Şimdi Ara

HTC One M8 & iPhone 5S HANGİSİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 3'e giden bir öğrenciyim. Haziran-Temmuz gibi bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ? Telefonda yüksek grafikli (Modern Combat, N.O.V.A., Real Racing vb.) oyunları oynarım, internette gezinirim, müzik dinlerim, fotoğraf çekerim kısaca telefonun her türlü nimetinden faydalanırım. Aslında gerek batarya, gerek ses kalitesi gerekse ekran boyu açısından gözümde HTC bir adım önde, fakat iOS'un ne kadar stabil bir işletim sistemi olduğunu biliyorum. Ayrıca 2010'da piyasaya sürülen iPhone 4'ün iOS 7.1.1 ile birlikte muhteşem akıcı olması da beni iPhone'a iten sebeplerden. Bir de kamera var tabii. 2500 TL'lik bir telefonun her yönünün üst düzey olmasını ve 2-3 sene götürmesini isterim sonuçta. Tasarım olarak iki telefon da çok hoş gözüküyor, elde tutunca verdiği his de mükemmel. Sony Xperia Z2 diyen arkadaşlar olabilir, açıkçası Sony'ye güvenmiyorum. Özellikle Ağustos civarı Z3'ün çıkacağını bile bile, henüz Z2 Türkiye'ye dahi gelmemişken 3 ay sonra ikinci plana atılacağını bilmek hiç hoş değil. Ayrıca HTC ile ilgili genelde "Android sınıfının Nexus ile beraber en stabil telefonu" yorumları yapılıyor, bu da beni hayli etkiledi. iPhone'un stabilitesine zaten söylenecek söz yok. Yorumlarınızı bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TresHaute

Lise 3'e giden bir öğrenciyim. Haziran-Temmuz gibi bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ? Telefonda yüksek grafikli (Modern Combat, N.O.V.A., Real Racing vb.) oyunları oynarım, internette gezinirim, müzik dinlerim, fotoğraf çekerim kısaca telefonun her türlü nimetinden faydalanırım. Aslında gerek batarya, gerek ses kalitesi gerekse ekran boyu açısından gözümde HTC bir adım önde, fakat iOS'un ne kadar stabil bir işletim sistemi olduğunu biliyorum. Ayrıca 2010'da piyasaya sürülen iPhone 4'ün iOS 7.1.1 ile birlikte muhteşem akıcı olması da beni iPhone'a iten sebeplerden. Bir de kamera var tabii. 2500 TL'lik bir telefonun her yönünün üst düzey olmasını ve 2-3 sene götürmesini isterim sonuçta. Tasarım olarak iki telefon da çok hoş gözüküyor, elde tutunca verdiği his de mükemmel. Sony Xperia Z2 diyen arkadaşlar olabilir, açıkçası Sony'ye güvenmiyorum. Özellikle Ağustos civarı Z3'ün çıkacağını bile bile, henüz Z2 Türkiye'ye dahi gelmemişken 3 ay sonra ikinci plana atılacağını bilmek hiç hoş değil. Ayrıca HTC ile ilgili genelde "Android sınıfının Nexus ile beraber en stabil telefonu" yorumları yapılıyor, bu da beni hayli etkiledi. iPhone'un stabilitesine zaten söylenecek söz yok. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Şu kadarını diyeyim crop yapmadığın sürece kamerası fazlası ile yeterli. Batarya, hız, stabilite, hoparlör açısından bence zerre düşünmene gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Lise 3'e giden bir öğrenciyim. Haziran-Temmuz gibi bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım ? Telefonda yüksek grafikli (Modern Combat, N.O.V.A., Real Racing vb.) oyunları oynarım, internette gezinirim, müzik dinlerim, fotoğraf çekerim kısaca telefonun her türlü nimetinden faydalanırım. Aslında gerek batarya, gerek ses kalitesi gerekse ekran boyu açısından gözümde HTC bir adım önde, fakat iOS'un ne kadar stabil bir işletim sistemi olduğunu biliyorum. Ayrıca 2010'da piyasaya sürülen iPhone 4'ün iOS 7.1.1 ile birlikte muhteşem akıcı olması da beni iPhone'a iten sebeplerden. Bir de kamera var tabii. 2500 TL'lik bir telefonun her yönünün üst düzey olmasını ve 2-3 sene götürmesini isterim sonuçta. Tasarım olarak iki telefon da çok hoş gözüküyor, elde tutunca verdiği his de mükemmel. Sony Xperia Z2 diyen arkadaşlar olabilir, açıkçası Sony'ye güvenmiyorum. Özellikle Ağustos civarı Z3'ün çıkacağını bile bile, henüz Z2 Türkiye'ye dahi gelmemişken 3 ay sonra ikinci plana atılacağını bilmek hiç hoş değil. Ayrıca HTC ile ilgili genelde "Android sınıfının Nexus ile beraber en stabil telefonu" yorumları yapılıyor, bu da beni hayli etkiledi. iPhone'un stabilitesine zaten söylenecek söz yok. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Şu kadarını diyeyim crop yapmadığın sürece kamerası fazlası ile yeterli. Batarya, hız, stabilite, hoparlör açısından bence zerre düşünmene gerek yok.

Crop yapmam, zaten çekeceğim fotoğrafları sosyal medyada kullanırım genelde. O yüzden sıkıntı olmaz. Gece çekimlerinde M7'de pembeleşme oluyordu, bunda da olmasından endişeliyim sadece. Forumda M8 kullanan birinin izlenimlerine göre o sorun yok, birçok açıdan M7'ye göre gelişmiş bir cihaz olduğu kanaatinde. Peki sizce aldığım taktirde en azından 2 sene yeni uygulamalardan mahrum kalmadan kullanılabilecek bir cihaz mıdır ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Crop yapmam, zaten çekeceğim fotoğrafları sosyal medyada kullanırım genelde. O yüzden sıkıntı olmaz. Gece çekimlerinde M7'de pembeleşme oluyordu, bunda da olmasından endişeliyim sadece. Forumda M8 kullanan birinin izlenimlerine göre o sorun yok, birçok açıdan M7'ye göre gelişmiş bir cihaz olduğu kanaatinde. Peki sizce aldığım taktirde en azından 2 sene yeni uygulamalardan mahrum kalmadan kullanılabilecek bir cihaz mıdır ?

Yıllar önce çıkan Android cihazlar başarıyorsa amiral gemisi neden başaramasın.

Fazlasıyla yeter ancak sana tavsiyem m7'de biliyorsun ilk serilerde üretim hatası ve ölü piksel olayı vardı. Bunda çerçeve sağlam ama ölü piksel hatası az da olsa çıkabiliyor bu nedenle telefonu hepsiburada gibi iadenin zerre sorun olmayacağı yerden al ki başın ağrımasın.

• Aslında Vatan Bilgisayar veya Teknosa gibi bir mağazadan almayı düşünüyordum, yani bundan önceki elektronik alışverişlerimi hep bu mağazalardan yaptım hiç internetten alışveriş işine girmedim. Ama işimi garantiye almak için yorumunuzu dikkate alıp Hepsiburada'dan alacağım sanırım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • Yani... Onlar ölü piksel varsa geri almaz.
    En mantıklısı internet alışverişi.
  • Bunu bilmiyordum, tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuduğuma göre oyun oynayacakmışsın. Şuan piyasadaki hiçbir android telefon (S5'ten tutun M8'e kadar) oyunları 5S'den daha akıcı çalıştıramıyor. Youtube girme şansın varsa 5S vs S5 veya M8 istediğini yaz aç videoları izle. Oyun karşılaştırmalarına bak. Farkı anlarsın.

Rom, Root uğraşacağım köküne kadar kurcalayacağım diyorsan M8. Geri kalan her şey için 5S.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5s alırsan ekran sana yetersiz gelecektir.Oyunları akıcı oynatır ama zevk vermez,internette rahat sörf yapmak isteyeceksin küçük ekran , film izlemek isteyeceksin gene küçük ekran.Yoğun kullanımda iki kere sarja bağlamak zorunda kalabilirsin.Kısıtlı işletim sistemi olduğu için dosya gönderme yapamazsın,itools'a bağlısın.Yani müzik atmak istersen pc'ye ihtiyacın olucak.

Htc one m8; Ekran son derece yeterli sanal tuşlar bozuyor ama film izlerken,tam ekran destekleyen oyunlarda kayboluyor.Yapabileceklerinin sınırı yok,root atabilirsin..(iphone'da jailbreak var ama stabilite bozulabiliyor).
    Malzeme kalitesi iyi(bana göre 5s den daha iyi),seste zaten rakibi yok.
    Stabilite olarak androidin en iyilerinden.sony'nin ui,nexus zaten saf android,htc sense.
    Android 4.4 kitkat' da çok topladı kendini iphone'dan farkı yok stabilitede.
    Kamera da ise sosyal medya fotoğraf atacaksan iki telefonda işini görür.Selfie manyağıysan htc derim.
    Uygulama optimizasyonları ios kraldır.Oyunlar iyi optimize edilir,mağaza en kalitelidir.İphone alacaksan 6'yı bekle derim.Çünkü 5s de büyük ekran zevkini tadamayacaksın.

• Vay be liseliler karşı komşumun 3 aylık kazandığı maaşa telefon alıyor.
    Neyse M8 ile 5S uç noktadalar.Boyut , işletim sistemi gibi bir sürü fark var.Seçimi kendin yapman lazım.
  • Zor secim cidden

• One M8
  • Iphone şar. sorunu var ve küçük ekran seni tatmin etmeyebilir.Sana tavsiyem Htc one m8 olur oda rahatlıkla 3 yıl çıkarır seni şüphen olmasın.
  • iphone un tek sıkıntısı ekranı küçük ınun haricinde hiçbir telefon yarışamaz bile. Htc benim android tarafında en beğendiğim her ürünü ile şaşırtan bir firma gözümde stabilite anlamında neredeyse ios gibi akıcı ve kolay kolay şişme yapmıyor eğer ekranı büyük seviyorsan m8 al ekran fark etmez 4 sene sıkıntısız kafam rahat kullanırım dersen iphone al
  • Ben olsam 5s veya s5 alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bertug35

Iphone şar. sorunu var ve küçük ekran seni tatmin etmeyebilir.Sana tavsiyem Htc one m8 olur oda rahatlıkla 3 yıl çıkarır seni şüphen olmasın.

Valla eskiden beridir forumda iphone un şarjına çok söven oldu ama ben aldım kullandım benim telefondamı sıkıntı var acaba diye düşündüm çünkü 5 saat ekran açık kullanım (3 saat wifide sonra kapattım 1 saatte 3gde nette dolaştım 1 saat hiçbirşey açık olmadan oyun oynadım) ekran parlaklığı %50 de sabit şkilde 21 saat telefonu kullandım çok iyi değilmi banamı öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

quote:

Iphone şar. sorunu var ve küçük ekran seni tatmin etmeyebilir.Sana tavsiyem Htc one m8 olur oda rahatlıkla 3 yıl çıkarır seni şüphen olmasın.

Valla eskiden beridir forumda iphone un şarjına çok söven oldu ama ben aldım kullandım benim telefondamı sıkıntı var acaba diye düşündüm çünkü 5 saat ekran açık kullanım (3 saat wifide sonra kapattım 1 saatte 3gde nette dolaştım 1 saat hiçbirşey açık olmadan oyun oynadım) ekran parlaklığı %50 de sabit şkilde 21 saat telefonu kullandım çok iyi değilmi banamı öyle geliyor

İlginç bende çok ıphone gördüm hep çabuk bitiyo :)

• quote:

quote:

quote:

Peki bu kullanim nasil iyimi belkide inanmadiniz ben bir foto atayim biraz sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu kullanim nasil iyimi belkide inanmadiniz ben bir foto atayim biraz sonra

Vallaha hayret ettim inanmadm değil neden olmasın.Biraz ekran parlaklığı düşük belki ondan olabilir.Zaten ıphone 5 saat gider demiyolar akşamı zor çıkarır diyolar.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vallaha hayret ettim inanmadm değil neden olmasın.Biraz ekran parlaklığı düşük belki ondan olabilir.Zaten ıphone 5 saat gider demiyolar akşamı zor çıkarır diyolar.:)

buyrun pttcelli iphone 5
     HTC One M8 & iPhone 5S HANGİSİ ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.