Şimdi Ara

HTC ONE M8 ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar htc one m8 telefonumun Arkasindaki H,T,C HARFLERI DUSTU.evet yanlis duymadiniz dustuler.Ayrica ekranin ust kenarinda isik sizmasi var.Ne yapmaliyim acil yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yapabileceginiz tek şey resmi teknik servise göndermek... O siyah harfler nasıl düşüyor anlamıyorum

Garantiniz yoksa ücret ödersiniz kullanıcı hatası derlerse yine ücret ödersiniz..

Şansınızı deneyin ve Aldığınız yer operatör mağazası ise yani Turkcell Vodafone Avea oraya verin fisiyle beraber..

Resmi kurumlara verin cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Sizin yapabileceginiz tek şey resmi teknik servise göndermek... O siyah harfler nasıl düşüyor anlamıyorum

Garantiniz yoksa ücret ödersiniz kullanıcı hatası derlerse yine ücret ödersiniz..

Şansınızı deneyin ve Aldığınız yer operatör mağazası ise yani Turkcell Vodafone Avea oraya verin fisiyle beraber..

Resmi kurumlara verin cihazı

Telefonu disarda actirip sarj soketi yaptirmistim normalde 24 ay garantili sizce anlarlarmi

• Büyük ihtimalle anlayacaklar bu sorunlar şarj soketini yaptırdıktan sonra mı oldu ? Eğer olduysa büyük ihtimalle orada yapılan işçilik becerisinin yetersizliği yüzünden kaynaklanıyordur.

HTC cihazları çok zor tamir edilen cihazlardır resmi teknik servisler bile uğraşarak tamir ediyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Büyük ihtimalle anlayacaklar bu sorunlar şarj soketini yaptırdıktan sonra mı oldu ? Eğer olduysa büyük ihtimalle orada yapılan işçilik becerisinin yetersizliği yüzünden kaynaklanıyordur.

HTC cihazları çok zor tamir edilen cihazlardır resmi teknik servisler bile uğraşarak tamir ediyorlar..

Daha sonra olsu fakat orasiyla arka taraftaki logonun ne alakasi var ? Yabanci forumlarda ayni sorunu yasayan 100den fazla insan var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.