Şimdi Ara

htc one m8 ekran cizilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben telefonu jelatinsiz kullanmayi seviyorum.forumda okudugum kadariyla kolay cizildigini soyluyorlar.sizce bunun gerçeklik payi varmi baska herhangi bir sorunu varmi.ayrica.note 4 mu htc one m8 mi karar veremedim.n11den baya ucuza geliyor ama emin olamiyorum m9la cok bir fark olurmu bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 28 Ekim 2014; 15:27:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc one m9 u bekleyin az kaldı 3-4 ay kadar bi zaman.. Htc one m8 almak için biraz geciktiniz bence.Htc öne m8 jelatinsiz kullanıyorum dikkatli kullanıyorum ufak bir çizik bile yok zaten Gorilla Glass 3 ten gelen bir özel kaplama var ekranda kenarlarında n belli oluyor jelatin gibi cama yapıştırılmış ama camın kalitesini ve görüntü kalitesini gram dusurmemis..Samsung galaxy note 4 ü ise düşünmeyin bile.. O touchwiz arayuzu olduğu sürece bir kaç aylık kullanımdan sonra sıkıntı yaratır.

• erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi m9un çıkmasına 5 ay var fakat baya yüksekten girer herhalde 2500 lira gibi.Bana n11in indirimleriyel brighstar veya kvk ürünü 1630 liraya geliyor.sizce değmezmi.Çizilme olayına gelırsek forumda bir kaç kişi ekranı çabuk çiziliyor dediği için şüpheye düştüm açıkcası.Cihaz nasıl bir cihaz takılma vs yapıyormu kaç aydır kullanıyorsunuz ekran açık kalma süresi ne kadar alıyorsunuz.
  • O halde M8 sizin için en iyi tercih olacaktır Temmuz ayından beri kullanıyorum hala stabil tabi cihazın işletim sistemine bakım yapıyorum.. Onbellegi temizleyerek RAM i temizleyerek vs. Ama bunları yapmadan da rahatça kullanabilirsiniz arayuz ve cihazın kendisi kaliteli. Kamera konusuna gelicek olursak kamera gece çekimlerinde çok iyi dünyanın en iyi geniş acılı çeken telefonlardan bir tanesi ve çift kameranın verdiği özelliklerle çok iyi fotograf geliştirmesi sunuyor fakat iş fotoğrafta ayrıntıya inmeye gelince beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz çünkü 4 megapixellik bir kamerası var.Ayrıntıda çok kötü değil ama iyi de değil.. Ekranın çizilmesi kullanima göre değişir çizilmesi garanti yerlerde durursa tabiki çizilir ama cebinizde anahtar ya da bozuk paralı bir cepte bulunursa çizilmesi riski çok az.Yinede dikkatli kullanın içiniz rahat etmezse jelatin kullanırsınız.

• erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    cevabınız için tşk ederim.Siz kaça almıştınız verdiğim paraya değer yani diyorsunuz.Başka arkadaşlarında fikrini alıp öyle karar vermye çalışıcam tekrar tşkler
  • Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.