Şimdi Ara

HTC ONE M8 32 GB GOLD SIFIR KUTUSUNDA 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
11
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YURTDIŞINDAN GELMİŞ ULUSLARARASI GOLD RENK CİHAZDIR. AKSESUARLARI KUTUSU HER ŞEYİ TAMDIR.

CİHAZIN EKRANININ ALT TARAFINDA ÇOK UFAK BİR PARLAKLIK OLDUĞU İÇİN UCUZA SATIYORUM. NORMAL KULLANIMDA SIKINTI YARATACAK BİR ŞEY DEĞİL. SADECE BULUNDUĞU YER BİRAZ DAHA PARLAK GÖRÜNÜYOR.

ONUN HARİCİNDEN TAMAMEN YENİ CİHAZDIR. SAĞLAM BİR İMEİ VERİLDİĞİ TAKDİRDE İMEİ ATILIR.

HTC ONE M8 32 GB GOLD SIFIR KUTUSUNDA 750 TL  HTC ONE M8 32 GB GOLD SIFIR KUTUSUNDA 750 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 1 Ağustos 2016; 14:50:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kendisinden 4 adet cihaz aldım, güvenebileceğiniz bir satıcı. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

kendisinden 4 adet cihaz aldım, güvenebileceğiniz bir satıcı. hayırlı satışlar

Teşekkür ederim yorumunuz içim

• bir tanesini alayim pm bekleyen visor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm gönderdim
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    geldi mi telefon
  • Elinizde hala mevcut mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Adet Gold renk tarafımdan alınmıştır,güvenilir bir satıcı.
  • bir adet gold da ben aldım. hiç bir sıkıntı yaşamadık, tereddütsüz güvenilebilecek bir satıcı.
  • elinizde gold,kırmızı yada mavi renk varsa 1 adette ben alabilirim.pm atabilir misiniz.
  • murattari kullanıcısına yanıt
    PM gönderdim.

• 700 sıfır telefon için çok iyi fiyat, hoparlör arızası da olsa iyi fiyat
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

700 sıfır telefon için çok iyi fiyat, hoparlör arızası da olsa iyi fiyat
    Hayırlı satışlar

arkadaştan elden telefon aldım,ekranda çok küçük bir leke var diye uygun bir fiyattan verdi sağolsun
    leke dediğime bakmayın ben farketmedim iligi arkadaş uyardı sadece koyu renklerde dikkat ederseniz görebileceğiniz bir leke idi.
  • Arkadaşla anlaştık bir tane m8 için ödemeyi yaptım kargo bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de satan arkadaşsın sanırım ne yazık ki senden alamadım gene uygun fiyata başkasından aldım telefonu. Ama alacak arkadaşlara her hangi bi tereddütünüz olmasın gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diye bilirim senin için
  • Mükemmel ötesi fiyat.. Bende One M8 Eye aramaya başladım.. Nasıl getirtiyorsunuz bilmiyorum ama bu şekilde sizinle alışveriş yapmak isterdim..
  • sevindi42 kullanıcısına yanıt
    Bence sizi forumdan banlamaları lazım üstadım. Böyle fiyat olur mu hiç hayırlı satışlar valla
  • Ürün elime geçti fakat elime geçtiği gün yani dün şarja taktığımda karşılaşmıştım belki sorun geçicidir dedim ama az önce ikinci kez şarja taktım. ve yine aynı şekilde özellikle mesaj yazarken klavye kullanırken yada face de gezinti yaparken kendi kendine dokunuşlarla kafasına göre basmalar yada mesaj yazarken direkt gönderme veya kelimesi silme farklı harf basımı gibi durumlar yapıyor. bu sorun yalnızca bende mi yoksa diğer arkadaşlar da karşılaştı mı diye merak ediyorum.bu sorunla karşılaşan varsa ve üstesinden geldiyse onu merak ettiğim için buradan yazdım. Belirttiğim gibi bu sorun telefon şarja takıldığında gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbursevi -- 25 Şubat 2016; 14:53:27 >
  • bir adet tarafımdan alınmıştır güvenle alış veriş yapabilirsiniz
    saygıla
  • fatihbursevi F kullanıcısına yanıt
    Bende de aynen dediğin durum mevcut dostum. Ama sorun ne kaynaklı açıkcası bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.