Şimdi Ara

htc one m8 hakkında bilgi lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonun iyi ve kötü yanlarını kullananlar veya hakkında bilgisi olanlar söyleyebilir mi şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarjı bir günü çıkarıyor mu birde arka kamera nasıl

• Şarj kullanıma göre değişir ama arada bir sosyal medyaya girip 15 20 dk oyununa bakıp mesela clash of clans şarj etmeden akşam ki konsere gidip rahatça bir kaç selfie cekilebilirsin

Gece eve gelincede %10 da falan sarja geri takarsin

Bunu güç tasarruf kodlarını acmadan maksimum performans ve ekran parlaklığında yapabilirsin..

Bana yetiyor açıkçası %50 şarjla rahatlıkla dışarı cikabiliyorum

Arka kamera normalde 4 megapixele eşdeğer ama ultrapiksel teknolojisiyle görüntüye yakinlasmadigin sürece daha fazla ışık aldığı için kaliteli fotoğraflar çekiyor

Ama ışte yakinlasinca görüntü bozuluyor.

Telefonda ki kamerayi uygun ayarlarda kullanırsan harika

Mesela gece çekim yapacaksin gece modunu aç pürüzsüz bir görüntü yakalıyorsun

Normal çekersen loş ışıkta bile güzel fotoğraflar elde edebilirsin yazılımın getirdiği bir çok iyileştirme var fotoğraflara yapılan

Gece full hd 60 fps ya da full hd 30 fps video çok karanlık çekiyor ultrapiksel bunda pek işe yaramıyor kullanılamıyor yani

Ama 30 fps hdr video cekersen gecede güzel videolar elde edebilirsin

konser yerlerinde yada diğer eğlence mekanlarında böyle çekmek Zorunda değilsin öyle ortamlarda full hd guzel gösteriyor..

Kameranin tek kötü yani bazı karanlık alanlarda renk patlamasına sebep oluyor onuda karanlıktan normal bir ışığa tutup yine karanlık tarafa yöneldiğinde sıkıntı kalkıyor bir nebzede olsa
    Buda yazilimsal bir sıkıntı ama bu sıkıntıyı gece çekim moduyla halledebiliyorsun zaten...

• Birde telefondan genel olarak memnunmusun piyasada hangi telefonu önerirsin

• Genel olarak memnunum ama son guncellemeyle isletim sisteminde kucuk ama cok hata var sinirimi bozuyor acikcasi

Birde cihazı alacagin yerin servis açısından guvenilir ve kaliteli olduğuna dikkat et

• Hangi telefonu önerirsin piyasadadaki

• Her yerde 16 gb kafayı yiyecem
    Bu haziranda alıcam ama
    16 benim neyime yeticek
    Bir oyun 1.5 gb zaten?!! :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Htc öne m8 sahibiyim yurtdışı cihaz aldım sıfır ama cihaza guncellestirme gelmiyor ne yapabilirim

• karizmanuri K kullanıcısına yanıt
    M8 dışında z3c olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.