Şimdi Ara

HTC One M8'in mavi rengine ait basın görseli sızıdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden cihazdan sonra kırmızı ve mavi rengi piyasaya sürmeye başlıyor acaba bu htc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için andorid dünyasında 2 telefon vardı. HTC ve SONY şimdide LG katıldı. hayranı olduğum telefon HTC sidir. magzeme kalitesi, ses, işletim sistemi, ve yenilik konusunda herşeyin hakkını vermeye çalışıyor ama pazarlama deparmanları boş mu dur çünkü ne kaybediyorsa pazarlamadna kaybediyor bence onuda bir yerine koysa gerçekten çok çok iyi bir şirket olacak.

• evleaks de olmasa haber çıkmayacak...

• Mavi güzel olmuş, kırmızı çok iyi ama pembe tercihim dışı, şahsen beğendim. Alüminyum ile iyi gitmiş renkler.

• Kırmızı olan güzel.

• AAAAAAAAAAAAAAAA ne kadar da maviiii.....diye mi tepki vereceğiz anlamadım

ne gereksiz bir haber.basın görseli sızmış sanki bambaşka bir telefon da böyle neye benzediğini öğreneceğiz.photoshop'la maviye boyayarak da neye benzediği anlaşılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

M8'in rakiplerinden gereksiz büyük olması, kalın olması veya bataryasının 2600 mah olması şu mavi rengin arkasında eriyip kayboluyor.

Gereksiz büyük olmasımı? Önde hayvan gibi iki tane BoomSound var.

2600 MaH bataryanın verdiği sonuçlar ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi çok güzel olmuş.

• Adamlar cidden yapıyor yani tasarım efsane renk tonları çok iyi.
  • nefis görünüyor

• iphone 5s alacağıma bunu alırım çok şık görünüyor

• cnc ile teker teker kasası yapılan bir telefonun fiyatı kolay kolay ucuzlamaz !

• mavi çok fena durmuş
  • Şu HTC yazan yeride ekrana dahil edebilselerdi güzel bir görüntü olabilirdi ama o alttaki HTC yazan siyah bölüm çok göze batıyor.

• Pembe gereksiz olmus kirmizi ve mabi yeterde artar bile.

• Once bi siyah çıkarsalar çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor5945

Bu cihazın hakkı 1500tl ötesi yok rakibi çok.

merak içerisindeyim daha önce hiç htc m8 i elinize alıp incelediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

Orijinalden alıntı: doctor5945

Bu cihazın hakkı 1500tl ötesi yok rakibi çok.

merak içerisindeyim daha önce hiç htc m8 i elinize alıp incelediniz mi?

Evet detaylı değil vodafone bayinde yaklaşık 5 dakika kadar kurcaladım hız mükemmel ekran mükemmel kasa kalitesi muntazam ön kamera güzel arka kamera s5 ve iphone 5s den kesinlikle kötü.Htc 1500 tl den fazla etmez dememin sebebi türkiyenin en az tanınan amiral gemi modeli , htc nin daha adını duymayan milyonlarca insan var samsung sony ve iphone kemikleşmiş türkiyede o yüzden htc onlarla aynı fiyattan satış yapamaz ülkemizde marka bilinirliği neredeyse sıfır.Ayrıca gm elite ten tut g2 ye s4 s5 den tut sony z1 z1 compact z2 gibi çok kallavi ve tanınmış rakipleri var htc 1 yıldan fazla mazisi olan s600 cpu lu adreno 320 gpu lu one'ı hala 1800tl ve üzeri fiyata satıyor farkındasındır umarım sebebi aliminyummuş kim bakar yüzüne o cihazın şimdi ama yapsaydı 1200-1300 aralığında one miniyide 1300tl den 900tl ye cekseydi hala satardı o ikili ama şu an marketlerde telefoncularda çürümeye terkedildi ikiside bu da öyle olacak.Htc iphonevari fiyat politikası izliyor ne kadar zaman gecerse gecsın indirmem fiyatımı diyor ama ios lu başka firma yok iphone o yüzden alternatifisiz o sistemi seven zaten android wp8 almıyor rakibi s4 2000tl den 1400tl ye indi htc one miniyi satıyor neredeyse s4 ile aynı paraya insanlar malzemeye değil içindeki teknolojiye para veriyor kısaca arkadasım m8 16 yada 20 upx kamerayla gelseydi 4k video kaydı yapabilseydi su ve toza karşı korumalı olabilseydi bugün bu sözü yazmayabilirdim ama en tepe modeli alacak adam her yönden eksiksiz olsun istiyor gece çekimi ile kurtaramaz htc sadece düşük ışıkta z2 de s5 te iphone 5s de benzer sonuçları veriyor artık.

• Mavi beni benden aldı bi renk bi telefona bu kadar mı yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 13 Mayıs 2014; 21:27:06 >
  • Mavi rengi çok güzel ama şu telefona adam gibi 13-15MPixel bir kamera koymadıkları sürece, ağzıyla kuş tutsa yine de almam...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.