Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f47xfenerli

quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

quote:

slm.arkadaşlar benim htc one m8 dışarıdan gelme 32gb 4.4.4 yüklü 6.0 yüklemek istiyorum ama bir türlü
    android stüdio kuramadım hata veriyor bu ne hatasıdır onuda anlayamadım

hata bu neden kaynaklanıyor yardım rica ediyorum...

NOT:java dan bahsediyor.javayı da kurdum gene aynı hata yı veriyor?

Jdk baska bişey, Hem bunu kurmana gerek yok, Burda konusu var senin sorununun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113044582

üstad.telefonumun bilgileri bu.
     》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>
    şimdi sizden şunu rica ediyorum herhangi birşey yüklemeden direk marsmelow yükleyebilirmiyim
    ve hangi araç ve komut yöntemiyle yüklemeliyim.acemiye yardım.selamlar

Bu ekranda bilgisayara bağlayıp cmd komutları ile öğrenebilirsin telefonda fastboot usb yazacak,
    Biraz araştırman gerek karışıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba telefonum HTC Desire (Rootlu), Sürümü 4.2 Jelly Bean, bunu 4.4 e yükseltmek istiyorum, nasıl yapabilirim ? Detaylı anlatırsanız çok makbule geçer.

6 Çıktı ne kitkatı tarzı şeyler yazmayın lütfen arkadaşlar, bana kitkat lazım Kotam çok kısıtlı malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

slm.arkadaşlar benim htc one m8 dışarıdan gelme 32gb 4.4.4 yüklü 6.0 yüklemek istiyorum ama bir türlü

şimdi sizden şunu rica ediyorum herhangi birşey yüklemeden direk marsmelow yükleyebilirmiyim

Bu ekranda bilgisayara bağlayıp cmd komutları ile öğrenebilirsin telefonda fastboot usb yazacak,

Alıntıları Göster
    rom yükleme sırasında recovery deyim ok tuşu ile yükleme kısmı gelmiyor resimde görülen hatayı veriyor.bu ne hatasınır bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi. 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 17 Temmuz 2016; 3:16:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

rom yükleme esnasında recovrey e gelip ok dedikten sora resimdeki hatayı alıyorum ne hatası bu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
     》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

karışık olduğunu anladım. benim sizden öğrenmek istediğim başka bir eklenti yüklemeden doğrudan 6.0 marsmelow yüklemeye hazır mi cihazım.unlock s-off vs. bunlar yüklümü eklediğim resimde gördüğünüz kadarıyla?

hazırsa, hazır şekline göre bir yükleme anlatımı varmı.veya siz anlatabilirmisiniz.teşekkür ederim yardımlarınız için.selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 17 Temmuz 2016; 3:11:32 >

• Bu kadar mı zor htc'ye root atmak bilgisayar yok ki :(

• rom yükleme sırasında recovery i ok tuşu ile yüklemeye çalıştığımda
    resimde görülen hatayı veriyor.bu ne hatası bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 17 Temmuz 2016; 3:21:20 >
  • f47xfenerli F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Cihaz s-off cok sanslisiniz uzun bir cok islemden ve 25 dolar ucretten kurtuldunuz asla s-on yapmayin :)
    Cid no 111 yani resmi guncelleme su anda yuklenemez.
    Locked yani bootloader kilitli bu halde root yapilamaz rom yuklenemez custom recovery yuklenemez.

Yapmaniz gerekenler: ilk once cihazin orjinal cid nosunu ogrenip cid noyu duzeltmek, cok basittir rahat olun.
    Sonra orjinal ruu dosyasini yuklemek, cok zor degil.
    Sonuc olarak cihaziniz locked s-off orjinal cid no ve ilk aldiginiz gunki yazilimda olacak, sonra resmi guncellemeyi rahatlikla yuklersiniz.

http://www.technokaptan.com/htc-one-m9-stock-rom-donus-rehberi/

Bu link m9 icin soyledim islemlerin anlatimi, siz m8 icin orjinal ruu dosyasini bulun(yorumlarda biri paylaymis ona bi bakabilisriniz) diger islemler ve dosyalar ayni, bu arada anlatimda cihaz root lu olmali diyor o s-off olabilmek icin gecerli ama siz s-off sunuz zaten
    Yani sirasiyla, cid ve mid noyu orjinale cevirin, orjinal ruu dosyani yukleyin, isterseniz guncelleyebirsiniz, bu kadar.
    islemleri dikkatli yapin en kucuk hatada cihaziniz kullanilamaz hale gelebilir, sorumluluk kabul etmiyorum!

Edit: bu arada bu islemleri yukarida paylastiniz fastboot ekranini dikkate alarak soyledim, ondan baska degisiklik yapmadiniz insallah.
    Yazmayi unuttum siz 1-2-5-6. Adimlari uygulayacaksiniz 3 ve 4 locked yapmak icin size gerek yok
    Gerekli olanlar olarak sadece dosyalari indirin yeter zaten s-off, bu yuzden root gerekli degil.

Beni haberdar ederseniz sevinirim, arada girerim foruma, sorunuz olursa yazin elimden geleni yaparim.

AYRICA indireceginiz ruu dosyasi cihazinizla uygun olmali sizin cihaz sprint ise mutlaka uygun ruu dosyasini indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 17 Temmuz 2016; 13:20:44 >

• @iissaann.cid ve mid noyu nasıl öğrenebilirim size zahmet biraz ayrıntı vebilirmisiniz.cihazım yurtdışından geldi.
    bağlanmak isterseniz team verebilirim.ilginize teşekkür ederim.kaç gündür uğraşıyorum bir türlü rom yükleyemedim.

not:cihazım hala resimlerini eklediğim gibi duruyor herhangi bir şey değiştirmedim.
    Hocam merhaba, rica etsem cevaplarken mesajimin yanindan cevaplayi secer misiniz veya alintida yapabilirsiniz, yoksa mesajinizi gormeyebilirim.

Hocam aslinda cok basit onceki mesajimda m9 icin olan linkte cid no ve mid no nasil ogreneceginiz yaziyor(fastboot getvar all komutunu vereceksiniz) ayrica hem cid hem mid no icin yapin bunu ikisinide orjinale cevirin.

Siz o linki detaylica okuyun ve anlayin ben aciklasamda ayni seyleri yazmis olurum linkteki anlatim guzel.

Sorunuz olursa cekinmeyin yazin lutfen, bu arada ben m8 kullanmiyorum bu islemide hic yapmadim ama okuya okuya ogrendim az cok, sizin durumun cozumu linktekileri adim adim uygulamak :)
    Aslinda linkte root gerekli demis isterseniz soylede yapabilirsiniz bootloaderi acip root yapip sonra yazanlari uygulayabilirsiniz bu daha kesin yol bunu yaparsan hic bir adimi atlamamaniz gerekli, ikinci secenek bootloader kalsin dokunmayin root yapmayin onceki mesajda yazdiklarimi yapin bu kesin degil daha riskli, aslinda ayni seyler ama root aceba sadece s-off icin mi gerekli, ben oyle biliyorum eger oyleyse sorun olmaz diye dusunuyorum.

Hocam malesef isim biraz cok yogun pek vakit kalmiyor bana, bilgisayar acamiyorum bile ama buradan konusuruz, dedigim gibi siz o linki detayli okuyun ne yapacaginizi anlayin linkin icinden anlamadiklarinizi buradan sorun onlari anlatirim :)

AYRICA hocam merak etmeyin cihazi tamamen orjinale dondurebilirsek ister resmi guncellemeyi yaparsiniz ister bootloaderi acip root yapip oyle kullanabilirsiniz istersenizde rom yukleyebilirsiniz ama ilk adim s-off haric orjinal olmakta.

Edit: sakin s-on yapmayin, cok kolaydir bi yes demenize bakar ama sonra s-off olucaz diye cok ugrasiriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 17 Temmuz 2016; 18:01:35 >
    Bu arada hocam linki okuyup yinede kafaniza takilan olursa anlamazsaniz filan soyleyin, guzelce aciklayim yinede napcanizi, youtube dan video filan da arariz gerekirse :)

Edit: sizin ruu yu buldum, bu linkteki ruu yu indirin.
    Ama burada yazanlari uygulamayin bu cid nosu orjinal olan telefonu stock hale cevirme anlatimi.

http://www.droidviews.com/restore-verizon-htc-one-m8-to-stock-with-android-5-0-1-lollipop-ruufuu/

Cihaziniz VERZION degil mi(mutlaka cevaplayin bunu, ruu nun dogru olmasi hayati) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 17 Temmuz 2016; 18:08:12 >
    Hocam merhaba biraz arastirdim ve sonuc root s-off olmak icin ve cid noyu degistirmek icin gerekliymis malesef.

1. Bootloader kilidini acin
    2. Twrp custom recovery yukleyin
    3. Supersu zip ile root yapin
    4. S-off(zaten boyle)
    5. Usb hata ayiklamayi acin
    6. Adb ve fastboot yukleyin(bilgisayara)
    7. Komut verme sayfasini acin
    8. Dogru komutlarla cid ve mid noyu ogrenip degistirin.

http://www.droidviews.com/change-cid-mid-htc-one-devices/
    Bu linkte guzel anlatim var.

Sonucta rootlu unlock orjinal cid nolu telefon olacak sonra eski linkten ruu yu indirip bootloader kilitleyip ruu yu yukleyeceksiniz, sonuc tamamen orjinal olacak s-off haric tabiki:)

• @iissaann. VZY__001 Verzion yazıyor.resimleri ekliyorum Sinmple CID Getter ile baktım cihaz özelliklerine size zahmet bana gerekli olan bilgileri detaylandırırsanız,size team veririm pc me bağlanırsınız.veya yönlendirmelerinize göre ben yapmaya çalışırım.saygılarımla
     》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 18 Temmuz 2016; 12:36:23 >

PM

• @iissaann.İlgin ve emeklerin için çok çok teşekkür ederim burada anlatıklarınızı uygulayarak yükledim sorun çıkmadı.

sizin anlatımınız bu aynen uyguladım ve cihazımı 6.0 ruu dosyasini yükledim.

@iissaann anlatımı nı uygulayarak HTC one m8 4.4.4 sürümünü 6.0 yaptım yapmak isteyen arkadaşlar iyice okuyup uygulasın bende hiç bir sorun çıkmadan yüklendi.
    Hocam merhaba, bir suredir arastiriyorum biliyorsunuz :) bir yol daha bulmus olabilirim.

Siz simdi cihazi 6.0 a guncellemek istiyorsunuz ya, biz direk 6.0 ruu dosyasini yuklesek diye dusundum

Daha once hic yapmadim sonucta neler olur bilmiyorum, cihaziniz kullanilamaz hale gelebilir, eger bisey olursa servise vermekten baska careniz yok, bu sartlari kabul ederseniz asagida yazdiklarimi isterseniz deneyebilirsiniz.

RUU yukleme sartlarini arastirdim.
    Cihaz s-on ise locked olacak(s-off ise ihmal edilebilir
    Cid numarasi ayni olacak(s-off ise ve supercid(111...) ise ihmal edilebilir.
    Bu iki maddeye dayanarak sizin cihaz locked s-off ve supercid oldugu icin su yontem denenebilir.

1 asagidaki linkten verizon m8 6.0 ruu dosyasini indirin.
    2 dosyayi 0P6BIMG.zip seklinde yeniden adlandirin, dosya uzantisina dikkat! Uzantiyla beraber o sekilde isimlenecek .zip.zip olamayacak ve en bastaki sifir 0, harf degil! Bastaki sayi olan 0
    3 Hafiza karti fat32 olmak zorunda yani dahili olarak bicimlendirilmemis olacak! Yani siradan normal sd card olacak.
    4 dosyayi hafiza kartina direk atacaksiniz, hafiza kartinda bir klasore falan filan degil direk sd karta
    5 telefonun sarjinin oldugundan emin olun ve icindeki herseyin yedeklenmis oldugundan emin olun. Silinecek hersey(basarili olsanizda olmasanizda)
    6 telefonu kapatin
    7 seskisma ve acma tusuna beraber basili tutun
    8 fastboot modda acilinca azicik bekleyin telefon dosyayi taniyacak ve sizi yuklemeyi kabul ediyor musun diye soracak, sizde isterseniz evet demek icin ses acma tusuna basacaksiniz.
    9 bekleyin uzun surecek
    10 arada kendi kendine kapanip acilacak panik olmayin hic bir tusa basmayin
    11 basarili olduysa 6.0 ile acilacak
    12 basarisiz olduysaniz servise yada telefoncuya gitmelisiniz, ben degil sorumluk tamamen size ait :(

Insallah ise yarar...

https://www.androidfile.../?fid=24438995911973442

Rica ederim Hocam :) cok sevindim.

Uygulamak isteyen arkadaslar icin soyluyorum bu link sadece hocamin verizon model telefonu icin gecerlidir, ruu yuklemek isteyenler kendi cid numaralarina uygun ruu dosyasini bulmalilar ve sartlari yerine getirdiklerinden emin olsunlar
    S-on ise locked veya relocked olacak, mevcut surumun ust surumu ruu olacak ve cid noya uygun ruu dosyasi olacak, s-off ve supercid ise bu uc madde ihmal edilebilir :)

Ama ben ne olur ne olmaz diye ihmal etmedim dosyalari secerken ve anlatimi yaparken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iissaann -- 23 Temmuz 2016; 8:14:03 >
  • slm.ihsan bu rom u yükledikten sonra şu hatayı veriyor hattım sim kart verziyon wireless'ın değil.hatası veriyor

resimde görüldüğü gibi.

Merhaba Halil Bey
    Avrupa surumunu yukleyelim.
    Ayni yontemi kullanin ama dikkat edin eski dosyayi sd kartinizdan silin iki tane ayni isimli ruu dosyasi olmasin.

AndroidFileHost
    0P6BIMG_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_6.12.401.4_Radio_1.29.214500021.12G_20.72.4196t.01_release_464360_signed.zip | by kalel77 for One M8
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057

• Spigen kılıf bakıyorum arkadaşlar, htc.biz.tr diye bir yerde buldum ama güvenilirliğinden emin olamıyorum. Kullanan var mı bu siteyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iissaann

Merhaba Halil Bey
    Avrupa surumunu yukleyelim.
    Ayni yontemi kullanin ama dikkat edin eski dosyayi sd kartinizdan silin iki tane ayni isimli ruu dosyasi olmasin.

AndroidFileHost
    0P6BIMG_M8_UL_M60_SENSE70_MR_HTC_Europe_6.12.401.4_Radio_1.29.214500021.12G_20.72.4196t.01_release_464360_signed.zip | by kalel77 for One M8
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057

slm.kardeşim avrupa versiyonu'nu indirdim aynı şekilde yüklemeye çalıştığımda resimde görüleceği gibi hata yı veriyor ne demek istediğini anlamadım?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.