Şimdi Ara

HTC ONE M8 32 GB GOLD SIFIR KUTUSUNDA 750 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
11
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siz sorunu yazdıktan sonra bende bir kontrol edeyim dedim herhangi bir problemle karşılaşmadım
    sorunu videosunu çekip gönderirseniz belki daha iyi olur
    saygıla
  • dün elden arkadaşın elindeki son gold m8 i aldım. güvenli sorunsuz bir alışveriş kutulu tam cihaz güvenilir bir arkadaş. sizin bahsettiğiniz sorun usb kablosunun telefona giren ucundan kaynaklı olsa gerek. telefonu şarja taktığımda farkettim bende.takılıyken kablo ucunu aşağı yukarı hareket ettirdiğinizde şarjı kesebiliyor.uçta bir genişlik var çözümü küçük bi diş darbesi :) girişin ortasındaki boşluğu daralttınızmı sorunsuz oturuyor. sizdeki sorunda büyük ihtimalle bundan kaynaklıdır.
  • Samet Bey'den yaklaşık 7 ay önce M8 Gold aldım, cihazı halen kullanmaktayım. Hayırlı satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazlar sıfır mı ikinci el mi?

• Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    M8 son bir tane altın renk kaldı sıfır cihaz. M7 ve E9 cihazlar ikinci el belirtildiği gibi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sevindi42 kullanıcısına yanıt
    konya ya gelmeden bitirdin cihazları :D
  • GET açıyor musunuz ?
  • pm
    caanım telefona 2800 mah koymuşlar hak mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

caanım telefona 2800 mah koymuşlar hak mı bu

E9'dan mı bahsediyorsunuz?

Aynen gerçekten muhteşem özelliklere sahip fiyatı da uygun geldi ama batarya önemli husus . Normal kullanıcılara fazlasıyla yeterli gelir yanlış anlaşılmasın ama beni 3500 mah dan aşağısı kesmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Aynen gerçekten muhteşem özelliklere sahip fiyatı da uygun geldi ama batarya önemli husus . Normal kullanıcılara fazlasıyla yeterli gelir yanlış anlaşılmasın ama beni 3500 mah dan aşağısı kesmiyor

Telefonundan telefonuna göre değişiyor açıkçası batarya ömrü, E9 ile 4.5-5 saat ekran açık süresi alınıyor tüm günü rahat çıkarıyor. 4000 mah bataryalı Xiaomi Redmi Note 3 ile de hemen hemen benzer sonuçlar aldım açıkçası. Batarya büyüklüğü kadar yazılım optimizasyonu da çok önemli.

• hocam htc one m7 fotoğraflarını özelden yada konuya koyabilirmisiniz almayı düşünüyorumda bi bakıyım resimlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 9 Temmuz 2016; 18:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

hocam htc one m7 fotoğraflarını özelden yada konuya koyabilirmisiniz almayı düşünüyorumda bi bakıyım resimlerine

https://goo.gl/photos/9kd8onR8xrs9BEkZ7

Buyrun fotoğraflar.

• E9 takip

• M7 satıldı, E9 fiyatı düştü. Satışa devam.

• Benim m8 de mi sorun çıktı sadece anlamadım. İlk önce sim kartımi okumadi, acaba sim kartimda mi bir sorun var diye gittim yeni sim kart aldım ekrana bastırınca okumaya başladı. Telefonu ne zaman kapatıp açsam sim kart yok uyarısı veriyor.uzun bir zaman okumayinca sim kart okuyucuyu değiştirdim ara ara yine yapsa da eskisine nazaran daha iyi. İkinci sorunum şarj olmaması orjinal şarj cihazını takiyorum ama 8saatte %50 ancak şarj oluyor. Yeni telefonumun bu sorunları soğuttu beni, acaba ucuz etin yahnisi mi oldu diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.