Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan kitkat backup ve uygun firmware dosyası ile telefonu açabildim. Ayrıca dediğiniz gibi telefonu tekrar sprint mid'e döndürdüm. yalnız sprint için indirmiş olduğum ruu.exe de çalışmadı. acaba sdd karta rom.zip e çevirip atsam çalışır mı? ya da şöyle sorayım, bu şekilde çalıştığını hiç gördünüz mü?
  • f_cemil F kullanıcısına yanıt
    Ruu.exe için bootloader kilidinin kapalı olması gerekebiliyor belki o yüzdendir.
  • Bir de öyle deneyelim bakalım. Bugün doğubank' gittim. Sadece iki dukkan yapabiliriz dedi. Bir tanesi 70,biri de 80 tl istedi. Şu işi yapalım yau.çok para istiyorlar. Yalnız anladığım kadarıyla bu cihazlara başka bir sürüm yukluyorlar adam orjinal sürümü yükleyip cdm (tam anlamadım telefonda konuşuyordum) kilidinin kırılması gerekiyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar m8 i 2 sene ye yakındır kullanıyorum, artık performans ve batarya ömrü biraz rahatsız etmeye başladı rom atmaya karar verdim. Kullanan arkadaşlar rom önerebilir mi. Birde Htc M10 un rom unun portlanmış halini yükleyen var mı, bilgi verir misiniz teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet_0637 kullanıcısına yanıt
    Hic düşünmeden ınsert coin sense 8 romu kurabilirsin harika hem şarjı hem sıfır hatalı olmasi cok seri güzel bir romdur

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2704539

• matrix31 kullanıcısına yanıt
    Rom m10 arayüzü ne mi sahip, birde bu rom un hataları neler. siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz telefon dan tşk.

• Sense 8 yani htc 10 dan portlanma ve sorunsuz ben 5saat 12dk ile 4bucuk saat arası alıyorum. Çok akıcı bir rom arayuz arama bölümü sense 8.
    S7.5 romuda denedim hem sarj cabuk bitti hemde bu rom kadar hem özelleştirme yok. Bu romda navbari 36dpi sectim saat ortalandi kendine has kernel editoru var tweaks falan full eksiksiz

• matrix31 kullanıcısına yanıt
    Çok tşk yakında deniyecem atmayı sıkıntı yaşarsam buraya yazarım

• arkadaşlar, bir arkadaşımdan eşime HTC M8 aldım. Telefonu sıfırlayarak yeniden kurdum. 780mb'lık bir güncelleme indirdim fakat kurmaya kalktığımda hep hata alıyorum. Arkadaşıma sorduğumda telefonun rootlu ve imei klonlanmış olduğunu söyledi. benim rootlu bir cihaza ihtiyacım yok. telefonu sadece genel özellikleri ile kullanmak yeterli. şimdi benim derdim zırt pırt çıkan güncelleme ekranı. telefona atılan yazılımı nasıl silebilirim? ya da en son sürüm rom'u bu yazılımın üzerine nasıl yükleyebilirim?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkürler şimdiden.
  • Telefonunuzun modeline uygun olan ruu.exe dosyasını kurarak stock surume geçebilirsiniz

• Arkadaşlar maximus HD 12.0.0 ROM nasıl telefon ısınmasın malum yaz ayındayız telefon ısınmadan dolayı donmaya başlıyor bu rom nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Sprint cihazı çakma imei ile kullanıp 4.5g'yi çalıştırabilen var mı arkadaşlar?

cid ayarlarını değiştirerek kullanabilirsiniz hocam bildiğim kadarı ile.
    Cihaz s-off ise kaynaklar var avrupa serisinin cid numarasına çevirmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

Sense 8 yani htc 10 dan portlanma ve sorunsuz ben 5saat 12dk ile 4bucuk saat arası alıyorum. Çok akıcı bir rom arayuz arama bölümü sense 8.
    S7.5 romuda denedim hem sarj cabuk bitti hemde bu rom kadar hem özelleştirme yok. Bu romda navbari 36dpi sectim saat ortalandi kendine has kernel editoru var tweaks falan full eksiksiz

Kardeşim ne kadar teşekkür etsem az. M8'i aldığım ilk gün bile bu kadar zevk almadım. Gerçekten Rom çok seri ve hızlı bence bu rom ile ilgili tanıtıcı bir konu açmalısın. Yeni telefona geçen çok vardır bu kasmalardan ve yavaşlamalardan dolayı.herkese bende tavsiye ediyorum bu harika Romu.4.4.4 sürümünde bile böyle seri olmadı telefonum hiç.Yaşasın Root özgürlüğü. :)

• Cihaz S-Off fakat söylenenlere göre sprint cihazlarda gsm bantlar sorun olduğundan 4G çalışmıyormuş sanırsam. CID değiştirsekde bantlar için detaylı ayar yapmadıktan sonra çalışmayabilir.

@matrix31

Sprint cihaza kurabiliyor muyuz bu rom'u?
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Memnun olmana çok sevindim dostum bende ilkkez 1.5aydir bu romdayim cok tatli bi kullanımı var cihaz 4gb ramli gibi sıfır kasma performansı veriyor full dolu olmasina rağmen.sprint cihazlar icin rom oluyor ayrica boot img verilmişti xdadaki konuda isterseniz bir deneyin sebeke olayını detayli bilmiyorum. Piyasadaki tüm romlari denedim en stabili buydu

• Saol

• S.Team romunda slow motion özelliği vardı kamera uygulamasında şuan coin romundayim onda yok nasıl ekleyebilirim acaba kamera uygulaması da bulamadım flashlayacak slow motion için .

• Telefona rcovery attim twrp kapandi daha da acilmiyor hic elektirik almiyor pc ye bagladigimda hic bir tik yok ne pc de nede telefonda sanirim hard brick oldu varmi tanidiginiz bu islemi cozebilecek bir servis

• nomenore kullanıcısına yanıt
    Biraz ayrıntı?
    Brick olması çok zor. Üç tuşa uzun basılı tutun 8+ saniye. Bu gibi durumlardan böyle kurtulmuştum hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Cihaz S-Off fakat söylenenlere göre sprint cihazlarda gsm bantlar sorun olduğundan 4G çalışmıyormuş sanırsam. CID değiştirsekde bantlar için detaylı ayar yapmadıktan sonra çalışmayabilir.

@matrix31

Sprint cihaza kurabiliyor muyuz bu rom'u?

Sprint Cihazı Avrupa'ya çevirmeye çalışmayın boşuna, Mid falan olur da rom, Firmware yine uymuyor. Denendi onaylandı. Sprint Mid olacak, sprint ruu exe veya ruu zip yükle direkt. Veya Firmware atıp twrp yükleyin direkt sprint uyumlu Custom rom atın. 4g diye uğraşmayın bi getirisi yok pek. 3g düzgün çalışıyorsa öpün başınıza koyun. Sprint cihazlarda 3g bile doğru düzgün çalışmıyor özellikle son zamanlarda çıktı ortaya yazanlar çok nedendir bilmiyorum. Çok düşük 3g hızları, sürekli kopmalar.. Benim cihaz UL model olduğu halde 4g yok. İmei dediler 4g uyumlu lenovo p70'in kullanılmayan ikinci sim'e ait imei attım yine yok 4g. Anlamadım kimine öylece oluyor.. Piyango gibi artık cihaz nasıl tanımlanıyor ise operatör tarafında... Gizemini koruyor hala.. Gerekli ayarlar yapılı, hat 4g'ye açık başka telefonda aktif.. Çok da umurumda değil 4g ama 4g uyumlu imei bile buldum denemek için, taktım ben bi kere.. Uluslararası cihaz, Avrupa mid, Avrupa Firmware, Avrupa rom var. Daha ne olacağıdı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 5 Haziran 2016; 19:26:17 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.