Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Birçoğumuz gibi ben de uzun incelemeler ve karşılaştırmalar sonrasında iphone'dan HTC One'a geçenlerdenim. Telefonumu dün Suadiye Turkcell'deki kampanyadan aldım ve oldukça uygun bir fiyata gelmiş oldu. Nadir de olsa yaptıkları yerinde ve güzel bir lansmandı. Ayrıca HTC'den yetkililer de vardı. Yazılım tarafında yetkili bir bey ile de sohbet imkanı bulduk, oldukça yardımcılardı genel anlamda.

Diğer yandan kafama takılan ufak bir durum var. Size de sormak istiyorum nedir ne değildir bu ekran tipleri için normal midir diye.

ÖZellikle pilin güç tasarruf modu açıkken veya parlaklık ayarı aşağı yukarı %50'lerdeyken zaman zaman ekran ışığında belli belirsiz bir titreme oluyor. Florasan ışıklarının pırpırlanması gibi. Dikkatli bakınca fark ediliyor, bariz ve çok rahatsız edici değil.

Uzun yıllar iphone kullandığım için ve ekran tipleri ve teknolojileri farklı olduğu için bilemiyorum durumları.

Yorumlarınızı beklerim. Bu arada deneyimleme olarak yardımcı olabileceğim konular olursa yardımcı da olmaya çalışırım.

• Titreme bende de var, one x de de vardi güncelleme ile çözüldü ama one xdeki cok abartiydi bunla kiyas kabul etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

Titreme bende de var, one x de de vardi güncelleme ile çözüldü ama one xdeki cok abartiydi bunla kiyas kabul etmez.

Cevabın için teşekkürler @saydam330

Ufak bir düzeltme yapıyorum ben de yanlış bilgi vermiş olmayayım okuyanlara. Parlaklığı alzaltıp çoğalttığımda değil, güç tasarrufu moduna geçince oluyor sadece. Detaylı güç tasarrufu seçeneklerinden hepsini açıp kapayarak tekrar denedim, cpu kullanımı vs. etkilemiyor. Sadece güç kullanımı ayarlarındaki "ekran parlaklığını azalt" seçeneği aktifse yapıyor. %100 parlaklıkta bile yapıyor o zaman.

Ama dediğim gibi bu sadece güç tasarrufu modu seçeneklerinden ekran parlaklığını azaltma seçeneği aktifse oluyor. Donanımsal bir problem olsa her şekilde yapardı diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar anlamadığım konu şu, ana ekranda facebook, twiter, cnnturk ve cnbce nin akışından başka farklı bir şey paylaşamıyormuyuz?. instagram veya haberturk, veya milliyetin akışı vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 6 Mayıs 2013; 13:39:14 >
  • Arkadaşlar vodafonedan alan varmı cihazı 6 mayısda şubelerde diyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone ilk çıktığı andan beri kullanırım ve bugüne kadar kutsal Apple üçlüsünü sürekli olarak kullandım. iPhone, iPad, Macbook. Hem işte hem de iş dışı zamanımda mutlaka Apple ürünlerini kullanırım. Bugüne kadar Android cihazları ara ara işim gereği kullandım.

Dün itibari ile HTC One aldım. Birşey söylemek için erken ama ilk yorumlarım;

- T9 klavye çok iyiymiş. Lise yıllarındaki gibi mesajlaşasım geliyor
    - Sesten yazıya dökme işi çok başarılı
    - HTC'ye özel ZOE olayı başarılı ama biraz daha pratik yapmak gerekiyor.
    - Uygulamarın telefonla entegre çalışması çok başarılı
    - Normal zamanda kullandığum tüm uygulamaları buldum
    - iPhone 4'ten sonra çok hızlı geldi.

Eksileri
    - Kontaklar ile biraz uğraşmak gerekiyor. Transfer kolay ama tekrar kayıt çok fazla. Onları bir kere ayarlamak lazım. sonrası kolay
    - Photostream yerine dropbox yada google kullanmak lazım. Ben gerçi dropbox kullandığımdan sıkıntı çok çekmedim
    - Facetime'ı kesin özlerim. Skype'a göre çok daha kaliteli idi. Artık iPad mini ile yaparız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

Babam Almanyadan almış HTC One'ımı haftaiçi gelecek inşallah, sabırsılıkla ve heyecanla bekliyorum....... :)))

ne kadara aldı acaba_?
  • Arkadaslar ben 3 cihazı yan yana koydum s4 aple 5 ve htc one htc. Kaliteyi konusturmus diğerleri cakma cin maı gibi kalmış yanında bence daha iyisi yeni bir htc

• yemin ediyorum benim pc den daha hızlı internete giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

quote:

Babam Almanyadan almış HTC One'ımı haftaiçi gelecek inşallah, sabırsılıkla ve heyecanla bekliyorum....... :)))

ne kadara aldı acaba_?

600 euro ya almis mediamarkttan

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

https://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpghttps://store.donanimhaber.com/9d/5c/e9/9d5ce9e49dbb3cbd6f1294ac093d0f2f.jpghttps://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpg

resimdeki cihaz size mi ait ? size ait ise memnun musunuz cihazın kötü yanları nelerdir ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim bende en kısa zamanda htc one m7 almayı düşünüyorum

evet benim hocam kullanıyorum gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok tavsiye ederim .benim için önemsiz olan bir iki kusuru var birincisi biraz fazla ısınıyor ikincisi ağır çekim video çekmek istersen görüntü kalitesi biraz düşüyor vga formatında çekiyor o kadar.bunların dışında mükemmel ..ses kalitesi süper kamera süper..almanızı tavsiye ederim.ne istediğinize bağlı.. belirli birkaç firma var bunların çıkardığı akıllı telefonların hepsi güzel artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfo_uzun -- 7 Mayıs 2013; 11:06:24 >

• quote:

quote:

quote:

https://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpghttps://store.donanimhaber.com/9d/5c/e9/9d5ce9e49dbb3cbd6f1294ac093d0f2f.jpghttps://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpg

resimdeki cihaz size mi ait ? size ait ise memnun musunuz cihazın kötü yanları nelerdir ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim bende en kısa zamanda htc one m7 almayı düşünüyorum

evet benim hocam kullanıyorum gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok tavsiye ederim .benim için önemsiz olan bir iki kusuru var birincisi biraz fazla ısınıyor ikincisi ağır çekim video çekmek istersen görüntü kalitesi biraz düşüyor vga formatında çekiyor o kadar.bunların dışında mükemmel ..ses kalitesi süper kamera süper..almanızı tavsiye ederim.ne istediğinize bağlı.. belirli birkaç firma var bunların çıkardığı akıllı telefonların hepsi güzel artık..

beğendiğim bir örnekHTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfo_uzun -- 7 Mayıs 2013; 11:23:38 >

• beyler ölü piksel olayı doğrumu alanları çoğu ölü piksel'den şikayetçiymiş varmı bu haberin aslı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbay6288

beyler ölü piksel olayı doğrumu alanları çoğu ölü piksel'den şikayetçiymiş varmı bu haberin aslı ?

ben de merak ettim simdi var mi haberi olan??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erbay6288

beyler ölü piksel olayı doğrumu alanları çoğu ölü piksel'den şikayetçiymiş varmı bu haberin aslı ?

ben de merak ettim simdi var mi haberi olan??

Simdi baktim XDA ya bir konuda adam ölü pixel oldugunu, baskalarinda da var mi diye yazmis ve baya olan var birininkinde 7 tane varmis. Umarim bana gelecek olandan cikmaz...

• bence ya htc one ya da zperia z
  • Beyler "kasa açıklığı" ve "ölü piksel" sorunları dolaşıyor ortalıkta varmı bir bilginiz tonla para verip bide bunlarla uğraşmayalım.
  • kasa acıklıgı dediği şey telefonun üst kulaklık girişinin girdigi yerden bahsediyorlar. orayi yapısık yapmak zaten imkansız gibi bir şey ayni sey iphone 5 ler de de var zaten sıkıntı yapmayın ama telefonu almadan once acın bakın ekranina olu piksel kontorolu yapabilirmiyiz diye adam kırın mırın ederse de o zaman almiyorum deyin baska bir yere gdin. benden tavsiyesi teknoloji hakkinda bilgisi pek olmayan sıgır satıcılardan almayın :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beğendiğim bir örnekHTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Güzel tesbit etmiş arkadaş ama ufak bir detayı gözden kaçırmış :)

Cihaz ısınıyor demiş ama galiba ne xperia z ne nexus 4 ne de galaxy s4 kullanmamış. hepsini aldım kullandığımın ücüncü günü sattım.

nexus 4 ve xperia z snapdragon 600 den onceki nesile ait işlemci olduğu için hem cok pil tüketiyor hem de cok ısınıyor.

galaxy s4 ün de neden bu kadar çok ısındığını ben de çözemedim herhalde exynos dan kaynaklanıyor yüksek hızda çalıştığından pek fikrim yok ama kamerayla ugrasip 20 25 dakikada bu kadar ısınan cihaz görmedim ben. helede gündüz ekran parlaklığı maksimumda iken öfff anlatamam böyle ısınma yok. Samsung düşmanı değilim ama galaxy s4 inanılmaz ısınıyor. Galaxy s4 ü bizzat kendim satın aldım standlarda ki telefonlarda kullanıp yorum yapmadım.

İçlerinde en az ısınan htc one.

edindiğim tecrübeyle bunu söylüyorum. (Tüm cihazlara Real Racing 3 yükleyip bizzat test ettim. En az ısınan HTC One )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkahraman -- 8 Mayıs 2013; 13:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

HTC ONE tasarımda birçok hatası vardır. Bunlardan bazılarını yazmışsınız. Evet haklısınız.

Arkadaşım Nedir bu senin putperestlere müslümanlığı getirme çabası tarzındaki yaklaşımın hiç anlayamadım?

Tasarımını seviyoruz,özelliklerini seviyoruz HTC ONE almak istiyoruz, ne diye sürekli kötülüyor berbat bi telefonmuş gibi anlatıyorsun?eğer bunu yaparak cennete gireceğini sanıyorsan,telefon insan hayatının yaşam damarı değil haberin olsun.

Acaba diyorum samsungçu olduğun için HTC'nin müthiş ama samsungun vasat Telefonu yüzünden hayal kırıklığına uğramış ama samsung almak istediğin içinde kimsenin bu güzellikte bir telefona sahip olmamasımıdır isteğin???
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.