Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *#*#3424#*#* bunu yazınca test menüsümü çıkıyor arkadaşlar ?
  • istanbulda herhangi bir yerde satışı var mı cihazın ? 7 mayıs diyorlardı yalan oldu galiba, paramız yastığın altında bekliyoruz kaç aydır
  • Telefonun retail versiyonunun dün piyasaya çıkmasıyla problemler de beraberinde geldi galiba.

Burada illaki alanlar olmuştur cihazı. Aşağıda bahsettiğim problemler var mıdır?

- Gap problemi var mı? Alimünyum kasa ile plastik yerin birlestigi yerlerde cok ufak da olsa aralık var mı?

- Ekranda ölü piksel var mı? Varsa kaçtane?

HTC ürünlerini seviyorum ama ürünlerinde üretim hatası çıkınca çok uğraşıyorsun.

Mesela GAP problemine örnek (telefonun kasasının tam kapanmaması)

http://www.youtube.com/watch?v=NwOu5oXpjVQ

Bu da deadpixel videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=h33iheFKVB8

Konuda bir arkadaşa samsung fanboyu denmiş de bunların da konuşulmasında yarar görüyorum. Cihazı alanlar şu problemlerin olup olmadığını kontrol edip bilgi verirse güzel olur. Bugün yarın alıyorum cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oosjo -- 8 Mayıs 2013; 21:09:48 >

• Ben dun profilo avm vodafone dan aldim. bugun firsat bulup biraz baktim
    1- sekil cok guzel ele tam oturuyor. Bakan birdaha bakiyor
    2-kumanda tum cihazlarla calisiyor
    3-ses cok net konustugunuzu tam anliyorsunuz
    4- interneti cok hizli.
    5-ölü pixel falan yok tertemiz net

Henuz yapamadiklarim
    1-ana ekranda. Bircok haber kanalinin linki var oraya istedigim linkleri koyamadim. Konurmu bilmiyorum
    2-videoda cok guzel efektler var nasil yapilir bulamadim

İnceledikce yazarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 8 Mayıs 2013; 23:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosjo

Telefonun retail versiyonunun dün piyasaya çıkmasıyla problemler de beraberinde geldi galiba.

Burada illaki alanlar olmuştur cihazı. Aşağıda bahsettiğim problemler var mıdır?

- Gap problemi var mı? Alimünyum kasa ile plastik yerin birlestigi yerlerde cok ufak da olsa aralık var mı?

- Ekranda ölü piksel var mı? Varsa kaçtane?

HTC ürünlerini seviyorum ama ürünlerinde üretim hatası çıkınca çok uğraşıyorsun.

Mesela GAP problemine örnek (telefonun kasasının tam kapanmaması)

http://www.youtube.com/watch?v=NwOu5oXpjVQ

Bu da deadpixel videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=h33iheFKVB8

Konuda bir arkadaşa samsung fanboyu denmiş de bunların da konuşulmasında yarar görüyorum. Cihazı alanlar şu problemlerin olup olmadığını kontrol edip bilgi verirse güzel olur. Bugün yarın alıyorum cihazı.

Samsung Fan boylugu yapiyor dedigimiz adami takip edersen anlarsin dostum. Ama bak ne guzel senin gibi arastirip tartismaya acarsa konuyu guzelce tartisiriz eksi yonlerini cikaririz ortaya... Bu da herkese yararli olmus olur.

Dedigin sorunlara gelirsek bu sorunlarin oldugu asikar gibi gorunuyor... Cok sikayet var. Alan kisinin mesuliyet alip almasi lazim sans sonucta sorun cika da bilir cikmaya da bilir. Ya da belki de belli bi partide vardir bu sorunlar. Dedigim gibi sans isi.

• ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

Birkaç HTC ONE videosunda rastladım,Telefon video çekerken pıt pıt sesler ve bazen sesi kesmeler yaşıyor.Bence çok BÜYÜK BİR SORUN BU!!!

örnek

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=a9Zw3wE5yps&NR=1

başka örnek

http://www.youtube.com/watch?v=c0eyJT2Uw_0

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

Birkaç HTC ONE videosunda rastladım,Telefon video çekerken pıt pıt sesler ve bazen sesi kesmeler yaşıyor.Bence çok BÜYÜK BİR SORUN BU!!!

örnek

başka örnek

Ben dedigine katilmiyorum adamin elinde 2 tane telefon var ve adam boyle bir sorun olduguyla ilgili aciklama yapmamis. Eger oyleyse bile ben 10larca video izledim hicbirinde boyle bir sorun yoktu. Bir videoya bakip da genel anlamda HTC One larda sorun var demek dogru degildir.

Ayrica HTC One iki videoda da bariz ustunluk saglamis bence.

• Şubattan bu yana bu telefon için para biriktiriyorum artık türkiyeye gelsede alsam diye aylardan oldu mayıs 7si dediler türkiyede dediler koskoca ankarada bi tane bile bulamadım (bulabilen varsa yardım edin) yastık altı para saklamaya devam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanilgenius

Şubattan bu yana bu telefon için para biriktiriyorum artık türkiyeye gelsede alsam diye aylardan oldu mayıs 7si dediler türkiyede dediler koskoca ankarada bi tane bile bulamadım (bulabilen varsa yardım edin) yastık altı para saklamaya devam :D

Arkadaşım 1-2 gün öncesine kadar Cepa , Panora, 365 avm'lerde vardı.Buralara bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

örnek

başka örnek

Ben dedigine katilmiyorum adamin elinde 2 tane telefon var ve adam boyle bir sorun olduguyla ilgili aciklama yapmamis. Eger oyleyse bile ben 10larca video izledim hicbirinde boyle bir sorun yoktu. Bir videoya bakip da genel anlamda HTC One larda sorun var demek dogru degildir.

yok daha önce izlediğimz birkaç başka videoda daha olmuştu ve aynen senin gibi düşünmüştüm,dikkatimi bile çekmemişti ama sonra biçok videoda görünce çok rahatsız oldum.Valla bende HTC ONE almayı çok istiyorum ama merak ediyorum Satın almış bi arkadaş yüksek sesli ortamda çekilmiş video görüntüsü koyarsa sorun varmı yokmu anlarız diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR DİKKAT!!!

örnek

başka örnek

yok daha önce izlediğimz birkaç başka videoda daha olmuştu ve aynen senin gibi düşünmüştüm,dikkatimi bile çekmemişti ama sonra biçok videoda görünce çok rahatsız oldum.Valla bende HTC ONE almayı çok istiyorum ama merak ediyorum Satın almış bi arkadaş yüksek sesli ortamda çekilmiş video görüntüsü koyarsa sorun varmı yokmu anlarız diye düşünüyorum.

O zaman bir sey diyemem tabi, kullanan arkadaslar bir degerlendirme yaparsa seviniriz...

Ayrica oyle bir sorun olsa da yazilimsaldir diye dusunuyorum, guncellemeyle halledilir gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Ç.C

quote:

Orijinalden alıntı: Tanilgenius

Şubattan bu yana bu telefon için para biriktiriyorum artık türkiyeye gelsede alsam diye aylardan oldu mayıs 7si dediler türkiyede dediler koskoca ankarada bi tane bile bulamadım (bulabilen varsa yardım edin) yastık altı para saklamaya devam :D

Arkadaşım 1-2 gün öncesine kadar Cepa , Panora, 365 avm'lerde vardı.Buralara bir bak istersen.

Cepa ve 365 e baktım 10-15 gün sonra ancak gelir dediler panaroya gitmeye vaktim olmadı oraya bakayım o zaman teşekkürler.
  • Merhabalar.İlk android telefonumu alıcam ama Sony Xperia Z ve HTC One arasında gidip geliyorum. Xperia Z nin tasarımı, kamerasının 13mp olması, arayüzü vs çok hoşuma gitti. Ancak bazı oyunları çalıştırırken donmalar oluyormuş ve de çok fazla pil tükettiği için kafamda soru işaretleri var. HTC One için kafamı kurcalayan tek şey ise kamerasının 4mp olması. Tabi bir de Samsung Galaxy S4 çıktı. Bu işleri iyi bilenleriniz varsa objektif olarak yardımlarınızı yazarsanız çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Merhabalar.İlk android telefonumu alıcam ama Sony Xperia Z ve HTC One arasında gidip geliyorum. Xperia Z nin tasarımı, kamerasının 13mp olması, arayüzü vs çok hoşuma gitti. Ancak bazı oyunları çalıştırırken donmalar oluyormuş ve de çok fazla pil tükettiği için kafamda soru işaretleri var. HTC One için kafamı kurcalayan tek şey ise kamerasının 4mp olması. Tabi bir de Samsung Galaxy S4 çıktı. Bu işleri iyi bilenleriniz varsa objektif olarak yardımlarınızı yazarsanız çok memnun olurum.

Elimden geldigince yardimci olmaya calisayim...

Xperia Z cok pil yiyor demissin. Ben kullanmiyorum ama bildigim kadariyla Xperia Z de stamina modu var. Arka plandaki tum uygulamalari kapatarak pil omrunu 4 kat arttiriyor diye biliyorum. Kasmalara gelince, bana gore bu biraz yazilimsal, biraz da S4 Pro islemcinin azizligine ugruyor Xperia Z burada. Qualcomm acikladi zaten S4 Pro nun full hd ekranlar icin uygun olmadigini, ilk full hd ekranla uyumlu olan islemci S600 dediler ama tabi o da tam degil bana gore. Fakat tabiki S4 Pro dan daha iyi oldugu kesin.

HTC One'in 4 megapixel olmasi korkutuyor insanlari dogal olarak. Bu biraz kullanima bagli bir sey, megapixel fotografin boyutuyla alakalidir, kalitesiyle degil, kaliteyi belirleyen daha cok mercek kismidir. Tabi baska etkenler de var yazilimsal vs vs. Ben fotograflari cekip zoomlayip en ince ayrintisina kadar inceleyecegim ya da fotograflari bastiracagim diyorsan tabiki bu senin icin sorun olur. Onun disinda sorun olacagini sanmiyorum.

S4 konusuna gelince bu biraz tercih meselesi. Suan hic suphe yok ki HTC One da S4 de en iyi donanimlara sahip olan cihazlar. Diger yonlerini degerlendirmelisin bence ve bu degerlendirmeyi ihtiyaclarin dogrultusunda kendin belirlemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber518 -- 11 Mayıs 2013; 0:25:05 >

• quote:

O zaman bir sey diyemem tabi, kullanan arkadaslar bir degerlendirme yaparsa seviniriz...

Ayrica oyle bir sorun olsa da yazilimsaldir diye dusunuyorum, guncellemeyle halledilir gibi...

bugün bi videoda daha denk geldim ve bu durum beni çok irite etti.oyun performansına falan hiç takılmıyorum hızı falanda önemli diil,benim için en önemli şey Kamerasının güzel titremeden çekim yapması ve sesi mükemmel alması!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 12 Mayıs 2013; 4:16:53 >
  • quote:

quote:

bugün bi videoda daha denk geldim ve bu durum beni çok irite etti.oyun performansına falan hiç takılmıyorum hızı falanda önemli diil,benim için en önemli şey Kamerasının güzel titremeden çekim yapması ve sesi mükemmel alması!

Ses konusunda kimse bir sey diyemez (S4 Fan Boyumuz Disinda) tabi ama kamerayi bilemem. Fakat hala dedigin gibi bir duruma rastlamadim hicbir videoda

• geçen telefoncuda gördüğüm 2 htc one'dan 2 sinde ölü piksel vardı.
  • şu kumanda özelliğini gerçekten kullanıp yorum yapabilecek birisi yok mu allah rızası için.öyle yeni nesil lüks televizyonları mı kontrol edebiliyor sadece yoksa her türlü 37 ekran beko dan girip 130 ekran vestel plazmadan çıkıyor mu? saygılar..

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.