Şimdi Ara

HTC One M8'in mavi rengine ait basın görseli sızıdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mavi sadece Galaxy S5'e yakışıyor. Bence gri tonu harika.
  • belkı sonrakı telefonum olabılır
    cok ama cok guzel tutturmuslar rengı.

bı araba reklamı vardı orda da dıyor du tam ıstedıgım tonda mavıyı bulmuslar
  • 1500 TL'den fazla verilmez diyene

Telefon 2500 TL.Kamerası kötü diye 400 TL çıksak , tasarımı kötü diye 200 çıksak , batarya rami düşük diye 200 çıksak 1700 TL ediyor alınabilir fiyat.
  • renkler iyide parasıda iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

M8'in rakiplerinden gereksiz büyük olması, kalın olması veya bataryasının 2600 mah olması şu mavi rengin arkasında eriyip kayboluyor.

m8'in 1mm daha kalın olması yada aynı boyuttaki rakiplere göre ekranın 0.2" küçük olması yada bataryanın 300mah az olması zaten büyük sorun değil ancak htc'nin fiyatı pahalı.
    aradaki fiyat varkını vermek için iyi bir neden olmalı. htc bazı yönleriyle rakiplerden ileride ancak bazı handikapları da var. o yüzden bu fiyat politikası ile ilerlemez.
    ben her zaman diyorum, htc'yi sadece htc sevenler alır. "abi bana marka farketmez" diyen adam htc almaz.

Peki bi adam neden htc yi sever ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenarlarındaki boya kalkmasın?
  • kahraman0991 kullanıcısına yanıt
    nasıl ki takım tutuyoruz, sevdiğimiz sarkıcılar var, sanatçılar var. onun gibi telefon markasının da fanatiği olanlar var.
    ben de mesela sony'yi severim ama en son cebime bakarım. sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkarttığı için de eleştirdim. hiç biri benim babamın şirketi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav 2500tl aklınıza kazmışsanız suan telefon 1900tl siz gidip en kazık yerellere bakarsanız tabi pahalı dersiniz

• çok güzel görünüyor
  • chamicals2 kullanıcısına yanıt
    hocam cnc nedir :D bir de diğer firmalar bu cnc yi kullanmıyor mu? kullanmıyorsa neden kullanmıyor pahalıya mı geliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.