Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    CID-1111111 olması supercid işleminin yapıldığı anlamına geliyor. s-off da yapılmış. unlocked durumda. xda dan hasoon toolkit indir. telefonu fastboot modda başlat, stock recovery flasla bu kadar. s-off olman ve cid 1111111 olması ota güncelleme almasına engel değil. bunları değiştirmene gerek yok. sadece stock recovery flashladıktan sonra bootloader tekrar kilitlenmesi locked olması gerekiyor.

stock recovery bulamadıysan indirdiğin orjinal zip li rom dosyasının içerisine winrar 7zip benzeri program ile aç recovery.img diye bir dosya var onu arşivden çıkar. telefonuna flashla bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 4 Aralık 2015; 23:12:32 >
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    şuan toolkit'i indiriyorum eğer birşeyler becerebilirsem senin sayende hocam, teşekkür ederim.
    sprint stagefright açığı için bir ufak güncelleme yayınlamıştı, onu indirdim şimdi onun içinde recovery'i bulacağım onu direk flaslıcam inş.

edit: son bir soru hocam, cihaz malum yöntemle kayıt altına alınmış eğer stock flaşlarsam gider mi imei. Ve cihazdaki root'u etkiler mi? teşekkürler.

edit 2: recovery flaşladım ama hala unlocked yazıyor ve sistem güncellemesi yükle dedim, twrp gitmiş ama başka bir hata oluştu günceleştirmeyi doğrulayamadı sprintle ilgili birşeyler yazdı. ben telefonun başını yemeyim fazla zorlamamalıyım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallipushthebutton? -- 5 Aralık 2015; 13:07:34 >
  • shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    1- imei gitmez bu yapılan farklı bir şey.

2-root recovery flaşlamak ile gider diye hatırlıyorum.

3-recovery flashladıktan sonra bootloaderı kilitlemen lazım toolkitte "relock bootlader" yazar. devam daha ne yaşadın telefon brick mi oldu 3 gün sustu mu korkma

ama sorman iyi en azından adım adım doğru gidiyorsun. ben rodoslama atlayıp 1 haftada ultimate seviyesine ulaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

1- imei gitmez bu yapılan farklı bir şey.

2-root recovery flaşlamak ile gider diye hatırlıyorum.

3-recovery flashladıktan sonra bootloaderı kilitlemen lazım toolkitte "relock bootlader" yazar. devam daha ne yaşadın telefon brick mi oldu 3 gün sustu mu korkma

ama sorman iyi en azından adım adım doğru gidiyorsun. ben rodoslama atlayıp 1 haftada ultimate seviyesine ulaşmıştım.

vallahi korktum. recovery tamam ama twrp denilen illetten kurtuldum sadece kilitlemek kaldı. Onuda yapıp yazılımı yükleyebilirim sanırsam. Recovery attım bu arada root hala duruyor ama güncelleme yaparsam gidermiş root. tekrar aktif etmem gerekirmiş o nasıl oluyorsa neyse o bir daha ki sefere.

hocam teşekkür ederim yardımların için. Yalnız telefon brick olursa adresini alırım telefonu sana gönderirim düzeltir bana gönderirsin bu gidişle.

• Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle yeni telefon alacağım.

Aradığım özellikler,

1- Doyurucu bir kamera performansı, ( fotoğraf video )

2-Yüksek ses teknolojisi

3-video oynatma performansı.

4-Güncelleme desteği ve stabillik.

Oyunla çok aram olmaz.

Bu iki modelden hangisi daha iyi ? Ek olarak Sony ninn eş değer ya da bu ikisine verilecek fiyata alternatif alınabilecek başka telefonu var mı ?
  • iyi akşamlar herkese yurt dışı htc m8 var elimde imei silinmiş durumda ama btk ya kayıtlı ama ne yapdıysam imei geri getiremedi şu an telefoncuda hala bakıyoruz diyorlar sanırım efs dosyası silindi tekrar nasıl geri getirebilirim ne yaptıysam olmadı en son XTC2Clip diye birşey varmış ankarada bulabilirmiyim yada başka yolu var mı şu anda s-off root ve super cıd 1111 durumunda cihaz canyonemod rom var üzerinde.
  • icecube1 İ kullanıcısına yanıt
    ilginç demek imei silinmiş. lg g3 te yapılan imei tamir yöntemleri işe yarayabilir.
    sen biraz araştır eğer beceremezsen 1 haftalık izine ayrıldığım şu ara sırf böyle bir cihaz ile uğraşmaktan keyif alacağım için bana gönderebilirsin. karar senin. referanslarım var.
  • HTC ONE M8 nandroid backup çalışan link bulamadım. Elinde olan varsa yada sağlam bir link bilen rica etsem paylaşır mı ?
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/help/tutorial-how-to-stock-stock-twrp-t3086860 .... bu sayfada 4.16.401.13 sürümünün nandroid yedeği de mevcut stock recovery si de...
     》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> 》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

• Anlamadığım için soruyorum bir sürü CID ve MIDe göre ayrılmış bunlar. Ben GPE kurmak için CID 11111 yapmıştım bu durumda hangisini indirmem gerekli bilgin var mı ?
    süpercid mi oluyor 11111? süpercid olunca istediğini yükleyebiliyorsun diye biliyorum ama çok da emin değilim :)
  • Evet süpercid yapmıştım başka yerde de okudum ozaman denemeden bilemeyiz denemek lazım :)
    Yardım içinde teşekkür ederim.
    rica ederim :) keşke ben de yapabilsem ama s off olamıyorum :( 5.0.1 den sonra ücretsiz olunmuyormuş galiba; bi bilgin var mı?
  • Bende onu anlamadım zaten 5.0.1 iken cihazı bootloader açtım recovery kurup root yaptım ardından shunsie ile çalıştırdım 3 - 4 defa reset attı en sonunda soff yaptı aynısını başka bir arkadaşta denedi ama onda çalışmadı.

Bu arada bu verdiğin linkteki yedeği nasıl fastboot komutları ilemi kuruyoruz ?
    anlatacağım yöntemi ben denedim ve oldu.ama seninkinde nasıl olur bilmiyorum. süpercid olunca farklılık gösterir mi deneyip göreceksin :) indirdiğin yedeği twrp den kurabiliyorsun. backup klasörünün içine at. sonra twrp ye gir indirdiğin dosyayı bul restore de. kurmasını bekle. verdiğim linkteki stock recovery i fastboot modundan flashlayacaksın sadece. ota güncellemesi almak istiyorsan stock recovery kurmadan önce unsuperuser.zip dosyasını flashla. biraz karışık oldu gibi ama idare et :)
  • O zaman önce TWRP kurmam lazım bir de cihazı root etmem lazım. Bende GPE rootsuz saf halini kullanıyorum.
    Neyse 6.0 gelsinde ozaman kurayım gelene kadar biraz daha böyle takılayım GPE ile
    çok teşekkürler
    rica ederim :)
  • Stock roma radyo merakından geri döneyim dedim twrp de kurdum ama indirdiğim Nandroid yedeğini bir türlü restore edemedim. Ama CİD değiştirdiğim için mi kurmuyor ?
    Restore başlıyor ama yarısında failed verip duruyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 11 Aralık 2015; 8:42:47 >
    büyük bi ihtimalle ondandır hocam. indirdiğin nandroid yedeğinin cid no su ile sendeki cid uyuşmuyordur. cid numaranı yeniden değiştirmen gerekiyor sanırım...
  • Şuan kullandığım Firmware noyu nasıl öğrenebilirim ? Belkide yanlış firmwareye yanlış backup kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.