoplastiklerin bir grubu plastiklere O-CO-O bağlamışlar ne cahil adamsın ya zaten
    bisfenol A bulunduruyor bu madde kanserojenlidir yani sağlıklı değil sadece ucuz bi araştır diyeyim.yazılarından okuduğum kadarıyla benimle tartışıcak seviyede değilsin bak aşağı link koydum okur öğrenirsin telefonu ağzına flan sokarsan dikkat et derim

http://eksisozluk.com/bisphenol-a--1857611

Bilimadami oldugumu sen uydurdun sen mi elestiriyorsun . Ne yoksa kendin pisir kendin ye filan mi sandin ?

5 gun once ne yazmisin bak oku bildigim seyleri bana bilmemisim demen komik kaliyor iste oku :

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: İbouE

quote:

Orijinalden alıntı: ferdinandferdi

Galaxy S 4'ün ambalajı linkde resmi görüldüğü şekilde olacak...

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/04/sgs4sgnote8.0box1.png

Sanki bir ürünü paket(koli) yapıp üzerine de koli kalemle yazarız ya onun gibi olmuş...

Paketten tasarruf yaparlar anlarimda adamlar telefonuda plastik yapip ordanda tasarruf ediyolar o plastikler 1000 zarar veriyosa ambalajlar 1 fayda vericek net olarak 999 zarar yeryuzune. Buda samsungun cevrecilikten anladigi. Turktelekomda efatura diye tutturuyodu neymis agaclarimiz kesilmesin. O kagitlara her ay milyonlar harcadigindan olmasin samsungunkide ayni hesap

Cahilliğin bu kadarı.

Polikarbonatlarda %100 geri dönüşümlüdür. Ayrıca üretiminde kullanılan enerji vs... de çok düşüktür...

Polikarbonat olan S4 daha dayanıklıdır daya esnektir. Daha hafiftir..

Alumniyuma gelirsek : Üretimi çok zordur. Aluminyum Alzheimer yani tedavisi olmayan akıl buna hastalığına vesile olmaktadır. Gerçi GSM baz istasyonların yaydığı radyoaktif elektromanyetik dalgaların beyne ve vücuda olan zarar nasıl büyük şirketlerce vs.. lobileriyle paralarıyla vs.. örtbas ediliyorsa Aluminyumun sağlıya zararlı da örtbas edilmektedir.

Polikarbonlar bebek süt şişlerinde güvenliği sayesinde kullanılmaktadır. Artık bu sana yeter gerisi yetmiyorsa al oku : ( BPA olmaayanlar gıda için sağlıklı imiş gerçi burda yenmiyor cilt teması var o bile kafi gerçi ... )

http://www.urmc.rochester.edu/encyclopedia/content.aspx?ContentTypeID=1&ContentID=4248

5 gun once yazdigimi aynen aktardim ...

Iste bu da o yazimin forumdaki sayfasi :

http://forum.donanimhaber.com/m_72147061/mpage_34/tm.htm

Amacin s4 yemek sindirmek agzina sokmak ise sen bence Saglik Bakanligina hatta Dunya Saglik Orgutu ne de durumu bahset S4 agzina sokacaklar icin ciddi tehdit var diye.

Bir de S4 te kullanilan polikarbonda BPA iceren madde varsa GIDA BAKANLIGINA SAGLIK BAKANLIGINA sikayet et

Sin 30 = 0,5 ise bunun icin Calculus bitirmeye gerek yoktur. Acarsin wikipedia yi ya da benim verdigim siteye suraya bakardin :

http://www.urmc.rochester.edu/encyclopedia/content.aspx?ContentTypeID=1&ContentID=4248

Yukardaki link 5 gun once vermis olmam sana cok sey ifade etmektedir.

Amaciniz yersiz polemilik .

Adam gibi paylasim ve bu paylasim uzerine kiyaslama yapilmasindan rahatsiz olunmamali.

• Bir onceki sorumda aluminyum olmasini istemeynler suan itibariyle 3 kisi daha fazlaymis .

Madem oyle premium kapaklar almanin anlami yok.

HTC ONE da fark yaratmak istenmiyor galiba...

HTC ONE hakkinda bir inceleme :

http://gizmodo.com/htc-one/

Yukardaki adreste HTC ONE in begenilmeyen kisimlar soyle :

HDR video kotu deniliyor.

optical image stabilization yikanmis goruntuler elde etmekte ve golgelerde asiri kumlanma belirmekte detaylar yok olmakta.

Super slow motion denen sey sadece 768 × 432 cozunurlukte yani berbat cozunurlukte.
  • Şu aşağıdaki cevabım nasıl şikayet edilir hangi akılla hangi gerekçeyle şikayet edilir?

"
    HTC ONE arka kapagi icin aluminyum olmasini tercih eder misiniz ?
    "

5 kişi eksilemiş anlaşıldığı üzere herkes premium aluminyum arka kasasından memnun olmayanlar var.
  • Arkadslar bu kadar polimik yapmayın yaa alın bir htc one kafanız rahat olun her yerde gözler telefonunuzda olsun s4 hikaye bırakın istedikleri kadar savunsunlar çünkü bu savunan arkadaşlar samsung metal kasa yaptığında tüm söylediklerini yutucaklar samsung htc nin one modelinden bu kadar korkmasa tayvanda bu kadar olay çıkmazdı ayrıca yeni modellerinde metal kasa dusunmezdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patikli_pire

Arkadslar bu kadar polimik yapmayın yaa alın bir htc one kafanız rahat olun her yerde gözler telefonunuzda olsun s4 hikaye bırakın istedikleri kadar savunsunlar çünkü bu savunan arkadaşlar samsung metal kasa yaptığında tüm söylediklerini yutucaklar samsung htc nin one modelinden bu kadar korkmasa tayvanda bu kadar olay çıkmazdı ayrıca yeni modellerinde metal kasa dusunmezdi

Polemik yapma diyosun hemen peşinde şu hikaye bu hikaye . Smasung şunu yaparsa yutacaklar filan... Polemiğin kralını tek cümlende sen yapmışsın haberin yok ...

Tayvandaki olay için Samsung Tayvan özür dilemiş olay kapanır artık. Samsung HTC ONE için sadece HOŞ ifadesi kullanmıştır. Fazla birşey yok. Samsung büyüklüğünü göstermiş....

HTC mali açıdan beklentilerin çok altında gelir elde etmiştir... Bunun yansıması HTC ONE için ilerde elbette olacaktır. Herhalde HTC firması yazılım geliştiricilerine destek artacağını pek sanmayın...

ZAten HTC yazılımsal destek konusunda berbat olduğunu HTC kullanıcıları çok iyi bilir...

HTC kadar sık bir üst modeli telefon üreten firma yoktur. Amiral telefon diyorsunuz 2-3 ay sonra eskiyor ...

Hep demişimdir : HTC adam gibi Samsung gibi donanıma önem ver kaliteye önem ver yazılıma önem ver bu kadar sık üst modelin devamını çıkartacağına senede 1 model çıkar öyle devam et.

Büyük firmalar Samsung Apple böyle yapıyor....

HTC yi bilenler ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır ...

Samsung metal kasayı HTC ONE gibi yapmaz merak etme...

Samsung metal kasa yaparsa çıkartılabilir kapaklı pili çıkartılabilir hafıza kartı girişli olur . Sen merak etme...

HTC sırf seri üretim olsun diye ucuz olsun diye yek pare kasa ile tüketiciyi kandırmaktadır.

Daha önceki mesajlarımı okumuşsan eğer şunları dediğimi de hatırlamış olman gerek : SAmsung için piyasada metal koruyucu her türlü kapak vardır. Derisinden tutunda premium hissi veren malzemeler dahil.

Yani Samsung için sorun yoktur. Zaten birçok kişi kılıf koruyucu arka kapak almakta.

HTC ONE arkası kavisli olması yüzünden bir Samsung kadar uyumlu aksesuar bulmak kolay değildir.

HTC gerçekten de fark yaratmakta ...

• Smart her dediğinize linklerle geliyor sizse son 494810928 mesajdır ama plastik yiea diyorsunuz adam anlatıyor daha sağlıklı daha saglam daha esnek hemen eksiliyorsunuz fanboy sizsiniz asıl yürü smart sonuna kadar arkandayım dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış...

• Bir şıracı eksikti ben bu başlığa htc ile ilgili olanları okumak için giriyorum smart samsung sayfasına git orda istediğini yaz. Hala aynı konular üzerinde dönmekte yok söyle kılıfmıs alınırmıs damacanada kullanılırmıs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın.

Edit:Full HD olması çok saçma göremedigin PPI degeri için şarjın iki kat gitmesi+maliyetin bahane edilerek fiyatın artması. S3'te 720p ekran var Full HD her videoyu çat çat açıyor oynatıyor. Üstüne birde oyunlarda sorun çıkartan bir ekran Yine aynı s3te her oyun lak lak açılıyor. Birde şarj zaten onu söylemeyeyim artık nerdeyse içiyor ki bu telefonda birde degiştirilemiyor. He dersen kardeşim ben bu telefonu 100x zoom yapıp harika milimterik desenlere bakmak için alıyorum eyw. Ama bu göz boyama özelliklere "şimdilik" kanmayın. Yapsın pili 3.000 mah gpuyu koysun en kıyagından gel sende beni ortalık yerde sev lafım yok e o zaman yaşasın iPhoneeee

Iphone kullanan biri olarak yav he he diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

Bir şıracı eksikti ben bu başlığa htc ile ilgili olanları okumak için giriyorum smart samsung sayfasına git orda istediğini yaz. Hala aynı konular üzerinde dönmekte yok söyle kılıfmıs alınırmıs damacanada kullanılırmıs

Durup dururken s4 ten bahsettigimi ispatla bakalim.

Camur atmakla olmaz bu isler.

Dikkat edersen her birinde kiyaslamalar var.

Dogrusu budur. Dunyada da boyledir.

S4 basliginda da zaten yaziyorum merak etme.

Anlamadigim hepsi kaynaklari olan kimsede olmayan imkanlarla incelemisler bense sadece paylasimlari aktardim ve bunlara dayali yorumlarim var.

Bazilarin zoruna gitmesini anlayamadim...

• beyler bu ses çıkışı çok iyi dendi

kulaklık çıkışı değil mi ? hoparlörler zaten yüksek ses veriyormuş onu biliyorum , ama bana kulaklık çıkışı lazım ses kalitesi için kaliteyle yüksek ses alakasız tabide yüksek ses vermesi önemli benim için

s4 kavgası donuyor gordugum kadarıyla şunu da söyleyeyim sırf radyo yok dıye almaktan vazgectım dıye bılırım ama kararsız kaldım htc daha once ne gordum nede duydum tasarım guzel ama arkası şişme olması kötü tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 20 Nisan 2013; 1:57:24 >

• telefon hoparlöründe olduğu gibi kulaklık için de dahili amfi var htc one'da. yüksek ve kaliteli ses almada hiçbir sorun yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi couldi -- 20 Nisan 2013; 10:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

beyler bu ses çıkışı çok iyi dendi

kulaklık çıkışı değil mi ? hoparlörler zaten yüksek ses veriyormuş onu biliyorum , ama bana kulaklık çıkışı lazım ses kalitesi için kaliteyle yüksek ses alakasız tabide yüksek ses vermesi önemli benim için

s4 kavgası donuyor gordugum kadarıyla şunu da söyleyeyim sırf radyo yok dıye almaktan vazgectım dıye bılırım ama kararsız kaldım htc daha once ne gordum nede duydum tasarım guzel ama arkası şişme olması kötü tabi

telefonda zaten beats radyo var ses çıkışı hopalörlerde olduğu kadar kulaklıklarda da iyi diğer telefonlara kıyasla en iyisi diyebilirim

• htc nin tek sorunu piyasayı çok boş bırakıyor hala çıkacağı tarihi söylemedi nisan sonu geldi hala para cebimizde bekliyoruz iddaya yatırdım bi kısmını o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

htc nin tek sorunu piyasayı çok boş bırakıyor hala çıkacağı tarihi söylemedi nisan sonu geldi hala para cebimizde bekliyoruz iddaya yatırdım bi kısmını o derece

Avea ön sipariş alımına başladı. Turkcell ayın 26'sında başlıyor. Nisanın sonunda Türkiye'de olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertOnline

quote:

htc nin tek sorunu piyasayı çok boş bırakıyor hala çıkacağı tarihi söylemedi nisan sonu geldi hala para cebimizde bekliyoruz iddaya yatırdım bi kısmını o derece

Avea ön sipariş alımına başladı. Turkcell ayın 26'sında başlıyor. Nisanın sonunda Türkiye'de olacak.

26sında başlıyosa mayısın 10u 15i gibi gelir

• Avea ' dan ön sipariş ile alınabiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: MertOnline

quote:

26sında başlıyosa mayısın 10u 15i gibi gelir

b.k atacağım diye komikleşmeyin. Xperia Z için Turkcell ön siparişten 5 gün sonra satışa başladı. Avea gibi bugünden ön sipariş açmayı onlarda biliyor.

• aveada hiç bir bilgi yok neye göre sipariş edeyim

bende bekliyorum çıkartsınlar gidip nakit alırım ama bence de çok gecikti gecikmeseydi pastadan güzel bir dilim alırdı ve hala kesin tarihin belli olmaması can sıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 20 Nisan 2013; 16:32:30 >
  • keske en azından fiyat belirtseler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanathan

keske en azından fiyat belirtseler ....

1999tl çıkar
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.