Şimdi Ara

HTC One (M8) için ekran koruyucu önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fethiye01

M8 harika bir cihaz. Ekrani da buyuk, dolayisi ile iyi korumasi gereken bir duz bir ekran. Benim bu gune kadaki tercihim hep IPG oldu. M7 icin IPG gorunmez koruyucu almistim. Bir kere kosesinden kalti. firma bana ucretsiz yenisini yolladi. harika bir hizmet. Cunku urun omur boyu garnti ile geliyor. Biz buna burda alisik degiliz. Yeni HTC One M8'im icinde IPG nin temperli cam serisinden aldim. Inanilmaz birsey. Urun her yerde var kliksa, gold, reyon burada, hizlial. Ben cebimi koruyorumdan aldim. Ilk alisverisim oldugu icin 5 TL indirim kodu gonderdiler.http://www.cebimikoruyorum.com/index.php?B=Arama&Arama=htc+one+m8

Dot View almasam bende temperli cam alıcam fakat dot view ile tam oturmuyor sıkıntı yaşatır diye almıyorum hala ekran koruyucusunda karar veremedim spigen ultra optics alıcaktım fakat kafam karıştı şimdi sen bunu atınca birde baktığım buff ekran koruyucuda var ne alsam acaba ya bu ultra opticste ses çıkarıyormuş ultra crystal olanıda parmak izi bırakıyormuş çok

• walla Buff dan uzak dur derim. Piyasanin % 90 sahte urunle dolu. Magazalr tahtakaleden $0.99 aliyorlar 25-50 TL alllah ne verdiyse kaziliyorlar.
  • güvenli bir siteden alacağımız yer yokmu kılıf ve cam filmi için
  • Gorilla Glass 3 ile yaklaşık 2 aydan beri koruyucusuz kullanıyorum sıfır çizik.. Üstünde tepinmediginiz sürece sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum..

Ekran koruyucu kullanım kalitesini azaltıyor hatta dokunmatik te sıkıntı oluştu ekran koruyucu varken iki elimle tuttuğumda kenarlardaki tuslar kendi kendine basıyordu jelatini çıkardım sıkıntı gitti arkadaşlar..

Dikkatli kullanırsanız sıkıntı olma ihtimali düşük.Ama kullanıma dikkat etmezseniz 400 TL yeni ekran için
    vermek zorunda kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 4 Aralık 2014; 16:42:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen ekran korucu cam tarzında ürünleri bulamadım m8 için. Satıştan kaldırılmış sanırım. Şu anda kullandığınız, link verebileceğiniz var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 12 Ekim 2015; 21:34:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen marka olanlar artık satıştan mı kaldırıldı? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Spigen marka olanlar artık satıştan mı kaldırıldı? Teşekkürler.

Kendi sitesinde yok fakat başka sitelelerde vardır bence
  • Bende koruyucu olmadan kullaniyorum masallah bisey olmadi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.