Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telwfon root lu idi twrp manager ile recovwry attim ok dedi yeniden recovery modunda baslasinmi diye sordu evet dedim kapandi daha acilmiyor pc ye takiyorum tik yok sarj a takiyorum tik yok resmen ölü cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar Google Play Edition romlardan en iyisi hangisi sizce ? Link atabilecek arkadaş varmı baktımda simdi wolla vs diğerleri farklı farklı gpe marsmallow romları var hangisini önerirsiniz kuran varmı cok memnun kalan
  • google play romların hepsini denedim pek keyif almadım. şuan önceki sayfalarda verilmiş olan INSERTCOIN sense 8 rom'u kullanıyorum.
    2 senedir bu kadar güzel ve rahat çalışmamıştı telefon. Tek kelime ile muhteşem diyebilirim herkese tavsiye ediyorum.

Bu arada benimde arka kameram bozuldu. Netlemede sıkıntı çekiyor ve doğru düzgün odaklama yapamıyor. Bunu lenslerin çizik olmasına da bağlıyorum.
    Nerede yaptırabilirim bu kamerayı uygun fiyata ?
    1 sene daha kullanırım kamerayı yaptırabilirsem.
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    bu telefonların tamiri maalsef en zor içi acılan telefonlardan biri ifixit ekibi de demişti.Aliexpressten getirtip işinde ehli bir ustaya yaptırabılırsın dostum
  • Merhaba arkadaşlar. IMEI atılmış bir cihaz satın alacağım yakın zamanda, cihaz s-off mu değil mi nasıl anlıyorsunuz? Neresine bakmalıyım?
    M8X olacak büyük ihtimalle, root işlemleri M8 ile aynı mı olur? Rootsuz cihaz kullanamam ben çok önemli bir olay benim için.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Ses kısma +poker basin hboot ekranında üste yazar hocam soff yada s.on diye

Root olayı çoğu telefonda aynıdır. TWRP(veya başka bir custom recovery) yüklersin ardından supersu.zip flashlarsın telefonun rootlanmış olur.
  • r4deon kullanıcısına yanıt
    Poker güç tuşu mu oluyor acaba?

Bir de hocam root nasıl yapacağız? TWRP sitesine giriyorum M8X için ayrıca bi bölüm yok, M8 all variants yazıyor, bi ayrım yok sanırım. (https://twrp.me/devices/htconem8gsm.html)
    Direk TWRP Flashlayıp TWRP'den SuperSU zip flashlamamız yeterli mi?
  • DreamGod kullanıcısına yanıt
    Ben de tam aynı şekilde sormuştum mesajınızı görmeden. Teşekkürler hocam.
  • Cihaz rootlu, twrp yüklenmiş ve s-off haldeyken OTA'dan güncelleme geliyor mu?
    Gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta vatan'dan m8 aldım. Telefon ne yaparsam yapayım Marsmallow güncellemesini almadı. Lollipop 5.0.1'de. Iphone dan geçtim htc'ye. Ios gibi firmware indirip kuramaz mıyım bu güncellemeyi? Eğer mümkünse nasıl yaparım ? Cihaz bilgileri aşağıda. İlk android telefonum bu arada :) şimdiden teşekkürler.

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot getvar all 
    (bootloader) version: 0.5
    (bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
    (bootloader) version-baseband: 1.25.214500021.06G
    (bootloader) version-cpld: None
    (bootloader) version-microp: None
    (bootloader) version-main: 4.16.401.13
    (bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
    (bootloader) serialno:
    (bootloader) imei:
    (bootloader) imei2: Not Support
    (bootloader) meid: 00000000000000
    (bootloader) product: m8_ul
    (bootloader) platform: hTCBmsm8974
    (bootloader) modelid: 0P6B10000
    (bootloader) cidnum: HTC__M27
    (bootloader) battery-status: good
    (bootloader) battery-voltage: 0mV
    (bootloader) partition-layout: Generic
    (bootloader) security: on
    (bootloader) build-mode: SHIP
    (bootloader) boot-mode: FASTBOOT
    (bootloader) commitno-bootloader: f063fb42
    (bootloader) hbootpreupdate: 11
    (bootloader) gencheckpt: 0
    all: Done!
    finished. total time: 0.047s

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cihazı aldım, harman kardon modeli imei atılmış. S-OFF ve Super CID şu anda, herhangi bir custom rom'u yükleyebilir miyim? Nasıl güncellerim 6.0'a?
    İnsert coin romu yükleyin harika performansı var.yalniz root ve Recovery yükledikten sonra yedeginizi alin oyle yukleyin

• Yüklerim yüklemesine de Viper romu yükledim şebeke gelmedi. Tüm sürümlere uyumlu demesine rağmen, sanırım IMEI ile ilgili bi durum olsa gerek.
    Rooted Stock Marshmallow yükledim, sıkıntım yok şu an.

Konuya şunu yazmak için girmiştim aslında, yahu bu cihazda sadece iki tane mi led ışığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Jamiryo-

Arkadaşlar imei atilmis htc m8 verizon 4g ile mobil veriye baglanamiyorum.Baglansada 10 sn sonra gidiyor.Sorunu nasil cozerim yardim edin.

dostum benim de imei atılmış verizon, bende H ile bağlanıyorum hız gayet yerinde ama dert etmiyorum. takipteyim :)

ayrıca; arkadaşlar telefonum verizon m8, kingoroot ile rootladım şimdi recovery yükleyip rom yüklemek istiyorum ama sanırım önce bu htcdev'den bootloader kilidini mi kaldırmam gerekiyor? cihazım ile ilgili ayrıntıları nereden görebilirim?
  • Hangi cihaza elimi atsam kullanıcı klüpleri ölüyor
  • merhaba arkadaşlar. biliyorum alakasız bi konuya girdim ama inetrnette çok araştırdım ama net bi bilgi bulamadım onun için burdaki tecrübeli arkadşların yardımına ihtiyacım var. benim sorunum şu ben htc 10 aldım htc de yeni olduğum için biraz balıklama daldım bootloader root işlerine. ben bootloaderi açıp twrp recovery kurup cişhazı rootladım .ondan sonra yeni bi güncelleme geldi onu kurmak için tekrar bootloaderi kapatmaya çalıştım ama yanlış bişeyler yaptım. bi forumda direk fastboot oem lock yazıp bootloaderi kapatabilecğimiz yazıyordu bende öyle yaprım .bootloader relocked oldu ama telefon boot menüsünde kalıyor reboot diyorum telefon kapanıyor tekrar boot menüye geliyor. tecrübeli arkadşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Rootlu 5.0.2 stock rom m8'e TWRP manager ile twrp yükleyebilir miyim? Hangi sürümü yüklemem gerekir? Şuan en iyi sade, kullanışlı ve xposed destekleyen rom hangisi?
  • Marshmallow kullananlara bir sorum olacak, benim gibi sprint cihaz değil de normal international cihaz alanlara sorum.
    Sinyal kalitesini gösteren bar toplam kaç çubuk? H+ yazısını hiç gördünüz mü yoksa sadece H mi yazıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.