Şimdi Ara

HTC ONE M8 300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırmızı renk htc one m8 telefonumun ekranı bozulunca çinden yeni ekran sipariş ettim ve gelince de ben takamam diye telefoncuya takması için verdim telefoncu ekranı taktı aldım kullanmaya başladım bir baktım ki arama yapınca karşıya ses gitmiyor hoparlöri açınca ses gidiyordu neyse dedim kullanmaya devam ettim 3-4 sonra sim kartı görüp okumamaya başladı bende uğraşmayıp kenara koydum ve alt hoparlor calismiyor eskiden bu da calisiyordu ugrasmayip yeni telefon aldım kendime.
    Ayrıca düşüncem yeni aldığım ekran kasalı idi yani sim kart yeri ve hafıza kart soketi vardı acaba sim kart soketi bozuk olabilir mi diye düşünüyorum eski sim kart soketini yanında verebilirim ben pek kurcalamak istemedim zaten kendime yeni telefon aldım dediğim gibi 300tl ye satabilirim ciddi olanlara fotoğraf yollayabilirim,teşekkürler

Ayrıca elimde Sony Xperia T vardır Ekranı kirildi alan olursa iletişime geçsin satılmazsada aliexpressden ekran alıp işe koyulmayı düşünüyorum bundan sonra telefoncularla işim olmaz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANLI TEAM -- 11 Aralık 2016; 15:21:31 >

• Ikisi birlikte fiyat alabilir miyim, iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Z Flip 5 256gb
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.