Şimdi Ara

HTC One M8 Fiyatları Nedir? Bu cihazlar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Refurbished ve imei çakılmış telefonlardır die tahmin ediyorum.. Tabii yurtdışından 2.el olarak alanlarda var. Ama yinede replika falansa ayırt etmek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu ben de çok merak ediyorum.. Ciddi anlamda çoklar ve replika olmadıklarından eminim. Replika olanlar genelde 300-400 TL aralığında satılıyorlar. Bunlar muhtemelen refurbished cihazlar ya da az ihtimal de olsa yurt dışından kaçak yollarla gelen ne oldukları belirsiz cihazlar. Ben Ankara'dayım ve Ankara'dan böyle ilan yok en azından ben denk gelmedim eğer yakalarsam böyle bir ilan muhakkak görmeye gideceğim. Ayrıca forumda muhakkak bu şekilde olan M8'lerden almış arkadaşlar vardır, yorumlarına ihtiyacımız var. Son olarak bu tarz dükkandan sıfır cihazların satılık ilanları olduğu gibi, muhtemelen bunlardan alınan cihazların ikinci el ilanları da baya var. Yani satın alıp da memnun olmayanlar çoğunlukta olabilir.
  • tuncaypo T kullanıcısına yanıt
    alma kardesım bu cıhazlardan ne oldukları belırsız forumda belırlı kısıler var onlardan al veya bıraz fazla ver gozunlue gordugunu al derım lınkte olanların mechul gıdıp gormek lazım
  • Kardesim bunlar toplama refurbished cihazlardir.iki gun sonra elinde patlar.hic bulasma.

Linkteki cihazlari ben satiyorun.fiyat konusunda yardimci olurum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m8-sifir-cihazlar-276014885/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refusbished olsa yine iyi , çoğu replika bunların. 4.linkteki Abdullah Bey adlı satıcının diğer ilanlarına da baktığımızda biraz daha makul ve gerçekçi gibi duruyor. En azından adam Faturalı, 2 yıl garantili gibi yanıltıcı saçma sapan şeyler yazmamış. Ama yine de güvenilir mi bilmiyorum, İstanbulda oturan arkadaşlar daha önce gittiyse bilgi verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.