Şimdi Ara

HTC One M8 & iPhone 5S HANGİSİ ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: toyota_58

quote:

Orijinalden alıntı: bertug35

quote:

quote:

quote:

quote:

Iphone şar. sorunu var ve küçük ekran seni tatmin etmeyebilir.Sana tavsiyem Htc one m8 olur oda rahatlıkla 3 yıl çıkarır seni şüphen olmasın.

Valla eskiden beridir forumda iphone un şarjına çok söven oldu ama ben aldım kullandım benim telefondamı sıkıntı var acaba diye düşündüm çünkü 5 saat ekran açık kullanım (3 saat wifide sonra kapattım 1 saatte 3gde nette dolaştım 1 saat hiçbirşey açık olmadan oyun oynadım) ekran parlaklığı %50 de sabit şkilde 21 saat telefonu kullandım çok iyi değilmi banamı öyle geliyor

İlginç bende çok ıphone gördüm hep çabuk bitiyo :)

Peki bu kullanim nasil iyimi belkide inanmadiniz ben bir foto atayim biraz sonra

Vallaha hayret ettim inanmadm değil neden olmasın.Biraz ekran parlaklığı düşük belki ondan olabilir.Zaten ıphone 5 saat gider demiyolar akşamı zor çıkarır diyolar.:)

buyrun pttcelli iphone 5
     HTC One M8 & iPhone 5S HANGİSİ ?

:))))))))))))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Iphone şar. sorunu var ve küçük ekran seni tatmin etmeyebilir.Sana tavsiyem Htc one m8 olur oda rahatlıkla 3 yıl çıkarır seni şüphen olmasın.

Valla eskiden beridir forumda iphone un şarjına çok söven oldu ama ben aldım kullandım benim telefondamı sıkıntı var acaba diye düşündüm çünkü 5 saat ekran açık kullanım (3 saat wifide sonra kapattım 1 saatte 3gde nette dolaştım 1 saat hiçbirşey açık olmadan oyun oynadım) ekran parlaklığı %50 de sabit şkilde 21 saat telefonu kullandım çok iyi değilmi banamı öyle geliyor

İlginç bende çok ıphone gördüm hep çabuk bitiyo :)

Peki bu kullanim nasil iyimi belkide inanmadiniz ben bir foto atayim biraz sonra

Vallaha hayret ettim inanmadm değil neden olmasın.Biraz ekran parlaklığı düşük belki ondan olabilir.Zaten ıphone 5 saat gider demiyolar akşamı zor çıkarır diyolar.:)

buyrun pttcelli iphone 5
     HTC One M8 & iPhone 5S HANGİSİ ?

:))))))))))))

Parlakligi %50 olabilir ama bana yeterli geliyor.galaxy s4 ün ekranı 289 nit iphone 5 535 nit maksimum parlaklik degerleri bunlar haliyle yarida bile s4 un %80 parlakligi kadar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One (M8).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside iyi telefonlar ama 5s oyun konusunda çok akıcı
  • TresHaute T kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben M8'i öneririm malzeme kalitesi güzel ses kalitesine zaten diyecek birşey yok yeni sense arayüzüde güzel olmuş bir tek sorun yaşayacağınız nokta kamerası diğer amiral gemilerine göre biraz düşük kalıyor bulabilirseniz özel kılıfı var ondan da alabilirsiniz iphone kafama takılır derseniz bence 6'sını beklemekte fayda var arkadaşım aldı geçenlerde 5s ekranında sararma olduğu için istanbula yolladı cihazı değişim almış ekran sararması gibi bir sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderles

ikiside iyi telefonlar ama 5s oyun konusunda çok akıcı

Öyle fakat üst yorumlarda da belirtildiği gibi bataryasının düşük olması ve küçük ekran kafamı karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Şahsen ben M8'i öneririm malzeme kalitesi güzel ses kalitesine zaten diyecek birşey yok yeni sense arayüzüde güzel olmuş bir tek sorun yaşayacağınız nokta kamerası diğer amiral gemilerine göre biraz düşük kalıyor bulabilirseniz özel kılıfı var ondan da alabilirsiniz iphone kafama takılır derseniz bence 6'sını beklemekte fayda var arkadaşım aldı geçenlerde 5s ekranında sararma olduğu için istanbula yolladı cihazı değişim almış ekran sararması gibi bir sorunu var.

Ekran sararması sorununu ilk defa duyuyorum. M8'in düşündüren yanları kameradan ziyade Android'in zamanla yavaşlayabilmesi, M7'de olan kamera pembeleşmesi sorunu ve güncelleme desteği.
    Çoğu yeni telefonda kitkat var artık diğer sürümlere göre daha az sistem kaynağı tüketip daha stabil çalışıyor arayüz ne kadar sade olursa ilerleyen zamanlarda şişme olasılığı düşük olacaktır arkadaşın telefonunda panel hatası vardı üst kısmı sarımtırak bir renge sahipti.

o zaman m8
  • M8 akıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.