Şimdi Ara

HTC one M8 Kapanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu daha yeni aldim. 2 3 hafta oldu olmadi yani. Telefonda oyun oynarken kitleniyor diiiiiiiiiiit diye bir sesten sonra telefon kendi kendine reset atiyor. Belki cok isindigindan kaynakli diye düsünürken. Web de dolasirkende ayni sey basima geldi telefon olur olmadik kitlenip kendine reset atiyor.

Var mi ayni problemi yasayan? geri mi götürmeliyim

• Vallahi ben 2 ayi geckindir kullaniyorum hic boyle bir sorun ile karsilasmadim hatta 2 saat oyun bile oynadim araliksiz.bence factory reset yapin cihaza duzelmez ise teleservis yolu gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Arkadaslar telefonu daha yeni aldim. 2 3 hafta oldu olmadi yani. Telefonda oyun oynarken kitleniyor diiiiiiiiiiit diye bir sesten sonra telefon kendi kendine reset atiyor. Belki cok isindigindan kaynakli diye düsünürken. Web de dolasirkende ayni sey basima geldi telefon olur olmadik kitlenip kendine reset atiyor.

hocam aynı sorun bende de oldu.Nasıl oldu? hallettiniz mi sorununuzu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack3ds -- 11 Eylül 2014; 2:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

quote:

Arkadaslar telefonu daha yeni aldim. 2 3 hafta oldu olmadi yani. Telefonda oyun oynarken kitleniyor diiiiiiiiiiit diye bir sesten sonra telefon kendi kendine reset atiyor. Belki cok isindigindan kaynakli diye düsünürken. Web de dolasirkende ayni sey basima geldi telefon olur olmadik kitlenip kendine reset atiyor.

Sorun arada sirada devam ediyor fakat hala vakit bulamadim gidip vermeye sanirim önümüzdeki hafta vericegim telefonu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

quote:

Sorun arada sirada devam ediyor fakat hala vakit bulamadim gidip vermeye sanirim önümüzdeki hafta vericegim telefonu

Geçmiş olsun hocam.Bende 3 haftadır kullanıyorum telefonu ancak kendiliğinden kitlenip reset atıyor bulunduğum şehirde bu telefondan anlayacak nitelikli eleman yok ne yazık ki.Eğer sorunun kaynağını öğrenir veya sorunu halledebilirseniz burada paylaşımda bulunup bana da bu olayda rehber olabilir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.