Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarim, cok tesekkur ederim9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one m8 , unlock, s-off telefonum var.Anlatımda dediginiz islemleri denedim baska sitelerden yapılan anlatınları da denedim. Bilgisayardan recovery flashladıgımda sorunsuz bitti diyor islem. Ama recovery moda girmek istedigimde altta kırmızı bir yazı cıkıyor ve beni geri atıyor ,aynı durumu factory resete girmeye calısınca da yasıyorum. Sd karttan recovery yuklemeyi de denedim fakat onda da yukleniyor sonrasında reboot yapmamı istiyor , yaptıktan sonra ise degisen bir sey olmuyor.Telefonu recovery moda nasıl sokabilirim
    Simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marufy304 -- 2 Ekim 2016; 8:06:51 >
  • arkadaşlar öncelikler rom işlerine başladıysanız doğru dosyalar ile çalışmanız gerekiyor. htc one m8x telefonumu stock romunu kendim özelleştirdim. imei yazma işlemi tarafımdan yapıldı. şu anda bootloader kilidi açık ve twrp nin en son sürümü yüklü. telefon uçuyor, kasma yok, takılma yok. recovery yükleme ve telefonun bootloader kilidini açmak en basit sayılabilecek işlemlerdir. şimdi nerede takıldığınızı ve neyi yapamadığınızı söyleyin yardımcı olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar öncelikler rom işlerine başladıysanız doğru dosyalar ile çalışmanız gerekiyor. htc one m8x telefonumu stock romunu kendim özelleştirdim. imei yazma işlemi tarafımdan yapıldı. şu anda bootloader kilidi açık ve twrp nin en son sürümü yüklü. telefon uçuyor, kasma yok, takılma yok. recovery yükleme ve telefonun bootloader kilidini açmak en basit sayılabilecek işlemlerdir. şimdi nerede takıldığınızı ve neyi yapamadığınızı söyleyin yardımcı olayım.

Hocam merhaba, bizim bir kac mesaj oncesinde garip bir sorunumuz vardi, hic duydunuz mu acaba telefon sim karti okumuyor cekim gucu vermiyor. Geri kalan herseyimiz bnornal olarak calisiyor.

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    o konuda başıma gelmiş veya birisinden duyduğum bir şey yok. eğer kurduğunuz bir romdan sonra bu durumu yaşadıysanız yazılımsal olduğunuz düşünüyorsanız daha önce kullandığınız stock roma dönmenizi tavsiye ederim. sim kartı başka telefonda denediniz mi? takıp çıkarma esnasında sokete zarar verme ihtimaliniz var mı donanımsal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

o konuda başıma gelmiş veya birisinden duyduğum bir şey yok. eğer kurduğunuz bir romdan sonra bu durumu yaşadıysanız yazılımsal olduğunuz düşünüyorsanız daha önce kullandığınız stock roma dönmenizi tavsiye ederim. sim kartı başka telefonda denediniz mi? takıp çıkarma esnasında sokete zarar verme ihtimaliniz var mı donanımsal olarak.

Gunaydin, hocam imkansiz.
    Stock rom var iken kullaniyordum mobil interneti sarjim bitti. Eve gidince sarja taktim actim hat cekmemeye basladi.

Isin garibi sim kart pin kodunu soruyor fakat hatti cekim kuvvetine almiyor.
    Bende android m yukleyip badboyz rom yukledim yine ayni hata. Anlasilan sansizlik. Hatta sıkıntı yok heryerde calisiyor.

Dün gece bu konuda baya uğraştım, imei, band değişikliği vs. denedim ama fayda etmedi. Hatta son aşamada imei 990000xxxxx şeklinde bir hal aldı, imei yazmaya çalıştığımda imei 35xxxx şeklinde gözükmesine rağmen service modunda başka gözüküyor.

Gece geç olduğu için devam edemedim. bu akşam tekrar bakacağım umarım hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

Dün gece bu konuda baya uğraştım, imei, band değişikliği vs. denedim ama fayda etmedi. Hatta son aşamada imei 990000xxxxx şeklinde bir hal aldı, imei yazmaya çalıştığımda imei 35xxxx şeklinde gözükmesine rağmen service modunda başka gözüküyor.

Gece geç olduğu için devam edemedim. bu akşam tekrar bakacağım umarım hallederim.

Kolay gelsin hocam isin zor. Kimsede net bir gorus yok xda'da vb sitelerde konusu var ama cevap yok ne yazik ki.

• secosahan S kullanıcısına yanıt
    Simlok mu oldu acaba anladigim kadar sprint sizinki? Simlock olduysa yardimci olabiliriz biraz ingilizce lazim xda da bi arkadas ucretsiz yapiyor sadece bilgisayara flexihub i kurmanizi istiyor whatsapptan komutlari veriyor size teli tak cikar tarzi oturdugunuz yerde halloluyor.

• arkadaşlar elim bir kaza sonucu m8 i kaybettim. ne yapcam bilmiyorum. acayip alışmıştım. başka telefonu kullanmak istemiyorum ki satın alayım. daha alalı bir yıl olmuştu.

Problem cozuldu, xda da one m9 icin sim unlock durumu vardi, onlari uyguladim problem cozuldu suan da t.telekom hattini kullaniyorum problemsiz.

Yani sorun durduk yere sim lock olmasiymis, bende durum cozulur diye firsattan mm yukledim, ve badboyz rom atmistim. Attigimla kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 8 Ekim 2016; 13:09:22 >
  • Bende akşam deneme yapayım o zaman tabi önce eski haline getirmek gerekecek

• Iyi forumlar telefonum m9e serisi s off locked supercid telefona rom yukleyemiyorum sdcarda atiyorum sonra download modunda yukleme yapinca install aborted ve fail flash via download zip hatasi aliyorum rom telefona uyumlu ama niye kabul etmedigini anlamadim neyi yanlis yapiyorum bi el atabilirmisiniz tel bilgileri
    Pazar adi m9 prime camera edition
    M9e

Mid 2prg10000

Cid 11111111

S off

Locked

Surum 1.03.709.13

Yuklemek istedigim surum 1.10.709.12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the block -- 11 Ekim 2016; 2:08:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum bir türlü unlock yapamadım, hangi yöntemle yaptığını paylaşır mısın? Bide hangi sürüm yüklü, ben marshmallow sürümüne geçmiştim acaba ondan kaynaklı mı olmuyor.
  • Arkadaşlar s off unlocked 4.4.4 cihaza twrp flashladiktan direkt revolution hd atabilirmiyiz? Vede diyelim bir şey oldu cihaz bootloop'a girdi Original romu nereden bulurum ve nasıl geri yüklerim. Samsung cihazlarda original rom bulmak ve yüklemek çok kolay fakat htc'de herşey darma dağınık.

Cihazi 6.0'a güncellemek istiyoruz cihazın ayarlar kısmında yazılım güncelleme sekmesi yok pc'den güncellemeyi denedik htcsync cihazı tanımıyor.

• madem twrp yükledin. stock romunu full yedek al. sorun olursa rahatlıkla dönersin. htc cihazlar bootloader kilidinin açılmasından sonra s-off yapılırsa rom işleri vs. sorun çıkarmaz. sadece doğru dosyalarla çalışmak önemlidir. bir çok kişinin yaptığı hata
    tüm htc ler aynı yöntemle bootloader unlock ediliyor. fark yok.

https://www.andronetwork.com/konu/htc-one-m8-bootloader-kilidii-acma-islemi-m8-bootloader-unlock.5652/

ayrıca bootloader kilidi açıldığı anda sistem kendi kendine format atar ve telefon öyle açılır. bu yüzden önemli bilgileri yedekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 14 Ekim 2016; 17:34:20 >
    Eve gecince xda da ki konusunu bulayim. M9 konusunda sim lock acma idi,

• quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

Dostum bir türlü unlock yapamadım, hangi yöntemle yaptığını paylaşır mısın? Bide hangi sürüm yüklü, ben marshmallow sürümüne geçmiştim acaba ondan kaynaklı mı olmuyor.

XDA Developers
    Getting SPC Unlocking SIM M9 SPRINT [NV]
    http://forum.xda-developers.com/sprint-one-m9/general/nv-unlock-sim-t3314755

Hocam adimlari takip et, program inanilmaz basit. Telefonun sifirlanmiyor hersey oldugu gibi duruyor haliyle.

Ben oylesine denedim bu yonetimi fakat tuttu, yazma islemi yaklasik 4 5 dk suruyor korkmana gerek yok, telefon direk acik iken yaptim herhangi bir moda almama gerek kalmadi.

Bu arada bende de mm surumu var, surumle alakaso yok bu islemin, hatta bende custom rom yuklu merak etme fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 14 Ekim 2016; 18:52:06 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.