Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrardan çok ama çok teşekkür ederim. Ayrıca düşüncen için de tebrik ederim. Senin adına en az 2 kişiye yemek ısmarlayacağım.
  • htc ye geldim karnım acıktı birden
  • bir şey soracağım bende htc m8 verizon versiyonu var. onu 6.0 geçirmek istiyorum fakat amerika kilidi oldugu için software updateden yapımıyor ne yazikki.

ne yapmam lazım uluslarası versiyona çevirmek için? verizon uygulamaları falanda gitsin
  • Selamlar arkadaşlar HTC M8 de GPS bağlanamıyorum .GPS açık, GPS ayarlarında konum ayarları en yüksekde seçili olmasına rağmen yinede hiç bir çözüm bulamıyorum daha önce başına gelen varmı yardımcı olabilcek bir arkadaş yada donanımsal bir arızamıdır.
  • arkadaşlar merhaba. cihazda güncelleme gözüküyor, indiriyorum ama kurma aşamasında recovery ekranına atıyor ve güncelleme kurulmuyor. cihaz s on ve relocked . nasıl çözeriz bu işi? süper su kodunun güncellenmesi gerekiyor diye de bi uyarı çıkıyor; unroot yapmama rağmen. nandroid yedeği rootlu olduğu için mi bu sıkıntı oldu acaba? yeniden unlocked olup başka bi twrp yedeği mi yüklemem lazım?
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Mantıken rootlu nandroid yedeğini kurduğun için rootlu sistemi kurmuş oluyorsun bu durumda unroot olup Stock recovery kurman ve bootloaderi relocked yapıp güncellemeyi alman lazım.
    Ama bunlar çözüm olmuyorsa Cihazına göre Ruu.exe kurulum dosyasını bulup herşeyi sıfırlaman. Bunun için Bootloader kilidi kapatman yeterli diye biliyorum.
  • Dediğin gibi yaptım zaten.root checker programını indirip kontrol ettiğim zaman root erişimi yoktur diyor. Stock recovery i yükleyip relocked da yaptım.ama yuklemiyor güncelleme yi. Ruu dosyası yüklemek için s off gerekiyor diye okudum bi kaç yerde ne derece doğru bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 20 Ocak 2016; 19:02:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Ruu dosyası yüklemek için s-off konusunda tam bilgim yok ben hiç s-onn denemedim doğru olabilir Ama bu Ruu dosyaları HTC tarafından dağıtılan resmi yazılımlar mantıken s-off istememesi lazim. Bir başka çözüm şu olur root olmamış bir nandroid yedeği bulup onu kurarak denersin.

• Arkadaşlar cihazımda rom root olaylarına girilmiş ve şuan 5.0.2 ve sense 7 olan bir rom yüklü. Ben orjinal haline dönüş yapmak istiyorum. Ne yapmam gerekdiği konusunda bilgi verir misiniz. Hiç bir bilgim yok ama becerebileceğim bişey ise kendim yapmayı düşünüyorum. Yoksa mecburen bi telefoncuya götürcem cihazı.
  • Arkadaşlar merhabalar.Ben daha önce m7 kullanıyordum.Kronik pembe kamera sorunundan dolayı iade ettim paramı aldım.Daha sonra 5s ve t50 kullandım.Şimdi tekrar htc almaya karar verdim.

M8 de kronik sorun ve ya kullanıma engel bir sorun bulunuyor mu ve m7 ye kıyasla ne gibi farklılıkları var.Kağıt üzerinde kat kat iyi gözüküyor ama bir de siz kullanıcılardan bilgi almaya karar verdim.Ne diyorsunuz m8 alınır mı ?
  • selam arkadaşlar. bu htc m8w modeli hakkında bilgisi olan var mı acaba. model olarak boyle görunuyor. nette işe yarar pek bi şey bulamadım olanda ingilizce sitelerde. kamera normal değil gibi. guncelleme yapmıyor kesinlikle. denediğimde sistem guncel ağ bağlantısı basarısız deyip kapanıyor. 16 gb hafıza gorunmesıne ragmen pc ye bağladığımda 2 gb gibi birsey görunuyor. ama ekran dokunmatik vs gayet guzel. hatta doğubankta bi kaç telefoncuya gösterdim hepsi orjinal dedi. buna guncelleme falan nasıl yapabilirim. reklam virusleri falan doldu sıfırlıyorum duzelmiyor. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden tşekkürler.
  • Beyler bana one m8 android 6.0 sense 7 orjinal türkiye romu(ruu) lazım nerden bulabilirim acaba?

• iyi akşamlar hocalarım. konu açtım fakat oradan bi cevap alamadım.sıkıntı şu biliyorsunuz MM yüklenmesi ve sıhhatlı çalışması için firmware'in 6.12.401.4'e yükseltilmesi gerekiyor.Telefonum S-Off Custom Rom yüklü 4.16 .... firmware yüklü fakat ne yaptıysam 6.12.401.4'e yükseltemedim. CID 1111111 ama yükseltirken MID hatası alıyorum çözümünü bulamadım.
  • Arkadaşlar mrb. Bir konuda ikilemdeyim yardımcı olurmusunuz. Şimdi nice zamandır htc alma arzusundayım mantikende Htc M10 bekliyorum. Bir tarafdan da iphone 6s plus alayım diyorum. Benim için hiz performans stabilite önemli.Acaba iphone alsam android de arayacağım özellikler olurmu. Keske androiddeki şu ozelliklerde olsa dediğim olurmu. Sizce hangisi daha mantikli ne dersiniz bi görüşlerinizi alabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: trygoly

merhaba arkadaslar telefonu 2 gun once android 6.0 a yukselttim o gunden beri uygulamalara izin vermek istedigim de su sorunla karsilasiyorum.baska bu sorunu yasayan var mi, nasil cozerim?

• merhaba

Marshmallow 401 Avrupa versiyon var ve root'ladım. Amplify kurmak istiyorum ama xposed bir türlü kuramadım. Var mıdır bi yolunu yordamını bilen veya xposed kullanan?
  • Bana birisi güncel htc one m8 driverlarını atabilir mi ?
  • merhaba arkadaslar .
    6.0 yukledıkten sonra sim kart gormeme problemı yasıyan varmı acaba?
  • beyler telefonun kendi orjinal romu yüklü fakat fabrika ayarlarına boot ekranından döndükten sonra one ekranında takılı kalıyor. recovery den felanda reset attım olmadı ne yapacam telefon açılmıyor :( HTC ONE ekranında takılı kalıyor :( illa servisemi vermem gerek. yöntemleri biliyorsanız adım adım derimisiniz terimlere yabancıyım.
  • Abi şu telefonda ekran kilit sesi neden işaretli olduğu halde ,kilitlerken ses çıkmıyor ne saçma birşey yav sizde de ayni durum mu var beyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.