Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One X'e devam yine donanım,malzeme olarak kral telefon One ama iki eksisi var bana göre birincisi font telefonu inanılmaz berbat etmiş ikincisi menüde gezinme One X'te olduğu gibi yana doğru değilde aşağı yukarı doğru oluşu hadi bu var bari sağa sola doğru seçeneğinide koy onun dışında One X'e göre ince ve uzun bir telefon(-) alanlara şimdiden hayırlı olsun
  • Arkadaşlar telefonlarına bir şey diyemem ama HTC Türkiye müşteriye kan kusturuyor. Aynı sorundan 4 kere kaydı bulunan HTC Touch2 telefonuma KVK garantisi 2 ay geçmiş diye ücret istedi. 4 kere garantiye göderdim o süreleri de eklemek zorundasınız dedim KVK bana HTC kabul etmiyor dedi. Tam 3 hafta boyunca bir telefonu değiştirmediler. Utanmadan bana telefonu değiştirmek için Tavyanla görüşmemiz lazım dediler. Yani koskaca HTC Türkiye bir telefonu değiştirmek için Tayvandan izin alıyor. Zaten 2 hafta KVK'da kaldı telefon, 3 hafta HTC TÜrkiye'den haber bekledim. Adamlar beni GİZLİ NUMARAYLA arayıp HTC Desire C modelini göndereceklerini söyledi. Bu nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Sapığız sanki, arayıp rahatsız etmesin diye terbiyesiz herif GİZLİ NUMARA'yla arıyor beni. Desire X gönderin aradaki ücreti veriym gerekirse dedim onu da kabul etmediler. Bakalım pazartesi göndereceğiz dediler ama Allah bilir telefon elime ne zaman geçer.

Bundan sonra HTC benim için bitmiştir. Çıkardıkları telefon 2 tane S4 5 tane iphone etsin almam. Nokia'dan başka telefon kullanmamıştım HTC alana kadar. Nokianın artık adam gibi telefonu olmadığı için araştırıp müşterisiyle adam gibi ilgilenen başka bir markaya yöneleceğim. Telefon iyidir kötüdür bilemem. Bunları yazmamın sebebi telefonu alıp 2 gün sonra sorun çıkarsa başınıza nelerin geleceğini bilmenizi istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechulkalan -- 21 Nisan 2013; 17:17:48 >

• Bu Telefon olmuş sanırım HTC'den beklenen telefon buydu sanırım.

Ses kalitesi benim için çok önemli adamlar hoparlör bile koymuş Kamera ve ekran üst düzey 468 PPI nedir yahu kısacası piyasada ki her telefonu tokatlamaya hazır bir kapasitesi var bakalım fiyatı ne kadar olacak.
  • Hafta sonu 3 tane Htc One inceledim hepsinin arka kapaklar cizik cizik olmustu bide derin derin ciziliyor incelemeden almayin ben alicam ama siz bana bakmayin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaFKaS76

Hafta sonu 3 tane Htc One inceledim hepsinin arka kapaklar cizik cizik olmustu bide derin derin ciziliyor incelemeden almayin ben alicam ama siz bana bakmayin :D

Arka kapağın durumundan ben de şüpheliyim. Elimize almadan belli olmayacak sanırım. Mesut Çevik'in incelemelerde kullandığı test örneği cihazın Beats logosunda soyulmalar mevcuttu. Dikkatli bir arkadaşımızın uyarısı sayesinde tekrar incelendi ve gerçekten de kolay çıkan bir yapıda olduğu görüldü. Mesut Çevik'in bununla ilgili bir videosu var, yukarıda paylaşmıştım. Özellikle kot cebine girip-çıkarken sıkıntı yaratabilir. Satışa hazır cihazlarda böyle bir problem görülecek mi göreceğiz. Bence aynı şekilde piyasaya süreceklerdir, çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum. Ayrıca kamerada bir odaklama problemi mevcut. Neredeyse yayınlanan tüm 1080p test videolarını izledim. Bunu yazılımla çözerler gibi geliyor bana. Bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Hafta sonu 3 tane Htc One inceledim hepsinin arka kapaklar cizik cizik olmustu bide derin derin ciziliyor incelemeden almayin ben alicam ama siz bana bakmayin :D

Arka kapağın durumundan ben de şüpheliyim. Elimize almadan belli olmayacak sanırım. Mesut Çevik'in incelemelerde kullandığı test örneği cihazın Beats logosunda soyulmalar mevcuttu. Dikkatli bir arkadaşımızın uyarısı sayesinde tekrar incelendi ve gerçekten de kolay çıkan bir yapıda olduğu görüldü. Mesut Çevik'in bununla ilgili bir videosu var, yukarıda paylaşmıştım. Özellikle kot cebine girip-çıkarken sıkıntı yaratabilir. Satışa hazır cihazlarda böyle bir problem görülecek mi göreceğiz. Bence aynı şekilde piyasaya süreceklerdir, çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum. Ayrıca kamerada bir odaklama problemi mevcut. Neredeyse yayınlanan tüm 1080p test videolarını izledim. Bunu yazılımla çözerler gibi geliyor bana. Bekleyip göreceğiz.

Evet aynen dedigin gibi bir baska tespitim ise video cekimiyle alakali. HTC ONE video kaydi sirasinda pitir pitir sesler yapiyor buda tahminimce cift microfondan kaynaklaniyor yuksek ses aldigi icin gelen ses Desibelini dusurur gibi ses cikariyor asagidaki videolari kulaklikla izleyip, dinlerseniz anlayacaksiniz..

50. saniyeden itibaren adamin konusmasi sirasinda pitir pitir ediyor
    http://www.youtube.com/watch?v=ROWQmEjJadQ

Yuksek ses oldugunda pitir pitir yapiyor
    http://www.youtube.com/watch?v=oUWbQhewqbM

• quote:

quote:

quote:

Evet aynen dedigin gibi bir baska tespitim ise video cekimiyle alakali. HTC ONE video kaydi sirasinda pitir pitir sesler yapiyor buda tahminimce cift microfondan kaynaklaniyor yuksek ses aldigi icin gelen ses Desibelini dusurur gibi ses cikariyor asagidaki videolari kulaklikla izleyip, dinlerseniz anlayacaksiniz..

50. saniyeden itibaren adamin konusmasi sirasinda pitir pitir ediyor
    http://www.youtube.com/watch?v=ROWQmEjJadQ

Yuksek ses oldugunda pitir pitir yapiyor
    http://www.youtube.com/watch?v=oUWbQhewqbM

bunlar test cihazları olduğundan o pıtırtı geliyor Jon Rettinger'da belirtiyor zaten gösterdiğin videolar ilk yüklenen videolardan yenilerde böyle birşey yok ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım ben buraya koyayım bitane konser videosu ve karşılaştırma 920 ile.beats logonun silinmeside aynı şekilde test sürümüyla alakalı bir durum forumda alan bir arkadaş çıkartamadığını söylemişti ama ilerde ne olur onu bilemem

konser videosu

http://www.youtube.com/watch?v=JqDAUEYIfGw

lumia 920 vs.

http://www.youtube.com/watch?v=LNHuLK5k6zE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 23 Nisan 2013; 13:53:35 >

• Bir art niyet aramaya gerek oldugunu dusunmuyorum bu benim farkettigim birsey sadece paylastim.
    Nasipse iyi kotu ben zaten HTC ONE alacagim fakat bu tur sorunlarin olup olmadigini arkadaslar
    paylasirsa bunlar icinde seviniriz. Her laf diyene karalama kampanyasi yurutuyor gibi algilamayin Tesekkurler..
  • Aklım karıştı iyice ya ilk defa dokunmatik telefon alıcaktım htc one da begenmiştim :S ama yukarıda smartın anlattıklarına göre s4 de mi yönelsem napsammm :S:S:S:S
  • Herhangi bir art niyet aramaya gerek yok. Yapılan her eleştiriye karşı bu kadar savunmaya geçilmesine de gerek yok. Babamızın şirketi değil, olumsuz olarak gördüğümüz kısımları tabii ki söyleyeceğiz. 2000 TL kolay kazanılmıyor, herhangi bir elektronik cihaza bu ücretleri öderken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Alırsınız-almazsınız, bazıları için önemsiz olan bir konu diğeri için çok önemli olabilir. O yüzden değindiğim her konuya objektif yaklaşırım, kimsenin şüphesi olmasın. Ben de HTC One almak için bekliyorum, defalarca söyledim. Cihaz ilk tanıtıldığı gün söyledim. Kaldı ki; almayacak bile olsam, eksik gördüğüm yerleri belirtme özgürlüğüm var. Ne oylama sistemi ne de baskıcı alıntılar insanları kısıtlayamaz. Bırakın insanlar istediğini söylesin, herkes aynı düşünecek diye bir şey yok. HTC'nin çok modelini kullandım, kullanmadığım marka yok diyebilirim. Markacı kafasıyla yorum yazan insanlarla karıştırmazsanız sevinirim.

Şu an son durumun ne olduğunu bilebilmemiz için cihazı elimizde görmemiz lazım, daha önce de söyledim. İnternetten baktığımız kadarıyla yorum yapıyoruz şu an. Aşağıdaki videoda odaklama problemi net bir şekilde görülüyor. Nihai sürümde Beats logosunun silinmediğini ve kalitesiz olmadığını bilmek beni fazlasıyla rahatlattı diyebilirim. Ayrıca bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkürler. Sevgiler.

• HTC ONE kamera incelemeleri rakipleriyle kıyaslamalı işte :

Kaynak ve daha fazlası için işte adresi :

http://www.fony.sk/clanky/7207-velke-porovnanie-fotomobily-jari-2013

• quote:

Herhangi bir art niyet aramaya gerek yok. Yapılan her eleştiriye karşı bu kadar savunmaya geçilmesine de gerek yok. Babamızın şirketi değil, olumsuz olarak gördüğümüz kısımları tabii ki söyleyeceğiz. 2000 TL kolay kazanılmıyor, herhangi bir elektronik cihaza bu ücretleri öderken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Alırsınız-almazsınız, bazıları için önemsiz olan bir konu diğeri için çok önemli olabilir. O yüzden değindiğim her konuya objektif yaklaşırım, kimsenin şüphesi olmasın. Ben de HTC One almak için bekliyorum, defalarca söyledim. Cihaz ilk tanıtıldığı gün söyledim. Kaldı ki; almayacak bile olsam, eksik gördüğüm yerleri belirtme özgürlüğüm var. Ne oylama sistemi ne de baskıcı alıntılar insanları kısıtlayamaz. Bırakın insanlar istediğini söylesin, herkes aynı düşünecek diye bir şey yok. HTC'nin çok modelini kullandım, kullanmadığım marka yok diyebilirim. Markacı kafasıyla yorum yazan insanlarla karıştırmazsanız sevinirim.

Şu an son durumun ne olduğunu bilebilmemiz için cihazı elimizde görmemiz lazım, daha önce de söyledim. İnternetten baktığımız kadarıyla yorum yapıyoruz şu an. Aşağıdaki videoda odaklama problemi net bir şekilde görülüyor. Nihai sürümde Beats logosunun silinmediğini ve kalitesiz olmadığını bilmek beni fazlasıyla rahatlattı diyebilirim. Ayrıca bilgilendirme yapan arkadaşlara teşekkürler. Sevgiler.

HDR videonun hakkını verebilmek için HDR ye en uygun ortamlar seçilmelidir. Gölge düşen ortamlar gibi. Sizin paylaştığınız videoda HDR testi iyi veya kötü hiçbirşey söylenemez.

HDR için yazılımsal olduğu ve hareketli nesnelerde atlamalar olduğunu herkes bilir.

Saygılar...

• telefonu kötülemek için hayatımda gördüğüm en saçma, deli saçması incelemeleri bu konuda gördüm telefonu kötülemek için başta smart olmak üzere hayatımda gördüğüm en saçma şeyleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler konu boyunca iyi güldürdünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

telefonu kötülemek için hayatımda gördüğüm en saçma, deli saçması incelemeleri bu konuda gördüm telefonu kötülemek için başta smart olmak üzere hayatımda gördüğüm en saçma şeyleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler konu boyunca iyi güldürdünüz.

Gerçekleri paylaşmak mı kötülemek?

Kötülemek demek kaynaklı kıyaslamalı mı oluyor?

Harbiden güldürdün beni.

Kuyruk acısı mı nedir çözemedim ...
  • quote:

Bir art niyet aramaya gerek oldugunu dusunmuyorum bu benim farkettigim birsey sadece paylastim.
    Nasipse iyi kotu ben zaten HTC ONE alacagim fakat bu tur sorunlarin olup olmadigini arkadaslar
    paylasirsa bunlar icinde seviniriz. Her laf diyene karalama kampanyasi yurutuyor gibi algilamayin Tesekkurler..

Bazıları önyargılı ve at görüşlüler...

Dar bakıyorlar...

Bazıları fanlık ötesi fancılar...

Sonuçta cevap olması gereken bir bana bakın bir de diğer arkadaşa bakın!

O arkadaş nefret kusan kelimeler var. O arkadaş ve onun gibileri zararlıdır.

Onun gibileri keskin sirke küpüne zararlıdır misali . Ama hala göremiyorlar...

Gerçekleri kaynaklarıyla paylaşırız. Varsa yalan yanlış zaten kaynağı ile çürütülür... Ha yok. Laf salatalığı küfürler filan olacaksa bu aslında acizliğin akıllı cevap veremeyenlerin metodudur. Basit çocuksu mazeret üretirler ama kanmak için o kadar da saf olunmaz...

Bu yazım sizi vurguluyorum sizin cevabınıza istinaden diğerlerine yazdım.

• donanımhaberdeki bazı üyelere bakarak şu analiz yapılabilir :

HTC ONE nın ultra fanlarından telefonun eksik yanlarını öğrenmek kesinlikle imkansızdır red ederler yani bir başkası bahsetmesi ve kaynaklı ise işte o zaman öfkelenirler ne dediklerini bilmezler veya bile bile yaparlar.
  • Analizde hakliymisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herhangi bir art niyet aramaya gerek yok. Yapılan her eleştiriye karşı bu kadar savunmaya geçilmesine de gerek yok. Babamızın şirketi değil, olumsuz olarak gördüğümüz kısımları tabii ki söyleyeceğiz. 2000 TL kolay kazanılmıyor, herhangi bir elektronik cihaza bu ücretleri öderken dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Alırsınız-almazsınız, bazıları için önemsiz olan bir konu diğeri için çok önemli olabilir. O yüzden değindiğim her konuya objektif yaklaşırım, kimsenin şüphesi olmasın. Ben de HTC One almak için bekliyorum, defalarca söyledim. Cihaz ilk tanıtıldığı gün söyledim. Kaldı ki; almayacak bile olsam, eksik gördüğüm yerleri belirtme özgürlüğüm var. Ne oylama sistemi ne de baskıcı alıntılar insanları kısıtlayamaz. Bırakın insanlar istediğini söylesin, herkes aynı düşünecek diye bir şey yok. HTC'nin çok modelini kullandım, kullanmadığım marka yok diyebilirim. Markacı kafasıyla yorum yazan insanlarla karıştırmazsanız sevinirim.

Karli havada eline mark iii al ondada odaklanma problemi yasarsin boyle test olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel bir telefon . denemek gerek
  • Selam,
    Forumun bu başlığına merak ettiğim htc one hakkında bilgi almak için giriyorum. basit ve sade şekilde herkes düşüncelerini yazsa sevinirim. Sayfalar dolusu ispat vebilgi yarışına hiç gerek yok, çok bildiğini zanneden forumda değil gitsin kendi blog unda yazsın, yeter!

Telefon harika ve heyecan verici. Tereddüt unsurları htc nin kronik sorunları (stabilite, kitlenme, güncelleme vs). Ancak bunları aştığını düşünüyorum ya da umuyorum :)

Benim algıladığım, htc bu telefon ile tam bir sosyal insan eklentisi yaratmış. Blinkfeed ile devamlı bağlı kal, düşük ışıkta bile (parti konser toplantı) aktif ol, kalabalıkta rahatça sesini duyur, partide video izlet vs. Zaten çok şık olmasının ön plana alınmasının da buna bağlı olduğunu düşünüyorum, insanlarla etkileşime girdiğinde elindeki one en şık aksesuarın olacak. Umarım bir an önce gelir ve en azındandeneyimleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.