Şimdi Ara

HTC One M8 için en ideal sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 17 aydır HTC One M8 kullanmaktayim.

Bu yılın ilk baslarinda Android Lollipop guncellemesi yayınlandı.Hali hazırda android KitKat kullanırken cihazimin otomatik guncellemesiyle birazda merakla android lollipopa geçiş yaptım.

Genel olarak fena değil diyebilirim geçiş animasyonları biraz daha fonksiyonel arayuz ve en önemlisi uzun süre bakım yapmadığım halde kasmayan bir arayuze sahip oluşu büyük bir artı

Ama çoğu zaman KitKat'ı arattığı oldu küçük hatalar oldukça fazlaydı ve testlerime dayanarak müzik kalitesinde ve bunun gibi birtakım ince ayarlarda performans düşüşü vardı

Bende cihazı S-Off yapıp Android 4.4.4 Sense 6 sürümüne geri döndüm

Sonuç olarak şu an ilk çıktığı sürümü kullanıyorum ve çok memnunum lag yok hata yok maksimum performans sunan bir arayuz uygulama acarken bekleme suresini 1 saniye gibi az seviyeye indiren bir cihaz sırf M8 için özelleştirilmiş arayuz...

Eğer bir M serisi kullaniciysaniz cihazinizin ilk surumuyle kalmasini oneriyorum çünkü sürüm guncelledikce eskitiyorlar

Bu arada S-Off ya da root işlemine karar verdiyseniz bu konuyu anlatmamis olsamda sorumluluk kendinize aittir bunları yaparken dikkatli olun cihazının brick olma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.