Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

850 liraya sifirini alirsiniz
    Orjinal recovery icin build numaraniza uygun firmware i fastboot yardimiyla telefona flashlamaniz yeterli olacaktir. Firmware istemem derseniz o firmware.zip dosyasinin icindeki recovery.img dosyasini kullanabilirsiniz.

Teşekkürler. Gelsin deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilen varsa Allah rızası için yazsın lütfen yardım edin ben bir htc m8 831c harman kardon modeli telefon aldım cihaz rootlu güncelleme alamıyorum 4.4.3 de kalmış ben şimdi buna marshmallow yüklemek istiyorum cihaza ime atılmış ve s-off kilidide unlocked cid-11111111 tek bildiklerim bunlar günlerdir araştırıyorum ama kafam allak bullak lütfen bilen varsa yardım etsin iyi bir dua ederim sırasıyla ne yapmam gerek bunu yapabilmem için orjinal yükleyip çıkan güncellemeleri almak istiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgny53

arkadaşlar bilen varsa Allah rızası için yazsın lütfen yardım edin ben bir htc m8 831c harman kardon modeli telefon aldım cihaz rootlu güncelleme alamıyorum 4.4.3 de kalmış ben şimdi buna marshmallow yüklemek istiyorum cihaza ime atılmış ve s-off kilidide unlocked cid-11111111 tek bildiklerim bunlar günlerdir araştırıyorum ama kafam allak bullak lütfen bilen varsa yardım etsin iyi bir dua ederim sırasıyla ne yapmam gerek bunu yapabilmem için orjinal yükleyip çıkan güncellemeleri almak istiyorum lütfen yardım edin arkadaşlar :(

dostum dert etme öncelikle aşağıdaki videoları seyret ve linkleri indir adım adım yapabilirsin
    http://theunlockr.com/2014/04/19/root-htc-one-m8-all-in-one-toolkit-method-video/

• quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

quote:

dostum dert etme öncelikle aşağıdaki videoları seyret ve linkleri indir adım adım yapabilirsin
    http://theunlockr.com/2014/04/19/root-htc-one-m8-all-in-one-toolkit-method-video/

Alıntıları Göster
    abi tamam ben cihaz zaten unlocked s-off ve cid-11111111 nasıl rom atıcam daha doğrusu stock room veya costum room nasıl yükleyebilirim marshmallow yüklemek istiyorum ama recovey sini bulamıyorum veya nasıl yapabilirim..

• quote:

abi tamam ben cihaz zaten unlocked s-off ve cid-11111111 nasıl rom atıcam daha doğrusu stock room veya costum room nasıl yükleyebilirim marshmallow yüklemek istiyorum ama recovey sini bulamıyorum veya nasıl yapabilirim..

Alıntıları Göster
    tek istediğim güncel bi sürüm yükleyip gelen güncellemeleri yükleyebilmek
  • quote:

850 liraya sifirini alirsiniz
    Orjinal recovery icin build numaraniza uygun firmware i fastboot yardimiyla telefona flashlamaniz yeterli olacaktir. Firmware istemem derseniz o firmware.zip dosyasinin icindeki recovery.img dosyasini kullanabilirsiniz.

Hocam merhaba

Cihazı geri aldım. Aşağıdaki siteden "Download stock HTC system dump" indirdim ve flashladım.

http://android-revolution-hd.blogspot.com.tr/p/android-revolution-hd-mirror-site-var.html

Yalnız hala recovery'ye falan girerken ekranın altında kırmızı şekilde "bu rom geliştirme amaçlıdır, lütfen yaymayınız" şeklinde yazı çıkıyor. Hatta TWRP de hala duruyor. Yani stock recovery'de gelmedi.

Bana telefonu orjinal haline getirmek için link ile rom önerebilir misin? Cihaz güncelleme alsın yeterli benim için.

Edit: Şimdi yine kendisi update geldi. İndirip kurmaya çalışıyorum ama restart sırasında otomatikman recovery açılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 26 Nisan 2016; 22:21:32 >

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Cihaz S-OFF mu, S-ON mu?
  • quote:

Cihaz S-OFF mu, S-ON mu?

S-On durumda şu an. Hatta şimdi stock recovery yükledim. Yine update dedim. Telefon kapandı açıldı, update ekranı ve çubuğu çıktı, sonra yine hata verdi.

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

Bu da update ekranından sonra çıkan hata:

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 26 Nisan 2016; 22:56:07 >

Şu link yeterli olacaktır diye düşünüyorum:http://venomroms.com/ruu/

Ama diğer yandan neden stock yapmak için bu kadar uğraşıyorsunuz anlamadım. Mesele güncellemeyse custom rom tarafında güncellemeler daha sık çıkıyor. Ben daha performanslı ve daha uzun batarya ömrüne sahip SkyDragon ROM öneririm mesela. Stock Sense arayüzüne sahip hatta Sense 8'i portladılar stock romda ise hala Sense 7 var. Yanına bir de custom kernel yüklersiniz stock roma dönüp bakmazsınız bile. Mesela ben Antutu'dan 70k civarı bir skor alıyordum ki bu da Nexus 6'yla aynı aşağı yukarı. Bir süre sonra HTC güncellemeleri kestiğinde -ki kesmesi yakındır HTC 10 çıktı çünkü- mecburen customlarla devam edeceksiniz.

• quote:

Şu link yeterli olacaktır diye düşünüyorum:http://venomroms.com/ruu/

Ama diğer yandan neden stock yapmak için bu kadar uğraşıyorsunuz anlamadım. Mesele güncellemeyse custom rom tarafında güncellemeler daha sık çıkıyor. Ben daha performanslı ve daha uzun batarya ömrüne sahip SkyDragon ROM öneririm mesela. Stock Sense arayüzüne sahip hatta Sense 8'i portladılar stock romda ise hala Sense 7 var. Yanına bir de custom kernel yüklersiniz stock roma dönüp bakmazsınız bile. Mesela ben Antutu'dan 70k civarı bir skor alıyordum ki bu da Nexus 6'yla aynı aşağı yukarı. Bir süre sonra HTC güncellemeleri kestiğinde -ki kesmesi yakındır HTC 10 çıktı çünkü- mecburen customlarla devam edeceksiniz.

Telefonu anneme verdim :)

M8 için çıkan resmi güncellemeleri alsam benim için yeterli olacak. Çünkü öbür türlü sürekli güncelleme var yazısı çıkıp duruyor ve güncelleyemediğim için de hiç gitmiyor.

Aslında düzgün bir custom rom ile de kullanabilir tabiki, fakat sürekli güncelleme ekranı çıkmaması lazım.

Güncelleme gelse bile custom romda gözükmüyor merak etme. Dediğim gibi uğraştığına değmez at custom rom kafan rahat etsin. xda'da bir sürü var zaten birini seçersin.
  • quote:

Güncelleme gelse bile custom romda gözükmüyor merak etme. Dediğim gibi uğraştığına değmez at custom rom kafan rahat etsin. xda'da bir sürü var zaten birini seçersin.

Eyvallah dostum. Dediğin gibi yapayım bari. SkyDragon 3.0'ı bir deneyim bakalım. Bilgi veririm sana da. Tekrar teşekkürler.
    4.0 çıkmıştı onu yükle istersen Sense 8 de var.
  • quote:

4.0 çıkmıştı onu yükle istersen Sense 8 de var.

3.0'da home tuşunun simgesi kuru kafa ve kurulumda stock seçmeme rağmen düzelmiyordu.

4.0 yükledim şimdi. Rom çok başarılı. Çok hızlı, Android 6.0 var ve oldukça temiz bir rom. Boşu boşuna zaman kaybetmişim. Hatta öyle ki, ahize de ses az geliyor diye servise vermiştim, 850TL isteyince vaz geçmiştim biliyorsun. Ahizedeki ses bile düzeldi rom'dan sonra

Sağol kardeşim yardımın için...
    xda'da 4.0 icin lag yapiyor falan denmis herhalde sende bir problem yok o konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

xda'da 4.0 icin lag yapiyor falan denmis herhalde sende bir problem yok o konuda.

Aslında 3.0 biraz daha akıcı geldi. Özellikle 3.0'dan 4.0'a ilk geçtiğimde farkettim, fakat yazılım yeni olduğu için wifi'dan uygulama güncellemeleri yapıyordu, ona bağladım.

Sonrasında da öyle rahatsız eden bir lag gözlemlemedim. Kullanımı etkileyen bir şey yok yani.
  • quote:

Bugün ana ekrandaki tüm kısayolları vb silmiş kendi kendine. Sadece saat kalmış. Telefon ile arama mesaj rehber tuşları bile gitmiş. Geri koydum tabi problem olmadı ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım.

Tam stabil değil demekki.
    Oyle bir problemle hic karsilasmadim sorun Sense 8 arayuzunde olabilir. 2.0 a da donebilirsiniz o daha stabil sanki.

• quote:

Oyle bir problemle hic karsilasmadim sorun Sense 8 arayuzunde olabilir. 2.0 a da donebilirsiniz o daha stabil sanki.
    arkadaşlar 4.4.2 cm11 yüklü htc m8i nasıl cm13e getirebilirim
    yükleme ekranında hata alıyorum nerde yanlış yapıyorum bulamadım
  • black_fps kullanıcısına yanıt
    Once orijinal haline getirip Android 6 yuklemelisin. Ya da netten One M8 Android 6 icin firmware bul nasil yuklencegi her yerde yaziyor firmwarelarin. Ondan sonra temiz wipe ile yuklemeyi dene.

• quote:

Once orijinal haline getirip Android 6 yuklemelisin. Ya da netten One M8 Android 6 icin firmware bul nasil yuklencegi her yerde yaziyor firmwarelarin. Ondan sonra temiz wipe ile yuklemeyi dene.
    aradaşlar merhaba,

denemek için miui rom flashladım. herşey tamam gitti, yükleme bitip de reboot yapınca miui açılış ekranında takılı kaldı yarım saattir.
    resetlemeyi ve recovery ekranına gitmeyi nasıl yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.