Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon kapaliyken guc tusu ve ses kisma tusuna birlikte basin. Gelen ekrandan recoverye giris yapabilirsiniz. Resetleme icin de recoveryden wipe yapin. Ama eger rom sorunlu veya uyumsuzsa yine takili kalacaktir (yeterince beklediginizi varsayiyorum). Baska yerden veya farkli bir surumu yuklemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam maalesef telefonda rom yok şu an (nasıl yaptım bilmiyorum :D )

adb sideload denedim. onda sadece miui gönderiyor gibi görünüyor ama olmuyor. diğer romlar için venom, dragon vs. can't read diyor.
    ruu çalıştırdım o da sürümü uygun değil diyor. şimdi komple sdk indiriyorum bir de öyle deniyeyim.
  • Venom rom'u sd karta koydum bilgisayarın kart okuyucusundan, ve rom'u gördü ve kurdu.

basiretim bağlandı heralde bunu akıl edemedim bütün gece uğraştım :P
  • Arkadaşlar merhaba bu xda daki htc 10 port romu nasıl deneyen varmidir? Özellikler full htc 10dan alınmış ekran görüntüsü bisi bulamadım size sorayım dedim

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/romthe-worlds-first100-m9-port-m8upload-t3064838

• Dayanamayıp 2ay kalmis garantimi yaktım romu yukledim. Birkere sense 8 cok tatli olmus kucuk dokunuşlarla cok kaliteli görsellik sunmuslar. Yalniz ben dot view kılıf kullanıyorum oda sense 8 ile uyumlu değil hicbirsekilde çözemedim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

• M8 ile çekilmiş örnek fotoğraf atabilir misiniz arkadaşlar? Duo kamerası iş görüyor mu? Arka kameranın 4mp olması sizi rahatsız ediyor mu? Keşke daha yüksek boyutlara sahip olsaydı kamera dediğiniz oluyor mu? Ben desire Eye kullanıcısıyım. Şu dakikadan sonra one m8 alınır mı? Alınsa ne kadar mutlu eder?
    Sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun olurum. M8 ya da M8S alacağız arkadaşıma.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Duo kamera bana çok gereksiz geldi belki de ben kullanamamışımdır. Arka kameranın düşük çözünürlükte olmasının tabii ki dezavantajları var. Uzak çekimde üzebiliyor telefon yani uzaktaki yazıları falan pek iyi göstermiyor. Ama bu kameranın kötü çektiği anlamına gelmez. Normal çekimde kamera çok iyi çekiyor ön kamerası da gayet iyi. Desire Eye kamera olarak daha iyi sanırım geçersen kamera daha kötü gelebilir dediğim gibi tamamen senin ne beklediğine bağlı. Benim evdeki külüstür fotoğraf makinesinden iyi çekiyor telefon onu da söyleyeyim. Bu saatten sonra alınır mı gayet de alınır sırf rom desteği için bile alınır. Alınsa ne kadar götürür bozulana kadar götürür valla.
  • Insert coin sense 8 romu kurdum simdiye kadar miui7, wolla sense8, s team 7.0,sky dragaon sense 8 ve android revulotion denedim en iyisi stabili kusursuzu ınsert coin sense 8 rom super

• Kamerayı (yada elfenerini) açtığımda zzzz diye bir ses geliyor ve kamera bulanık çekiyor garantisi iki gün evvel bitti bu sorunu nasıl düzeltebilirim sorun yazılımsal mıdır ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizizleyici00 -- 17 Aralık 2020; 0:32:36 >
  • Şu an kullanmaktayim. Telefon orjinal yalnız bunlar muhtemelen operatörlerin vermiş oldukları telefonlar. Guncellemeleri kendiliğinden alamiyorsunuz. Şarj aleti ve kulaklık adamın canı ne isterse şeklinde veriliyor. Bu kapalı kutu yazanlar için de geçerli bu fiyat bandında. İçine tam sanayi koyup biz kapatıyoruz abi dediler öyle söyleyeyim. Forumdan bir arkadaş gps sıkıntılı demişti.benimkinde öyle bir durum yok su an. Satıcıyla önceden telefonla konuşup akla takılan soruları sormak önemli.bir de denettirrn bir yerden almanızı tavsiye ederim
    Benim merak ettiğim şu: yazılım guncellemelerini kendim yapabilir miyim? Ya da bir servise mi goturmeliyim. Bu konuda deneyimli arkadaşların öneri ve yardımları da benim için önemli. Yurtdışı gelen cihazlarla ilgili çok bir bilgi yok internette. Kullandıkça bu iletiye eklemeler yapacağım

• f_cemil F kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizizleyici00 -- 17 Aralık 2020; 0:32:53 >
  • Korkulmayacak gibi değil. Ben de ogrenciyim okulu bitirmeye calisiyorum.Nexus 4 kullanıyordum o bozulunca mecbur bu fiyatlarda bir telefon almak zorundaydim. Dedim bir sene kullanılır herhalde. Yalnız telefonun hangi varyant olduğunu anlamadım. Onu nasıl ogrenebilirim bilen var mi?

Eğer degistirilmediyse Cid numarasindan bakabilirsin. Telefon kapaliyken Guc ve Ses Kisma tuslarina basili tut. Gelen ekranda Cid yazar. O numarayi arat internette cikar karsina.

• Universal e çevrilmiş. Su an telefona istediğim romu atabilir miyim yoksa ne olduğunu öğrenmem gerekir mi

Universal ise international romlar atabillirsin. Yani sprint ve verizone harici olanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. yalnız şuan telefon bootloader da sıkışmış durumda. Cihaz sprint cihazmış avrupa olarak model id sini değitirdim. Daha sonra firmware ini yükselttim. en son viper rom kurmaya çalıştım. tam yüklendi. Reboot ettikten sonra bootloader dan çıkamadım. Bir çözüm öneriniz var mı?
    Cihaz Sprint ise Sprint'e uygun romlar yükleyin midi de eski haline getirin. Başka rom yüklemeye çalışmayın.
  • Deneyeyim bakalım. Viper rom olur herhalde. Yani sitesinde uyumlu yazıyor.

Uyumlu olsa da o ayrı bir şekilde yüklenmiş olabilir direk Avrupa sürümünü yükleme yani. Mesela xda'da Sprint cihazlar için ekstra bir bölüm var orda aynı romların Sprint versiyonları paylaşılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.