Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadasım yerden yere vurdugun iphone da andoid te oynadıgın oyunların aynısı var koy yan yan yana iphone 5 ile xperia s ion yada z yi koy yan yan s3 note 2 one x yada one ı gor aralarındakı stabılıte farklarını eger iphone full hd olursa bılesınkı markettekı hıcbır uygulama ne takılır ne donar nede stabılıteyle ılgılı en ufak bır sorun yasarsın cozunurluk senın ıcın cok onemlıyle bir ipad 4. nesil yada retina macbook al da hem yuksek cozunurluk hemde performans ve stabılıte hepsı nasıl yan yana oluyormus gör apple oyuncak uretmıyor bir cıhazın hem kasasının hem yazılımının hemde donanımının aynı yerden gelmesı neymıs bunu en ıyı iphone kullanıcıları bılır and iphone olmasaydı sen sımdı hala symbian s60 n bilmem kaçta sis dosyası arıyordun iphone kullanıcılarına saygın olsun bıraz

Yazılım tamam da donanımını kendisi mi üretiyor güldürmeyin...

• kamera performansı nasıl hala net değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

https://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpghttps://store.donanimhaber.com/9d/5c/e9/9d5ce9e49dbb3cbd6f1294ac093d0f2f.jpghttps://store.donanimhaber.com/86/e9/57/86e957c4111b7bcbb80e248d69d554a5.jpg

resimdeki cihaz size mi ait ? size ait ise memnun musunuz cihazın kötü yanları nelerdir ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim bende en kısa zamanda htc one m7 almayı düşünüyorum

• şu samsung fanları bi bitmediniz ... şu kameraya takılan insanlara soruyorum, telefonla her saat her saniye başı footğraflamı ilgileniyorsunuz ? arkadaşım bu ceptelefonu 4 mp den sonrasını geç bence 2mp bile idare ediyor.. madem kameraya bu kadar takılıyorsunuz gidin SLR makine alın kafayı yemeyin... bizde kurtulak sizde kurtulun.. Herşey donanım değil bunu kafanıza sokun.. Kusura bakmayın ama HTC ONE 'ın tasarımı kasası şekli sens arayüzü kıytırık S4 e on basar... Fanboyluksa fanboyluk... ön spiarişimi geçtim geldiği gün hemen alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

htc one'ın tasarımına ve özelliklerine açıkçası bayılıyorum ama arkadaşlar tahminimce 100e yakın video izledim,NEDEN DÜNYADAKİ HİÇBİR TELEFON IPHONE'UN KAMERA KALİTESİNE ERİŞEMİYOR?

iphone kameraları titremiyor arkadaşlar dikkat etmiyormusunuz,ve iphone'u ios'tan ve tasarımdan dolayı keisnlikle satın almak istemeyen biriyimdir ben ama hangi telefonun video testini karşılaştırmasını izlesem iphone neredeyse yağ gibi akarken samsung,htc,sony,lg,blackberry gibi birçok telefonun kamerası TİTRİYORRR!!!!

Kamera da Lumia akarrr :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugun aldim istinye park avea bayisinde var arkadaslar tükenmeden alin derim ;) s4 de aldim aldigimin ikinci günü sattım. ne ele oturuyor ne gunes isiginda okunuyor ekrani cayir cayir yaniyor telefon ram de 1.25 gb kullaniyor bu ne iştir anlamadim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkahraman

ben bugun aldim istinye park avea bayisinde var arkadaslar tükenmeden alin derim ;) s4 de aldim aldigimin ikinci günü sattım. ne ele oturuyor ne gunes isiginda okunuyor ekrani cayir cayir yaniyor telefon ram de 1.25 gb kullaniyor bu ne iştir anlamadim :S

ne kadara aldin 2 bin mi

• Bende samsung s3 kullaniyorum ama htc one'yi cok begendim s4 yerine bunu almayi dusunuyorum cok güzel olmuş tasarimi alanlarada hayirli olsun..

• artık bi çıksın htc ye zahmet telefon eskidi ya millette daha bizde resmi yolla alamıyosun. Böyle saçma satış politikası yok arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

artık bi çıksın htc ye zahmet telefon eskidi ya millette daha bizde resmi yolla alamıyosun. Böyle saçma satış politikası yok arkadaş.

arkadaslar bugun itibariyle topkapı vatan bilgisayar subesinde hTC one satısa cıkmıs bulunmaktadır..
    sabahın ilk ısıkları ile kalkıp telefonu aldım :) hani naSIL desem şahane :) Ebay ' dan da bir tane Zagg marka jelatin ve 1 tane kılıf siparis ettim... elime 3-4 güne ulasacak...
    benimle beraber 1-2 kişi de htC incelemeye gelmişti , 1 kişi note 2 aldı ... 1 kişi de I phone 4s ...
    1999 tl ye aldım ;) ( 1 liranızı almayı unutmayın )
    iyi günler diliyorum
  • Hocam inceleme ve bol resim görmek isteriz çok uzun zamandır bekledik. En çok merak ettiğim ppi yazılarda çok büyütünce en ufak bozulma oluyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

Hocam inceleme ve bol resim görmek isteriz çok uzun zamandır bekledik. En çok merak ettiğim ppi yazılarda çok büyütünce en ufak bozulma oluyor mu

ben böyle telefon görmedim:)
    öyle bir ses kalitesi var ki... çalan müzigi kapatmak istemiyorsunuz o derece...
    kamerası da mükemmel , Zoe ye bayıldım ...
    blinkfeed ekranına su an sadece facebook koydum :) kurcaladıkca ögrenecegim inşallah...
    telefon cok kibar... ekranı cok canlı .... eski telefonuma sogudum bir anda :) böyle canlı renkler bir arada olamaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

Arkadaşlar bir an lütfen durun ve kendinizi yabancı biri gibi düşünüp şu sayfaya bir daha göz atın sonra kendinize sorun "bu yazdıklarım normal midir?" diye. Zira bazı arkadaşlar gerçekten kendini kaybediyor. Ben şahsen her iki firmayıda severim Sansung'ta HTC'de çok mücadeleci ve yenilikçi firmalar çoğumuzda bunları severiz. Ancak ne bileyim nasıl diyeyim bu forumda adam gibi herkes görüşünü yazıyor tamam efendi efendi tartışıyoruz ne güzel medeni şekilde. Ama lütfen birbirimizi yemeyelim. Sınıflaşmalara ne gerek var?

Yüz kere yazıldı birde ben yazayım :) bu firmalar babamızın malı mı? Bize ne yahu? Takmayınız bu derece kafanıza ne olacak hatalı seçim yapsak en fazla 0.2 mhz yavaş makine alırsın en fazla foto kalitesinde belli belirsiz bir oynama olur neyin kavgası yapılıyor bu sitede? En çok kafa ütüleyen üyeye özel ödül varda ben mi bilmiyorum yoksa

Yani 3-4 model var malum yazmayayım hepside mükemmel cihazlar hangisini seçseniz takır takır çalışıyor biliyoruz. Ha kimisi oyun sever oyun performasına yönelir kimi benim gibi web hızına ve kasa kalitesine bakar kimi dayanıklı ister ama her sayfayı takip edip her sayfada ona buna saldırmanın manası nedir?

Bir kişi de çıkıp, "Sn. hakanxml, doğru söylüyorsun" dememiş. Arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum. Sonuçta üç aşağı beş yukarı akıllı telefonlar aynı. Neyin kavgasını yapıyoruz burada anlamıyorum. Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

kamera performansı nasıl hala net değil

En son güncellemede bile HTC ONE da malesef mozaiklenme var. Bunu örtmek isteyen çözünürlüğü düşürmelidir hemde epey FULL HD li ekranda bile HTC ONE daki mozaiklenme görülmektedir.

Sırf web sayfalarında ufak kutucuk ebatlarında resim olarak paylaşılırsa fark edilmez. Ama o zaman fotoğrafın megapikseli 0,5 ( yarım) megapikseli altında olmalı.

En son güncellemeye göre HTC ONE gece çekimlerinde de bariz bir üstünlüğü yoktur. Gece ve gündüz ortamlarda çekilen fotoğraflardaki kumlanma sorunu HTC ONE da malesef vardır.

Bazıları güncellenmiş HTC ONE yazılımı kamerayı çok iyi olduğunu yazmakta Mesut Çevik gibileri dahil. LAkin iyi olduğu aynı ortamda farklı firmware lerle aynı zamanda ayın mekanda çekilmiş olması gerekir.

Yani kıyaslama olmadan sırf güncellemede kamera iyileştirildi yazılıyor diye kamerası süper iyileşti filan denilemez. Plasebo etkisidir. Fanlarda daha çoktur.

Bu fanlar gerçekleri duydumu tabiri caizse öfkelenirler eksiler. Ama gerçek bu. Değişmiyor işte .

yazık sana :)
    harbi haline üzülmemek elde degil...

• Htc one m7 isteyen arkadaslarin dikkatine lutfen , turkcel Platinum musterisiyim biraz once aldigim mesajda yarin kadıköy suadiye tim magazasinda htc one m7 satislari basliyormus ve simdi siki durun turkcel Platinum musterisine bir kere yararlanmak sartiyla % 20 indirim mevcutmus odeme sekli pesin ve kredi karti tek cekim olarak yapabilme secenegide eklenmiş. .Ben cihazi kontratli sekilde alicagim icin bu avantajimdan sizlerden birinin yararlanmasini isterim..kanpanya sadece yarin icin gecerlidir ilgilenen kisiler bana ulasabilir

Degerli musterimiz,Yeni HTC Onei Platinum ayricaligiyla deneyimleyerek size ozel 220TL degerindeki MediaLink hediyesi ve pesin alimlarda %20 indirimiyle satin almak icin sizi yarin Bagdat Cad.Turkcell Magazamiza bekliyoruz.Cunku bizim icin ozelsiniz

• sesi gayet iyi geliyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Cihaz hakkında birkaç yorum yapacağım. Telefonu çok beğendim gerçekten tasarım harikası piyasadaki diğer telefonlar ile kıyaslayınca kalitesini belli ediyor.
    Tam benim istediğim gibi multimedya telefonu olmuş hoparlör kalitesi vs.. Keşke beats audio kulaklıkta verselermiş. Eksik bulduğum yönleri;
    Cihazın ön yüzüne baktığınızda gördüğünüz siyah alanın tamamının ekran olması sizce de daha hoş olmaz mıydı? Kenardan kenara, Camın saatlerde kullanılan dayanıklı safir ya da mineralden üretilmesi nasıl olurdu? Drop testlerine baktığımda hoparlörün bulunduğu yerdeki kapakların attığını gördüm bence bunu da geliştirmeliler daha dayanıklı bir htc üretilmeli.
    Home tuşuna gelince benim tavsiyem htc logosunun home tuşu görevi görmesi böylece mevcut alışkanlıkların önüne geçilmiş olurdu. Hemde daha şık bir görünüm.
    Güç tuşu da çok eleştirildi ama şunu unutmayalım ki orda olmasının bir nedeni var kumanda görevi görüyor. Yanda olsaydı daha kötü olurdu değil mi?
    Yeni gelecek HTC nin bu modelin geliştirilmiş hali olmasını çok istedim snapdragon 800 platformu ve pil kapasitesinin LG nin yeni telefonu gibi 3000 küsür olması ve hızlı şarj olma özelliği olmalı. Yani en az 2 gün gitmeli. İleride wifi üzerinden şarj edilebilir telefonlar olacağına inanıyorum.
    Kamera konusunda da birkaç bir şey eklemek istiyorum bence olmamış diğer cihazlarla kıyasladığımızda Htc biraz daha aşağıda kalıyor bence daha çok geliştirilmeli. Kamera flaşının kesinlikle xenon olmasından yanayım.
    Kendi görüşlerimi aktardım keşke dikkate alsalar da böyle bir cihaz çıkarsalar.

• Babam Almanyadan almış HTC One'ımı haftaiçi gelecek inşallah, sabırsılıkla ve heyecanla bekliyorum....... :)))
  • Sony fanatiği olarak htc one ve s4 sonyden buz gibi soğuttu beni. Samsungun ülkemize verdiği değer güncellemeleri vb nedenleri ve htc'nin bu çalışmalarını görünce insan körü körüne fanatik olduğunu anlıyor. İnceleme çok iyiydi.

• Arkadaslar telefonu aldım son güncelleme henüz gelmedi... ne zaman gelir bunu nasıl ögrenebilirim ? yada telefonu alıp da güncelleme yapan birisi varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.