Şimdi Ara

HTC One M8 Android 5.0.1 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Stabilite nasıl ?
    Performans kaybı varmı ?
    Güncelleme gereklimi ?
    Android 4.4.4 kullanmaya devam edersem ne kaybederim ?

Genelde firmalar yeni guncellemelerle yeni özellik geldi yalanini gostererek eski cihazları yavaşlatıyor haliyle Android 5 HTC One M9 için uygun olacak bence.bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Bugün öğle saatlerinde kurdum güncellemeyi bir sıkıntı yok şu ana kadar stabilite açısından bir sıkıntı yok.
    Performans kaybı olarak gözle görülür bi fark yok diğer türlü test etmedim.
    Güncelleme gerekli mi sorusuna cevap olarak ek bir kaç birşey gelmiş kolay kullanım, statusbar + uygulama bildirimleri güzel olmuş ve son olarak son uygulamalar kısmı google chrome gibi olmuş eğer çok merak etmiyorum dersen ha 4.4.4 kalmış ha 5.0.1 yüklemişsin pek farkı olmaz diye düşünüyorum.
    Gereklilik olarak yukarıda dediğim gibi.

Son dediğin cümle ise orta segment telefonlar için geçerli bir durumdur. Performans kaybı yok denecek kadar az olur bu telefonlarda, zaten iki yıllık destek içerisinde bu bahsi geçen durum sözkonusu olmaz .

• Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Ram kullanımını SS olarak atabilir misiniz ? ART moduyla daha az ram meşgul ediyor diye biliyorum buda pile ve performansa pozitif yönde etki edildiği söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun SS fark yok gibi , evet dediklerinden ötürü

HTC One M8 Android 5.0.1 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediterbiyecisi -- 29 Ocak 2015; 15:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.