Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazzarov

HTC nin yanına yaklaşmayın derim. Çok canım yandı çoook.

htc telefonun yere düştü onu alırken belinimi incittin hayırdır noldu bi açıklama yap.
  • selam arkadaşlar.

şu an iphone 4 kullanıyorum ama IOS tan bıkmış durumdayım. jailbreak yapmadan telefon kapalı kutu gibi. e jailbreak yapıp istenilen özellikler yüklenince de telefon kağnı gibi oluyor. bu nedenle android'e geçmek istiyorum.

şimdi kafamda iki soru var. 1) s4 mü daha akıcı bir arayüze sahiptir yoksa htc one mı?
    2) bataryalar arasındaki 300 mah'lik fark, şarjın uzunluğuna ne kadar etki eder?

s4 le htc one arasındaki 0,2 ghz işlemci hızı farkından aşırı derece etkileneceğimi sanmıyorum, telefonda çok oyun oynayan bir insan değilim.

bu iki telefonun arasında kalmamın sebebi arayüzleri ve bataryalarının güç farkı. ben kilitlenmeden, kasmadan, akıcı bir arayüz kullanmak istiyorum. sense 5 arayüzü touchwiz'den kat kat daha güzel zaten. htc one'a daha yakınım. ama dediğim gibi kafamdaki en önemli soru akıcılık.

sizce hangisini seçmeliyim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

selam arkadaşlar.

şu an iphone 4 kullanıyorum ama IOS tan bıkmış durumdayım. jailbreak yapmadan telefon kapalı kutu gibi. e jailbreak yapıp istenilen özellikler yüklenince de telefon kağnı gibi oluyor. bu nedenle android'e geçmek istiyorum.

şimdi kafamda iki soru var. 1) s4 mü daha akıcı bir arayüze sahiptir yoksa htc one mı?
    2) bataryalar arasındaki 300 mah'lik fark, şarjın uzunluğuna ne kadar etki eder?

s4 le htc one arasındaki 0,2 ghz işlemci hızı farkından aşırı derece etkileneceğimi sanmıyorum, telefonda çok oyun oynayan bir insan değilim.

bu iki telefonun arasında kalmamın sebebi arayüzleri ve bataryalarının güç farkı. ben kilitlenmeden, kasmadan, akıcı bir arayüz kullanmak istiyorum. sense 5 arayüzü touchwiz'den kat kat daha güzel zaten. htc one'a daha yakınım. ama dediğim gibi kafamdaki en önemli soru akıcılık.

sizce hangisini seçmeliyim?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

100 kere yazıldığı için farklar tekrar saymak zor geliyor ama tabiki htc one

• Bence htc one şuan piyasada en iyi telefon sadece donanım anlamında değil her şeyiyle düşünürsek öyle
  • Güzel cihaz. Bakınca alası geliyor insanın.
  • Arkadaşlar bir an lütfen durun ve kendinizi yabancı biri gibi düşünüp şu sayfaya bir daha göz atın sonra kendinize sorun "bu yazdıklarım normal midir?" diye. Zira bazı arkadaşlar gerçekten kendini kaybediyor. Ben şahsen her iki firmayıda severim Sansung'ta HTC'de çok mücadeleci ve yenilikçi firmalar çoğumuzda bunları severiz. Ancak ne bileyim nasıl diyeyim bu forumda adam gibi herkes görüşünü yazıyor tamam efendi efendi tartışıyoruz ne güzel medeni şekilde. Ama lütfen birbirimizi yemeyelim. Sınıflaşmalara ne gerek var?

Yüz kere yazıldı birde ben yazayım :) bu firmalar babamızın malı mı? Bize ne yahu? Takmayınız bu derece kafanıza ne olacak hatalı seçim yapsak en fazla 0.2 mhz yavaş makine alırsın en fazla foto kalitesinde belli belirsiz bir oynama olur neyin kavgası yapılıyor bu sitede? En çok kafa ütüleyen üyeye özel ödül varda ben mi bilmiyorum yoksa

Yani 3-4 model var malum yazmayayım hepside mükemmel cihazlar hangisini seçseniz takır takır çalışıyor biliyoruz. Ha kimisi oyun sever oyun performasına yönelir kimi benim gibi web hızına ve kasa kalitesine bakar kimi dayanıklı ister ama her sayfayı takip edip her sayfada ona buna saldırmanın manası nedir?

• beyler benim bi sorum var telefon piyasaya çıkmadan 108 sayfa olmuş o yüzden bütün sayfalara bakamam telefonla alakalı izlediğim videolarda htc one ın kendi web browserında herhangi açılmış bi web site zoomlanmış açılıo bu ayarlarla alakalı mı çözümü var mı yoksa chrom kullanmak mı tek çare?? ayarlardan masaüstü görünümünü işaretle demeyin sakın o çözüm deil.. teşekkürler
  • Htc logosu nasil oluyorda home tusu oluyor anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

Htc logosu nasil oluyorda home tusu oluyor anlamadim

• htc one'ın tasarımına ve özelliklerine açıkçası bayılıyorum ama arkadaşlar tahminimce 100e yakın video izledim,NEDEN DÜNYADAKİ HİÇBİR TELEFON IPHONE'UN KAMERA KALİTESİNE ERİŞEMİYOR?

iphone kameraları titremiyor arkadaşlar dikkat etmiyormusunuz,ve iphone'u ios'tan ve tasarımdan dolayı keisnlikle satın almak istemeyen biriyimdir ben ama hangi telefonun video testini karşılaştırmasını izlesem iphone neredeyse yağ gibi akarken samsung,htc,sony,lg,blackberry gibi birçok telefonun kamerası TİTRİYORRR!!!!
  • arkadaslar bilen birisi sorumu cevaplarsa minnettar olurum...
    bu zamana kadar akıllı telefon kullanmadıgım için bilmiyorum...
    telefona güncelleştirme geldigince nasıl anlıyoruz ?
    direk ekrana mı geliyor ? güncelleştirme var tarzı ? yada biz baska bir yerden indirmemiz arastırmamız mı lazım?
    bunun dısında internet olması gerekiyor mu ? güncelleştirme için ? tsk ederim simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanathan

arkadaslar bilen birisi sorumu cevaplarsa minnettar olurum...
    bu zamana kadar akıllı telefon kullanmadıgım için bilmiyorum...
    telefona güncelleştirme geldigince nasıl anlıyoruz ?
    direk ekrana mı geliyor ? güncelleştirme var tarzı ? yada biz baska bir yerden indirmemiz arastırmamız mı lazım?
    bunun dısında internet olması gerekiyor mu ? güncelleştirme için ? tsk ederim simdiden

Siz hele bir alın, güncellemeyi de zamanı gelince telefonunuz alsın
  • ulan yazmıyayım yazmıyayım dedim de dayanamadım.. bu nasıl harika bir tasarımdır, estetikdir. senelerdik iphone den şaşmadım telefon bilgisayar tablet hep apple evdeki.. vazgeçmeye de niyetim yoktu taa ki bu telefonu görene kadar aşık oldum resmen.. apple sevdama bir süre ara vermeye karar verdim bu telefonu alıcam hem androidi de test etmiş olurum.. size sorun şuanda en uygun nerden alabilirim bu telefonu ve fiyatı ne kadar
  • HDR cekim ile normal cekim arasındaki fark ne ?
  • quote:

HDR cekim ile normal cekim arasındaki fark ne ?

Hdr mod günışığında kullanılır . GÜneşten veya ışıktan meydana gelen parlamaları en aza indir. Ondan etkilenmeden olduğu gibi resim çekmeye çalışır.

Örneğin alttaki resimde arka planı öne çıkartıp ön tarafı karartmış. Odaklamaya bağlı olarak ön planıda öne çıkartıp bulutları tamamen sapsarı ışıktan ibaret yapabilirdi

Ama HDR modu açınca başarısına göre bu şekilde resim çekebiliyor. Aşağdaki resim çok başarılı bir hdr örneği. Telefonların tam güneşi karşısına alıp bu kalitede çekebilmesi çok muhtemel değil

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Nisan 2013; 22:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

HDR cekim ile normal cekim arasındaki fark ne ?

Hdr mod günışığında kullanılır . GÜneşten veya ışıktan meydana gelen parlamaları en aza indir. Ondan etkilenmeden olduğu gibi resim çekmeye çalışır.

Örneğin alttaki resimde arka planı öne çıkartıp ön tarafı karartmış. Odaklamaya bağlı olarak ön planıda öne çıkartıp bulutları tamamen sapsarı ışıktan ibaret yapabilirdi

Ama HDR modu açınca başarısına göre bu şekilde resim çekebiliyor. Aşağdaki resim çok başarılı bir hdr örneği. Telefonların tam güneşi karşısına alıp bu kalitede çekebilmesi çok muhtemel değil

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

çok sagol cok acıklayıcı oldu :)

• htc yine farkını ortaya koymuş
  • herkese selam arkadaşlar htc one telefonumla ağır çekim video çekerken görüntü kalitesi acayip derecede düşüyor normal video çekerken birşey yok bir ayarmı yapmam gerekiyor başka birşeymi var anlamadım yoksa ağır çekim de oylemi .oyleyse eger çok kötü.. iyi forumlarr
  • arkadasım yerden yere vurdugun iphone da andoid te oynadıgın oyunların aynısı var koy yan yan yana iphone 5 ile xperia s ion yada z yi koy yan yan s3 note 2 one x yada one ı gor aralarındakı stabılıte farklarını eger iphone full hd olursa bılesınkı markettekı hıcbır uygulama ne takılır ne donar nede stabılıteyle ılgılı en ufak bır sorun yasarsın cozunurluk senın ıcın cok onemlıyle bir ipad 4. nesil yada retina macbook al da hem yuksek cozunurluk hemde performans ve stabılıte hepsı nasıl yan yana oluyormus gör apple oyuncak uretmıyor bir cıhazın hem kasasının hem yazılımının hemde donanımının aynı yerden gelmesı neymıs bunu en ıyı iphone kullanıcıları bılır and iphone olmasaydı sen sımdı hala symbian s60 n bilmem kaçta sis dosyası arıyordun iphone kullanıcılarına saygın olsun bıraz

• quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

herkese selam arkadaşlar htc one telefonumla ağır çekim video çekerken görüntü kalitesi acayip derecede düşüyor normal video çekerken birşey yok bir ayarmı yapmam gerekiyor başka birşeymi var anlamadım yoksa ağır çekim de oylemi .oyleyse eger çok kötü.. iyi forumlarr

hayır kardeşim normal çünkü slow motion çekimde çözünürlük çok düşüyor 400 lere düşüyor o yüzden öyle, normal yani...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.