Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg g4 ü satıp buna geçmek istiyorum, nedir nasıldır kulananlar herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdırı? ısınma sarj olmaz süreleri nasıldır ,

kullanan arkadaşlar önerir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedved55

lg g4 ü satıp buna geçmek istiyorum, nedir nasıldır kulananlar herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdırı? ısınma sarj olmaz süreleri nasıldır ,

kullanan arkadaşlar önerir mi

G4 ün sıkıntıları malum zaten bana kalırsa kullanılacak telefon değil çok güzel bir cihaz olsa da.Kamera olarak g4 ü ararsınız.Ancak kötü de denilemez özellikle gece çekimleri güzel.Isınma var ama abartılacak kadar değil aliminyum kasadan dolayı çabuk soğuyor.Ses mükemmel ötesi g4 den çok çok daha iyi dış ses olarak da kulaklık çıkışı olarak da.Kasa kalitesi ve kullanılan materyal kalitesi daha iyi.Pil ekran full hd olduğu için g4 den daha iyi 1 günü rahat çıkarır.Kronik sorun olarak ben marshmallow la birlikte kameranın flu çekmeye başladığını fark etmiştim ancak gözlük beziyle temizlerseniz sorun kalmıyor.Bir de taş gibi alet tabiri caizse.Kaç kez düşürdüm bana mısın demedi.Hala alınabilir bir cihaz M8 ancak güncelleme desteğinin kesildiğini söylemeden geçmek olmaz.Onu da ROM la falan halledersiniz.

• Merhaba arkadaşlar m8 cihazıma orijinal türkiye stock romu yüklemek istiyorum stock romu nerden indirebilirim günceleme falan alan rom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f47xfenerli F kullanıcısına yanıt
    turan2121 kullanıcısına yanıt
    XDA daki konumu okuyarak işlemleri uygulayabilirsiniz.

Cihazı Developer cihazı yapmakta, en stabil kerneli kullanmakta. 6.12.1540.4

AT&T geçen hafta yeni bir sürüm yayınladı isterseniz onu kurun. Gerekli yerleri değiştirin yeter, geri kalan işlemler aynı. 6.20.651.3

XDA Konu :
    XDA Developers
    [GUIDE][MM][6.12.1540.4] HTC One M8 to Developer Edition with Original RUU EXE File
    http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/guide-htc-one-m8-to-developer-edition-t3331854

HTC Güncel Rom Dosyaları :

AT&T ve Developer sürümlerin MID değerleri aynı CID değerini tablodan giriniz.

• Arkadaşlar t-mobile imei atılmıi s-0ff bootloader açık custom recovery yüklü rootlu super cıd'li m8 cihazım var. İstediğim custom romu yükleyebilirmiyim htc de anladığım kadarıyla samsunglardan biraz farklı bu iş hepsi uymuyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışından ithal olan m8 telefonda dil seçeneklerinde türkçe mevcut değil.Telefonu nasıl türkçeleştirebilirim?

• merhaba arkadaşlar;

HTC m8 cihazı rootlu bi şekilde 2 yıl kullandım.

bugüne kadar neredeyse hiç sorun yaşamadım. tek sorun android güncellemeleri olmadı. htc sense 6 ve android 5.0.1 de kaldı.

normalde telefon açılırken htc yazısından önce kırmızı yazılar çıkıyordu ve sonrasında yeşil htc logosu geliyor ve açılıyordu.

sabah alarmı kapatmak için uykulu telefona dokundum, TWRP ekranı açıldı, heyecanda kapatamadım faktory falan yazdı, fabrika ayarlarına döndü ve açıldı.

neyse uygulmaları indirdim. artık kırmızı yazılar çıkmadan direk açılıyor. dil türkçe sorun yok,
    ama facebook indirmiyor ve temaları indirmiyor.

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>
    [simage][/simage]

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

hafıza olduğu halde sorun çıkartıyor. telefon belleği salt okunur diyor.

tekrar kırmızı yazılar çıksın ve sorun düzelsin istiyorum :)

yardımcı olabilir misiniz?
    TWRP ekranına tekrar giriyorum ama düzeltemiyorum, daha doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum.

teşekkürler.

• Daha önce serviste anakart değişimi yaptıran var mı acaba? Tavsiye eder misiniz,neler önerirsiniz ?
  • dnamath D kullanıcısına yanıt
    asia ve avrupa romlarında türkçe dil seçeneği mevcut. sizizn rom hangisiymiş merak ettim. bir ara morelocale diye bir şey hatırlıyorum rom olaylarına bulaşmadan türkçe yapmak için kullanılırdı.
  • telefonumu 4.4.3 den 6.0 a güncellenmiş şekilde kullanmaktaydım. hafıza problemi, sistemdeki ağırlık ve yavaşlamalardan dolayı format atmak istiyordum. yazılım olarak 6.20 asia romu yüklüydü. (m8x modeli)

6.0 güncel stock rom dosyasını indirdim. romu kurmadan önce recoveryden partitionları temizledim. boş sistem üzerinde romu kurdum. cihazı root ederek yazılım içerisindeki istemediğim uygulamaları (htc kid,weibo.., google play filmler, kitaplık vs.) kaldırdım.

önceden 500- 900 mb arası gidip gelen boş sistem alanı aynı uygulamalar kurulu olduğu halde 5 gb a yükseldi. telefon aşırı derecede hızlandı, kasılma yok ağırlaşma vs yok. yağ gibi akıyor. batarya performası süper, eski kullanımımda 1 gün giden telefon 1,5 günü rahat görüyor.

m8 e kötü diyenleri anlamak mümkün değil aklım almıyor. stock rom başarılı ama mutlaka müdahale şart.

quote:

Orijinalden alıntı: philosophiaperennis

merhaba arkadaşlar;

......

kardeşim twrp ana menüde Bağla (MOUNT) seçeneği var.
    "Mount system partition read-only (Sistem bölümünü salt okunur bağla)

bu seçeneği değiştirerek seçili ve seçili olmadan dene sırayla telefonu boot et dene bakalım. burada sorun olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 8 Eylül 2016; 1:25:57 >

• Merhabalar iyi forumlar herkese.
    Forum uzerinden ikinci el htc m8 verizon alarak araniza katilmis bulunmaktayim. Telefon suan s-off durumda. Ve stock 5.0.1 de. Benim istedigim ise marshmallow olan custom rom'a gecmek. Ancak okudugum ve anladigim kadariyla once stock rom da marshmallow a gecip daha sonrasinda custom romda marshmallow yuklemem gerektigi. Dogru mu anlamisim. Custom rom tavsiyelerinizde ise hoparlordeki ses kisikligi sorununu ve ahize sesi kisikligini cozebilcegim bi rom cok iyi olur. Simdiden tesekku ederim.

• Cihazım Verizon çıkışlı ve ilk kez custom ROM yükleyeceğim. ROM yükleme olayına yabancı olduğum için de çekiniyorum. Anlatımlara bakıyorum ama herkes karşısındaki olayı biliyormuş gibi kısa kesmiş anlatırken. NuSenSeveN v4.2 Marshmallow ROM yükleyebilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 11 Eylül 2016; 17:27:24 >

• Merhabalar telefonumun orjinal kulaklığı bozuldu sol tarafından az ses geliyor bunu servise versem yaparlarmı yada değiştirirlermi? telefonu alalı 3 ay oldu garantisi var

• Arkadaşlar M8 aldım fakat hoparlör sesi çok az. Yani zil sesi olarakta açılan müzik olarakta. Bunun sebebi nedir? Cepteyken duyulmuyor bile. Ne yapmak gerekir?
  • Root için çabaladım. Bootloader kilidini açtım ancak sonrasını yapamadım Tüm okuduğum yazılar havada kaldı ve işlemi yapamadım. YArdım yapabilecek birisi var mı?
  • arkadaşlar merhaba,

Sprint versiyon one m8 cihaza sahibim. Düne kadar telefonum kusursuz çalışıyordu 3g aktif nette takılabiliyordum, dün şarjı bitti ve eve geçince şarja taktım telefonumu açtım birden bire ''geçersiz kart'' Müşteri hizmetleriyle görüşün uyarısı vermeye başladı. cihazım unlock herhangi bir sıkıntısı yoktur.

uyguladığım adımları yazayım;

1. hard reset.
    2. wipe cache system and factory reset.
    3. firmware update 6.20.651.3 geçiş yaptım ve ardından Bad Boyz Sprint ONE M8 ROM 6.0 Sense 7 v4.1 romunu yükledim. telefon stabil ve her ayarı sorunsuz çalışmakta.
    4. *#*#4636#*#* tuşlayarak radio ayarlarını kontrol ettim, herhangi bir pürüz gözükmüyor. ''wcdma'' tercih edilir ayarda. radyo açık.
    bunlar yazılımsal olarak denediklerim..

donanımsal olarak ise;
    1. kağıt sıkıştırdım temassızlık vardır diye ve desteklemeye çalıştım sim kartı fakat yine de okumuyor. Arkadaşımın sim kartını taktım, sim kart pin kodu vardı telefon o kodu sordu girdik fakat çekim kuvveti yine de gelmedi.
    2. ekranın üzerinden sim kart slotuna baskı uyguladım nette okumuştum yine çözüm olmadı.

telefon sıkıntısız çalışmakta sadece hattım çekmiyor hiç bir şekilde daha önce bu problemi yaşayanınız var mı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, yeni telefon almak ve başıma masraf çıkarmak istemiyorum. çok teşekkürler.

Aynı mesajı one m8 ana konusuna attım fakat dönüş alamayınca buraya da yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

arkadaşlar merhaba,

Sprint versiyon one m8 cihaza sahibim. Düne kadar telefonum kusursuz çalışıyordu 3g aktif nette takılabiliyordum, dün şarjı bitti ve eve geçince şarja taktım telefonumu açtım birden bire ''geçersiz kart'' Müşteri hizmetleriyle görüşün uyarısı vermeye başladı. cihazım unlock herhangi bir sıkıntısı yoktur.

uyguladığım adımları yazayım;

1. hard reset.
    2. wipe cache system and factory reset.
    3. firmware update 6.20.651.3 geçiş yaptım ve ardından Bad Boyz Sprint ONE M8 ROM 6.0 Sense 7 v4.1 romunu yükledim. telefon stabil ve her ayarı sorunsuz çalışmakta.
    4. *#*#4636#*#* tuşlayarak radio ayarlarını kontrol ettim, herhangi bir pürüz gözükmüyor. ''wcdma'' tercih edilir ayarda. radyo açık.
    bunlar yazılımsal olarak denediklerim..

donanımsal olarak ise;
    1. kağıt sıkıştırdım temassızlık vardır diye ve desteklemeye çalıştım sim kartı fakat yine de okumuyor. Arkadaşımın sim kartını taktım, sim kart pin kodu vardı telefon o kodu sordu girdik fakat çekim kuvveti yine de gelmedi.
    2. ekranın üzerinden sim kart slotuna baskı uyguladım nette okumuştum yine çözüm olmadı.

telefon sıkıntısız çalışmakta sadece hattım çekmiyor hiç bir şekilde daha önce bu problemi yaşayanınız var mı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, yeni telefon almak ve başıma masraf çıkarmak istemiyorum. çok teşekkürler.

Aynı mesajı one m8 ana konusuna attım fakat dönüş alamayınca buraya da yazmak istedim.

Merhabalar,

Aynı sorun bende de var, yaklaşık 3 aydır denemediğim yol kalmadı, biraz önce xda da şu yöntemi buldum.

XDA Developers
    Unlock all bands of your Qualcomm device! Use your phone globally!
    http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/unlock-bands-qualcomm-device-phone-t2880239

İş yerindeki bilgisayarım windows 10 olduğu için driver probleminden dolayı işlemi yapamadım. Fırsat bulduğumda yapmaya çalışacağım.

iyi çalışmalar

• secosahan S kullanıcısına yanıt
    murat5555 kullanıcısına yanıt
    tekrar merhaba,

işlemi gözüm yemedi okuyunca fakat bir arkadaşta imei gitmiş senin yeni imei lazım dedim, fakat imei sorgulama ekranında benim telefonumda kayıtlı imei böyle çıkıyor;

ac 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

ben anlayamadım bu sonuç ekranını, şimdi htc kayıtlımı değil mi ?

edit; Murat hocam sizde en son aktif olduğunuz için ekledim belki yardımcı olabilirsiniz diye, şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 28 Eylül 2016; 8:58:34 >

• S.a htc one m8 telefonum var unlocked yaptım ancak s- on dayken supersu root dosyası yukledim htc yazısında kaldı bir türlü düzelmiyor yardım edermisiniz

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    imei kayıt ile alakalı bir durum değil, imei değişikliği yaptığım halde sorun devam etmekte. Sim kartı görüp görmediğini test edemedim. bulduğum tüm yöntemleri denedim son yolladığım hariç. onuda bugün olmasa da yarın denemiş olurum. size de bilgi veririm, umarım çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.