Şimdi Ara

HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aksam itibariyle guncellemeyi aldim nedense hoslanmadim en kotusudu kilit ekraninda hala sifreden sonra entera basmak zorundayiz :D bi duzeltmediler
     HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hız nasıl
  • seferi56 S kullanıcısına yanıt
    Hocam birqz daha resim atar misin birde son uygulamari hepsini birden kapatma var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

hız nasıl

Genel olarak eskisine gore sanki daha hizli gibi geldi bana ozellikle bildirim cubugu cok pratik olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

Hocam birqz daha resim atar misin birde son uygulamari hepsini birden kapatma var mi

evet siz soyleyince farkettim hepsini kapatma yok daha onceden vardi bu kotu olmus bide chromela birlikte sekmeleri isterseniz son uygumalardan kontrol edebiliyosunuz isterseniz eski sekilde sekmeleri degistirebiliyosunuz
     HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Ocak 2015; 3:45:43 >

Saf lollipop kullaniyorum. Nedense senseye gecmeyi pek dusunmuyorum. Kacirdigim bisey var mi acaba

• Sanirim yok ama kamera bakimindan eksiklik hissediyomusunuz saf halinde bende gecebilirimde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferi56

Sanirim yok ama kamera bakimindan eksiklik hissediyomusunuz saf halinde bende gecebilirimde

Sense 6nin kamera ve galeri uygulamarini kurdum. Sense den bi farki yok su anda

• Eklicek baska resim bulamadm kilit ekranindaki ufak giris tusu yerine tamam yazisi koyulmus bide whatsappta profil resimleri oval bihal almis lolipop versiyonunda bi o dikkatimi cekti :D
     HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Ocak 2015; 4:02:12 >

Hocam alinti yaparak cevap verirsen gormem kolaylasir. Bence gecmeye degmez o zaman oyle aman aman bi fark yok sanirim. Sarj durumu nasil

• quote:

Hocam alinti yaparak cevap verirsen gormem kolaylasir. Bence gecmeye degmez o zaman oyle aman aman bi fark yok sanirim. Sarj durumu nasil

Suan icin sarj iyi gidiyor eskisine gore, aynen pek bir fark yok gordugum kadariyla birde motionlaunch kullanabiliyomusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Ocak 2015; 4:28:14 >
  • quote:

Bu ssyi atma nedenim cift tiklamayla ekrani actigimda kilit ekraninin altinda simgeler kalio gozume takildi sanirim bi hata power tusundan acinca boyle bi sorun olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: seferi56

quote:

Suan icin sarj iyi gidiyor eskisine gore, aynen pek bir fark yok gordugum kadariyla birde motionlaunch kullanabiliyomusunuz

Motion launch ve boomsound kullaniliyor sikinti yok

• Hocam eski bildirim ekranında biliyorsunuz tek parmakla çekince bildirim, iki parmakla çekince ayarlar kısmı geliyordu. Ama telefonu tek elde tutarken iki parmak zor olduğundan tek parmakla çekip daha sonra sağ üstteki simgeye tıklayarak bildirimlerden ayarlar kısmına geçiyordum ben. Sizin attığınız resimde o tuş yok, başka bir yerde de ben mi göremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 24 Ocak 2015; 10:57:10 >
  • artık iki kere çekmen yetiyor. yani bir kere çekiyorsun bildirim ekranı acılıyor ufak bir şekilde, bir kere daha aşağıya indiiryorsun ayarlar ekranı geliyor. iki parmaga falan gerek yok cok basit olmuş bu
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler, gelsin de bakalım nasıl olmuş.
  • Hocam cihaz normal M8 mi?
    Yani m8X gibi farklı varyasyonlar mı?
    Birde hangi ülke cihazı?
    Benim telefon Türkiye cihazı olmasından dolayı daha güncelleme almadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Hocam cihaz normal M8 mi?
    Birde hangi ülke cihazı?

M8x iraktan geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Hocam cihaz normal M8 mi?
    Birde hangi ülke cihazı?

M8x m8 farki ne tam olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.