Şimdi Ara

HTC One M8'in mavi rengine ait basın görseli sızıdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One M8'in mavi rengine ait basın görseli sızıdırıldı

Daha önceki haberimizde HTC'nin One M8 modeline kırmızı, mavi ve pembe renk seçeneklerini sunmaya hazırlandığını belirtmiştik.

Kırmızı ve pembe renkleri versiyonlara ait görsellerin ardından bugün de mavi HTC One M8'in basın görseli sızdırıldı. Ünlü Twitter hesabı @evleaks tarafından sızdırılan metalik mavi renkli HTC One M8'in oldukça şık bir görünüme kavuştuğunu söyleyebiliriz. Daha önce sızdırılan kırmızı renkli versiyonda yer alan Verizon operatörü logosunun yer almadığı mavi rengin Amerika dışındaki pazarlara da yayılabileceği düşünülüyor.

Şu an için HTC tarafından ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmeyen yeni renk seçenekleri hakkında sizlerin de düşüncelerinizi merakla bekliyoruz.

• Bir telefonun renkleri ne zaman haber konusu ollduuuuu?

• Kırmızı da güzel ancak mavinin tonu mükemmel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi renkli telefonlar beni hep cezbetmiştir. Fiyatı da rengi kadar cezbedici olsaydı keşke...

• Bu cihazın hakkı 1500tl ötesi yok rakibi çok.

• maviyi beğendim param olsa alırdım ama 2500 tl asla vermem 1600-1500 olsa keşke

• daha M7'nin fiyatı 1500 seviyelerine inmedi M8 kim bilir kaç sene sonra 2000'nin altına iner ki o bile çok ama çok yüksek bir rakam..HTC ne zaman fiyat politikasını düzeltir o zaman bütün övgüleri alır..

• Mavi baya iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 13 Mayıs 2014; 3:59:57 >
  • M8'in rakiplerinden gereksiz büyük olması, kalın olması veya bataryasının 2600 mah olması şu mavi rengin arkasında eriyip kayboluyor.
  • Maviyi ön siparişe açsınlar şimdi almayan ne olsun.

• güzel renkler
  • penbe cok tatli😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: livefastdiefast

Bir telefonun renkleri ne zaman haber konusu ollduuuuu?

S4 black edition vardı telefonun siyah rengi haber olur mu yav

• Cok iyi tutturmuslar pembe bile harika

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

M8'in rakiplerinden gereksiz büyük olması, kalın olması veya bataryasının 2600 mah olması şu mavi rengin arkasında eriyip kayboluyor.

m8'in 1mm daha kalın olması yada aynı boyuttaki rakiplere göre ekranın 0.2" küçük olması yada bataryanın 300mah az olması zaten büyük sorun değil ancak htc'nin fiyatı pahalı.
    aradaki fiyat varkını vermek için iyi bir neden olmalı. htc bazı yönleriyle rakiplerden ileride ancak bazı handikapları da var. o yüzden bu fiyat politikası ile ilerlemez.
    ben her zaman diyorum, htc'yi sadece htc sevenler alır. "abi bana marka farketmez" diyen adam htc almaz.

• HaTCe şu telefonda ultrapiksel de bir noktaya kadar kabul edilebilir ama fiyat gerçekten fahiş. Zaten fiyatı aşağıya çekebilsen millet kuyruğa girer cihazı almak için.
  • Htc tasarım isini biliyo harbiden

• Güzelde, işte o kamera bozuyor işi

• fiyat politikasi turkiye ile ilgili bir durum..avrupa ve amerika'da s5 ile arasinda 10-15 dolar var.turkiye htc genel muduru canan tasar hanimefendiye bence iletsin herkes sikayetini.hakli sikayetler cunku.ama sunu belirteyim 2 haftadir kullaniyorum ingiltere'den aldim bu arada android cihazlari icinde belkide en dengeli olani.eet kamerasi 4k video cekmiyor hala 4 megapixel ama deneyimlerime gore konusursam sosyal medyada paylasmak icin cok cok yeterli.kamera tutkunlari icin z2 iyi bir secenek gibi duruyor.ama o da maalesef htc one m8'in verdigi kullanim deneyimini sunmuyor.

• Sıvazlama çabaları vol.4

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.