Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefon kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna bastığın zaman açılan menüde yazar. gpe romu yüklemeden önce keşke bi backup alsaydın hocam. o zaman çok daha kolay olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanknc1

telefon kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna bastığın zaman açılan menüde yazar. gpe romu yüklemeden önce keşke bi backup alsaydın hocam. o zaman çok daha kolay olurdu...

playstore dan cid getter diye bi program var. onu indirip sorgulasana bi ? belki orda gözükür orijinal cid numaran.
  • CİD noyu zaten görüyorum.
    CID-GOOGL001

Şuan cihazım komple GPE sürümü vaziyette :)
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    valla hocam işin içinde cid değişikliği olunca benim yapabileceklerim bitiyor :) ben s off olamadığım için cid midi değiştirip gpe ye tamamen geçiş yapamadım. rom yükler gibi flashladım gpe yi. revoulation hd, viper gibi custom romları falan denedim; sonra stoğa döndüm. bootloader kilidin açıp twrp yi ilk yüklediğimde hemen nandroid backup almıştım. attım pc ye duruyordu. önce onu geri yükledim sonra unroot yaptım en son da stock recovery i geri yükledim. şimdi de güncellemeyi bekliyorum :) sana yardımcı olacağım mevzunun sınırları bu kadar ; sonrasında ben iptal :))
  • Anladım hocam yinede ilgin için teşekkür ederim.
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam :)
  • Merhaba arkadaşlar benim htc one m8 de şarj sorunu var şarjım birgün zar zor gidiyor hiçbişey yapmadığım halde %100 şarjdan alıyorum 1 saat olmadan 90 lara 85 lere iniyor. %5 de iken telefon bi anda kapanıyor şarj tutmamaya başladı cihaz garantiye versem işlem ne olur veya garantiye vermeden benim yapabileceğim bişey var mı ?
  • hard reset yapmayı dene hocam,işe yarayabilir. bir de netten one m8 için batarya kalibrasyonunu araştır. işe yaramazsa ver servise...
  • hard reset işlemini deniycem sağol. Olmazsa garantiye gönderirim ücret alırlarmı garanti karşılarmı yoksa sorun varsa biliyormusunuz hiç ?
  • cihazın garantisi devam ediyorsa pille ilgili sıkıntı nedeniyle senden herhangi bir ücret talep etmezler. kullanıcı hatası söz konusu değil neticede...
  • arkadaşlar android m8 cıhazımıza windows phone yüklemenin yolu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dast710

arkadaşlar android m8 cıhazımıza windows phone yüklemenin yolu varmı?

Şu an için yok ama üzerinde çalışanlar var.
  • stock rom diyenleri gördüm epey olmuş soralı ama eğer cihazınız sprint m8 ve stock rom kullanmak istiyorsanız xda forumdan m8 sprint konusuna girerek adı "ruu" ile başlayan en yakın tarihli başlığa giriniz şuan ki 8.18 yani 18 ağustosta çıkan son resmi m8 güncellemesi. ruu dosyası 1.4 gb civarlarında pcye indirip telefonu usb ile bağlayıp next next finish ve cihazınız stock roma döner. ilk açılışta küresel mod kullanayım mı der evet dersiniz gsm bulur sorun kalmaz. bu işlemde root gider tekrar rootlamak için m8 all in one kit diye birşey var onu bulun açılan menüden ikonlara basın usb ile tel bağlıyken basitçe yapıyor herşeyi

hotspot soran olmuş bende de aynı cihaz var çok kez hotspot bağladım ayarlar - wifi mobil vs onların altında daha yazan yer- sonrasında hotspot on yapacaksın. bağlantıyı kablo ile mi yoksa bluetooth ile mi yoksa wifi ile mi paylaşacağını seçip kullanabilirsin.

android 6.0 soran olmuş, onun cevabı da çıktığında yine xda da ruu olacak onu indirip bilgisayara başlatın inen dosyayı htc arayüzü açılacak telefonu kabloyla bağlayın gerisini o otomatik yapar. root superuser falan gidecek onları isteyen sonradan all in one kit ile yapabilir.

alternatif rom arayanlarda sky dragon denesin sprint m8 için. gerçekten çok başarılı bug yok tüm özellikler sorunsuz çalışıyor vs vs

• Hocam lanet olsun istemiyorum ota mota. o Ruu da yüklenmedi, bende delirdim yarım saatte önce bootloaderi kilidini açtım tekrar ota için kapatmıştım. Sonra stock recovery yüklemiştim onada ayar oldum son sürüm twrp indirdim onu flashladım. şuan telefon çalışıyor ilginç şekilde.

En yakın zamanda güzel bir android 6 sürümünde bir rom yükleyeceğim yemişim Htc'yi.
  • Arkadaslar dün HTC öne m8 telefonumu rootladım ve vecovery menüyüde kurdum. Fakat bir türlü rom yükleyemiyorum. Failed yazısı çıkıyor. Yüklemeye çalıştığım viperone rom. Eksik yaptığım veya yüklemem gereken başka bir şey varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    android lollipop varken mi bu romu kurmaya çalışıyorsun, yoksa 6.0 üzerine mi.

romu kurmaya başlamadan önce wipe data yaptın mı

hangi twrp kurulu. belki romu hazırlayanların tavsiye ettiği bir sürümü kurman gerekiyor.

şu yazıyı okudun mu

"The 4.3.0 rom is based on HTC’s latest M8 Sense 6 Android 5.0.1 base and requires you to update your firmware to at least the 5.0.x (Lollipop) version! Else you will run into hiccups, like Wi-FI not working and so on… You need to do that on your own, because we can’t install the firmware for you with the rom installation."
  • valla murat kardeşim öncelikle cevabın için teşekür ederim.çok uğraştım rom yükleyemedim.lolipop 5.02 yüklü cihazımda.bugün uygulamalardan birşey indirmeme bile izin vermedi telefon.ne whatsapp tan resim indirebildim nede mp3 indirme programından şarkı.şimdi fabrika ayarlarına getirdim fakat bu seferde altta çıkan yön tuşları ve üstte aşağı inen bildirim ekranı çkmıyor.format sonrası kuruuma geçtiğinde "unfortunately,System UI has stopped"uyarısı alıyorum.yani anlıyacağın telefon kafayı yedi galiba.varmıdır bir çözümü

• bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
  • Skydragon m8.1.6.5.zip
    Kararlı rom yükledim sorun şu dahili depolama alanı gözükmüyor sorunu nasıl çözebilirim ? Ve cözulmesse stock rom bulma şansım varmi ?

• Arkadaslar merhaba cihazim tr garantili oyle rom falan yuklerim diye bootloader kilidini actim sonra vazgectim ugrascak zamanim yok diye size 2 sorum olacak
    1.Cihaz unlock diye garanti disi kaldimi
    2.cihaz unlock ken 6.0 i ota dan gelirmi
    Bu arada cihaz unlock ama s on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsavanc -- 10 Ocak 2016; 14:30:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.