Bildirim
HTC ONE M8 ANDROID 5.01 LOLIPOP GUNCELLEMESI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hız nasıl -
Hocam birqz daha resim atar misin birde son uygulamari hepsini birden kapatma var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pardonya
hız nasıl
Genel olarak eskisine gore sanki daha hizli gibi geldi bana ozellikle bildirim cubugu cok pratik olmus
-
Saf lollipop kullaniyorum. Nedense senseye gecmeyi pek dusunmuyorum. Kacirdigim bisey var mi acaba
Sanirim yok ama kamera bakimindan eksiklik hissediyomusunuz saf halinde bende gecebilirimde
quote:
Orijinalden alıntı: seferi56
Sanirim yok ama kamera bakimindan eksiklik hissediyomusunuz saf halinde bende gecebilirimde
Sense 6nin kamera ve galeri uygulamarini kurdum. Sense den bi farki yok su anda
Eklicek baska resim bulamadm kilit ekranindaki ufak giris tusu yerine tamam yazisi koyulmus bide whatsappta profil resimleri oval bihal almis lolipop versiyonunda bi o dikkatimi cekti :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Ocak 2015; 4:02:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam alinti yaparak cevap verirsen gormem kolaylasir. Bence gecmeye degmez o zaman oyle aman aman bi fark yok sanirim. Sarj durumu nasil
quote:
Orijinalden alıntı: jeogenc
Hocam alinti yaparak cevap verirsen gormem kolaylasir. Bence gecmeye degmez o zaman oyle aman aman bi fark yok sanirim. Sarj durumu nasil
Suan icin sarj iyi gidiyor eskisine gore, aynen pek bir fark yok gordugum kadariyla birde motionlaunch kullanabiliyomusunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 24 Ocak 2015; 4:28:14 >
quote:
Bu ssyi atma nedenim cift tiklamayla ekrani actigimda kilit ekraninin altinda simgeler kaliogozume takildi sanirim bi hata power tusundan acinca boyle bi sorun olmuyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: seferi56
quote:
Suan icin sarj iyi gidiyor eskisine gore, aynen pek bir fark yok gordugum kadariyla birde motionlaunch kullanabiliyomusunuz
Motion launch ve boomsound kullaniliyor sikinti yok
Hocam eski bildirim ekranında biliyorsunuz tek parmakla çekince bildirim, iki parmakla çekince ayarlar kısmı geliyordu. Ama telefonu tek elde tutarken iki parmak zor olduğundan tek parmakla çekip daha sonra sağ üstteki simgeye tıklayarak bildirimlerden ayarlar kısmına geçiyordum ben. Sizin attığınız resimde o tuş yok, başka bir yerde de ben mi göremiyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 24 Ocak 2015; 10:57:10 > -
artık iki kere çekmen yetiyor. yani bir kere çekiyorsun bildirim ekranı acılıyor ufak bir şekilde, bir kere daha aşağıya indiiryorsun ayarlar ekranı geliyor. iki parmaga falan gerek yok cok basit olmuş bu -
Anladım teşekkürler, gelsin de bakalım nasıl olmuş. -
Hocam cihaz normal M8 mi?
Yani m8X gibi farklı varyasyonlar mı?
Birde hangi ülke cihazı?
Benim telefon Türkiye cihazı olmasından dolayı daha güncelleme almadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Gürbüz G
Birde hangi ülke cihazı?
M8x iraktan geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Gürbüz G
Birde hangi ülke cihazı?
M8x m8 farki ne tam olarak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi kaydedildi sorunu
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- ön kamera açılmıyor
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- düz viril ne demek
- samsung a35 ne zaman çıktı
- poco x5 pro özellikleri
- kayıp telefon bulma
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- en iyi işlemci sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X