Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.cihaz maalesef garanti dışı kaldı
    2.rom filan yüklemediyseniz recovery yüklemediyseniz herşey stock ise güncelleme alırsınız
  • selamlar
    2.rom filan yüklemediyseniz recovery yüklemediyseniz herşey stock ise güncelleme alırsınız
  • selamlar
  • Sagol hocam ilgilendigin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik ben de buralara takilacagim araniza katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkmmm

Arkadaslar merhaba cihazim tr garantili oyle rom falan yuklerim diye bootloader kilidini actim sonra vazgectim ugrascak zamanim yok diye size 2 sorum olacak
    1.Cihaz unlock diye garanti disi kaldimi
    2.cihaz unlock ken 6.0 i ota dan gelirmi
    Bu arada cihaz unlock ama s on

Endişelenmeyin bootloader tekrar bir komutla kilitlenebiliyor. Garanti dışı kalmaz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanb85

quote:

Orijinalden alıntı: sharkmmm

Arkadaslar merhaba cihazim tr garantili oyle rom falan yuklerim diye bootloader kilidini actim sonra vazgectim ugrascak zamanim yok diye size 2 sorum olacak
    1.Cihaz unlock diye garanti disi kaldimi
    2.cihaz unlock ken 6.0 i ota dan gelirmi
    Bu arada cihaz unlock ama s on

Endişelenmeyin bootloader tekrar bir komutla kilitlenebiliyor. Garanti dışı kalmaz yani.

peki ben bilmediğimden soruyorum bootladerda modified yazısı kalkıyor mu?
  • batuhanb85 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kilitlendiginde relocked mi yaziyor locked mi

• Relocked yazması lazım.
  • locked oluyor. Bizzat yaptım.

• Arkadaşlar batarya kalibrasyonu yapan var mi aranızda. M8de nasıl oluyor acaba

• Arkadaşlar merhaba, iki gündür telefon yüzünden sinir küpü oldum. 4.4.2 yüklüydü, 6.0 custom rom yükledim wifi bir türlü çalışmıyor. Aramadığım forum ve post kalmadı. Farklı custom romlar yüklüyorum ama hiçbirinde wifi aktif edemiyorum. defalarca full wipe yaptım, uçak modunu 3-5 kez açıp kapattım vs. hiçbiri çare olmadı lütfen billen biri yardımcı olsun ?
  • zazian_12 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 6.0 custom rom kurmadan önce 6.0 olan Stock rom kurmamız gerekiyor bu sayede cihaz içindeki diğer yazılımlar (cihazın romu hariç olan) güncellenmesi gerekiyor.
    Yani şuan yapmış olduğunuz şey 4.4.2 ile uyumlu olan yazılımların üstüne 6.0 kurmuş olmanız.

Öncelikle tavsiyem bootloaderi kilitleyip orjinal rom kurmamız güncellemeler ile güncel versiyona çıkmanız ve ondan sonra custom rom kurunuz.

• tanercskn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Stok rom deniyorum ama yüklenmiyor, ne faslh zip yöntemi ile ne de ruu.exe yöntemiyle. Neden olmadığnı analamdım? Şu an sistem s-off ve relocked. Htc'ye yeniyim. Kafayı yedirtti. Cihazıma uygun stock romu nasıl bulabilirim, Yani cihazımın versiyonunu nasıl anlarım? Bu arada cid no. 111111
    Cid no değiştirmen lazim hem üstelik ugrasmisken Developer Edition yap beklemeden 6.0 geçersin.

http://www.andronetwork.com/konu/htc-one-m8-developer-edition-a-cevirme-s-off-sart.7079/

Burada anlatılmış.

Yada normal kurmak istersen normal Avrupa sürümünü geçmek istersen,

http://www.andronetwork.com/konu/htc-one-m8-gpe-5-1-den-stock-ruu-doenues-s-off-unlock-ve-root-gerekli.7958/

Bunu uygula.

Hocam çok teşekkür edeerm. Eğer sayende bu sorunu halledersem, sana bir yemek ısmarlayacağım.
    Hocam bu arada cid ve mid numaralarını ne vermem lazım? Yoksa sistem otomatik mi giriyor ?
    Verdiğim iki linktede ayrı cid nolari var hangisi tercih edersen ona göre seçeceksin. Bu arada yemek önemli değil kendim de çok uğraştığım için sizi iyi anlıyorum.

Valla tam umudu kesmiştim. artık telefondan soğumuştum iki günde ( 2 gün önce aldım teli ). Hiçbir yabancı forumda cevabını bulamadım, xda'da bile. Çoğu kişi bu sorunu yaşıyor ama çözüm hiçbir yerde yok.
    SAYENDE oldu çok şükür. Sözüm söz bana özelden adres ver yemeğini göndereyim hocam. Büyük bir iyilik yaptın şu an.
    Yardımım Olduysa ne mutlu bana.
    Yemek içinde teşekkür ederim benim yerime ihtiyacı olan birine ismarlayin inanın ben çok daha mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 16 Ocak 2016; 22:27:08 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.