Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    emin misin bootloader unlock yaptın ve telefon format atma işlemi uygulamadı mı.
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Islem bootloader unlock degil, simlock yiyen telefonun simlockunu kaldirma.

Zaten benim bootloaderim acik s off cihazim simlock oldu ve sprint harici sim kartlari taktigimda lutfen musteri hizmetleriyle gorusun uyarisi verip cekmemeye basladi. Sans eseri simunlock yontemi bulup denedim sansimi basit bir yazilimla ve acildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

madem twrp yükledin. stock romunu full yedek al. sorun olursa rahatlıkla dönersin. htc cihazlar bootloader kilidinin açılmasından sonra s-off yapılırsa rom işleri vs. sorun çıkarmaz. sadece doğru dosyalarla çalışmak önemlidir. bir çok kişinin yaptığı hata

Cevap için teşekkürlerler hocam aynen dediğiniz gibi yapacağım o zaman. Cihaz arkadaşımın imei kayıtlı diye almış ama kayıtlı değil kapatılacak mesajı gelmiş. Intenetten araştırıp bootloader kilidini kaldırdik ve s off için firewater kullanacaktik ama oda sunshine'a çevrilmiş ve 25 dolar ücreti varmış neyse'ki şansliydik cihaz s off'du para ödememize gerek kalmadı. İlginç değil'mi hem s off hemde LOCKED cihaz RELOCKED falanda değil.

Yeni imei yazdık şuanda sorunsuz kullanıyor arkadaş cihazı, şimdiyse 6.0'ya güncellemek istiyoruz. Peki bu md5 olayı ne oluyor revolution hd yüklemeden once md5'in uyduğuna kontrol edin gibi bir şey demiş

• zipli dosyanın orjinalliğini bozulmamış olduğunu kontrol edin demek istiyor. indirdiğiniz kaynağa güveniyorsanız sıkıntı yok takılmayın. m8 için tavsiyem en güncel stock romu direk kurmak ardından root edip gereksiz uygulamaları kaldırıp o şekilde kullanmaktır.
    Pekala hocam, samsung'da samfrimware gibi htc romlarni bulabileceğim bir yer var'mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 14 Ekim 2016; 23:52:43 >
  • xda ve google talan et. telefonunun cid numarasına uygun doğru rom dosyasını indirme gerekiyor.

http://androidruu.com/ var ama asıl kaynak xda dır. xda da gönüllüler tarafından oluşturulmuş stock romların backupları dahi var. sana tavsiyem 6.0 sürüm stock romu bulmaya çalış. en iyi performansı onunla alırsın.
  • Selam bende aranıza yeni katıldım yurt dışı hir one m8 aldım.acaba custom rom olarak ne yuklememi önerirsiniz.cm13 pek hoşuma gitmedi açıkçası.su an 4.4.4 yüklü

• Arkadaşlar herkeze hayırlı forumlar. Kullanmış olduğum M8 cihazımda ekranın sağ üst köşesinde kararma oldu ufak bir kkısmı daha önce bõyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Olduysa konu hakkinda bilgi verebilir mi ? Sorunun ekran kaynakli oldugunu dusunuyorum ama yine siz değerli arkadaşlarımın bilgilerini almak istedim.

• merhaba arkadaşlar. Root yapmak için s-off şart mı? Ben sadece gereksiz "kisd" gibi uygulamaları kaldrımak istiyorum. Telefonu unlocked yaptım. Twrp kurdum faat supersu flaslamak isteyince yeşil htc yazısında kalıyor. Defalarca denedim olmadı. Bir seferinde denediğim supersu dosyasında ise "yüklenmiş supersu kodlaması yok haatsı aldım" yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.
  • ramses64_79 kullanıcısına yanıt
    twrp bu sürümü "twrp-3.0.2-0-m8" olanını indir flashla.
    root için "UPDATE-SuperSU-v2.65-20151226141550" bu dosyayı arat internette. twrp içerisinden bunu flashla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Ekim 2016; 16:51:57 >
    Hocam root işini hallettim twmp 3.0.0-0 ve supersu 2.78 kurulu root kontrol programı ile kontrol ettiğimde de rootlu görünüyor fakat bu seferde gereksiz diye sildiğim uygulamalar aöıp kapatınca aynen geri geliyor. Bellek salt okunur falan değl ama sanki telefonda pc deki deepfreeze programı varmış gibi geri geliyorlar. Ama sadece fabrikasyon programlar için geçerli bu diğer değişikliklerim aynen kalıyor. Kafayı yedirtti iki üç gündür.
  • ramses64_79 kullanıcısına yanıt
    root için "UPDATE-SuperSU-v2.65-20151226141550" bu dosyayı arat internette. twrp içerisinden bunu flashla.

gereksiz uygulamaları sildikten sonra yeniden başlatarak kontrol et anlık olmuyor bazen. bazı programlar için kök dizinden gezerek ilgili dosyaları sil. ufak tefek herşeyi silecem uğraşma. lib dosyalarını silme sistem hata verir.
  • iyi günler arkadaşlar telefonum htc yazısında kalıyor nasıl düzeltebilirim?
  • tişikkirlir sipirmin T kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne yaptın nasıl oldu durup dururken mi oldu bir şeyler açıklayarak yazsan iyi olmaz mı sence kahve falı misali tahmin ederek mi bulcaz problemi.
  • quote:

gereksiz uygulamaları sildikten sonra yeniden başlatarak kontrol et anlık olmuyor bazen. bazı programlar için kök dizinden gezerek ilgili dosyaları sil. ufak tefek herşeyi silecem uğraşma. lib dosyalarını silme sistem hata verir.

Hocam olmadı yav senin dediğin recovery ve supersu'yu da denedim işe yaramadı bu arada telefon s-on.Benim istediğim sadece uygulamaları kaldırmaktı. Telefon açılırken şu meşhur kırmızı uyarı yazısıda çıkıyor bu arada onunla alakası varmıdır uygulmaların geri gelmesinin bilmiyorum tabi. Yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler.

• Sense home hatası alıyorum hata kapanmıyor nasıl düzeltebilirim göndermeye basıyorum yine geliyor lütfen yardımcı olun
  • quote:

kardeşim ne yaptın nasıl oldu durup dururken mi oldu bir şeyler açıklayarak yazsan iyi olmaz mı sence kahve falı misali tahmin ederek mi bulcaz problemi.

problemi bende bilmiyordum o yüzden açıklayamadım. Yeni rom atıp çözdüm sorunumu zaten
  • ARKADASLAR htc one m8 telefonumu root lamak istiyorum.

bootloder kilidini actım.
    telefonum sürümü android 6.0 sense sürümü 7.0 yazlılım no :6.12.1540.4

hangi dosyaları yüklemem gerekir yardımcı olursanız sevinirim
  • Bir türlü kurtulamadım google play hizmetleri illetinden gece telefonu bırakıyorum sabah %15-20 şarjı gitmiş oluyor. Bir bakıyorum en üstte google play hizmetleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kukuli K kullanıcısına yanıt
    https://www.andronetwork.com/forum/one-m8-gelistirme-kilavuzlari.851/

burayı bi incele sorularına cevap bulacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.