Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhanknc1

ilk sayfada bahsedilen s off yöntemi kitkat sürümü için geçerli ;lollipoptan sonra ücretsiz bi yazılımla s off yapılmıyor diye biliyorum :(

Güzel kardeşim ben lolipop ta yapıyorum 20 kere yaptım hiç sorun yok. Para vermeyin bu tarz yazılımlara. Google a bile htc one m8 soff yazsan bin tane yazı çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    yani şu firewater yöntemi ile yapabiliyorum hala öyle mi ? çok teşekkür ederim :)
  • merhaba arkadaslar, bu yurtdisi romlu cihazlari(imei atili) nasil orjinal rom a cevirebiliriz. romlu sanki cin telefonu gibi cihaz :( stock roma donmek istiyorum ancak her forumda farkli farkli yontemler mevcut ve hicbir sey anlamis degilim zaten bu islerden de hic anlamiyorum... yardimci olabilecek arkadaslarima simdiden tesekkurler. veya su avrupa yakasinda ucretli destek veren vatandasin adresini falan ozelden verebilirseniz artik ucretli mucretli demeyip halletirecegim son care.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Benim elimde imei atilmis sprint cihazi bir m8 var.
    Buna gecen guncelleme gelmisti bir acik icin ota ile. Ama ne zaman yuklemeye kalksam cihaz twrp recovory moda giriyordu bir takim menuler cikiyordu ve yapamiyordum. En sonunda vazgrctim anlamadigimdan.

Simdi bu cihaza 6.0 geldiginde ben yukleme yapamayacagim degil mi basit bir sekilde? Tesekkurler.

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    e olması normal ota güncelleme dosyası stock recovery ile uyumlu da ondan. telefona orjinal stock recovery flashlarsan güncelleme dosyası başarılı bi şekilde kurulur. bu konuda htc başlığı altındaki tüm modellerde ortak olan bootloader unlock, custom recovery flashlama, relock bootloader başlıkları sana yeterli.
  • Konu iyice sessizlesmis marshmallow nezaman gelir acaba dostlar? Tahminim ay sonu gibi bence

• Arkadaşlar m8 telefonumda wifi hotspot nasıl açacağım?

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Daha > Mobil ağ paylaşımı> Taşınabilir Wi-Fi Hotspot
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Bende ayarlar daha altında böyle bir seçenek yok. Sprint amerika cihazı kullanıyorum. Telefonda herhangi bir hotspot için menü bulunmuyor. Herhangi bir widget te yok bu konuda. Acaba Sprint operatörün son rom u mu hatalı anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Bende ayarlar daha altında böyle bir seçenek yok. Sprint amerika cihazı kullanıyorum. Telefonda herhangi bir hotspot için menü bulunmuyor. Herhangi bir widget te yok bu konuda. Acaba Sprint operatörün son rom u mu hatalı anlamadım

http://support.sprint.com/support/tutorial/Set-up-WiFi-hotspot/WScenario_542_51761_771_en_272-dvc8080007prd#!/

Normalde olmasi gereken bu benimde sprint cihazi one m8 hocam.

Ama nette birsey buldum bazi operatorler bu ozelligi kapattigi dogruymus soyle bi yontem bulmuslar. Brn pek anlamam zaten eski kitkat vetsiyonu icin ama siz yenisini bulablirsiniz netten sanirsam,

http://www.droidviews.com/enable-wifi-hotspot-on-sprint-htc-one-m8/

• shallipushthebutton? kullanıcısına yanıt
    sprint cihazın stock yazılımında wifi hotspot yok demekki. eğer cihaz rootlu ise ikinci verdiğin linkteki zip dosyasını TWRP ile flaslayarak problemi çözebilirsin.

aslında becerebilirsen direk avrupa romunu kur kurtul gitsin. bir sürü sayfa ve paylaşım var nasıl yapılacağı hakkında. eğer yapmaya karar verirsen iyi hazırlık yapmanı ve çok dikkatli davranmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 22 Kasım 2015; 16:30:33 >
  • S.A ARKADAŞLAR HTC ONE M8 CİHAZIMA ANDROİD LOLİPOP GÜNCELLEMESİ GELMEDİ CİHAZ ORJİNAL VE YURTİÇİ KAYITLIDIR SEBEBİ NEDİR BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.YADA MANUEL OLARAK ELLE NASIL YÜKLERİM CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TESK EDERİM.
  • fatihcnsv F kullanıcısına yanıt
    cihazı sıfır olarak sen mi aldın yoksa ikinci el mi aldın. sormamın nedeni eğer ikinci el ise senden önceki kullanıcı bir şeyler yapmıştır ve güncelleme alamıyorsundur veya belki de custom rom yüklüdür yine alamazsın.
  • Arkadaslar m8 eye için m8 in romları oluyor mu acaba bilgisi olan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Yurtdışı verizon M8 aldım. Bildirim çubuğunun üstünde sim kart işareti çıkıyor.
    Root atarsam bu işaret kaybolurmu ?
  • ilk sayfadaki fastboot linki kırık sanırım. yardımcı olabilecek var mıdır?
  • cegabo85 kullanıcısına yanıt
    xda da htc one m8 toolkit diye ara indir içerisinde istediğin her ey var zaten elinde mutlaka olması gereken bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Kasım 2015; 17:36:22 >
  • Beyler android platformuna HTC One m8 alarak katılmış bi arkadaşınız olarak rom root olaylarına uzağım ama telefonum da yüklü sanırım çünkü 5.0.2 ve sense 7 yüklü an itibariyle. yurt dışından gelmiş bi cihaz elimdeki. rom root atılı cihaza da android 6.0 güncellemesi geliyor mu yoksa ne yapmam gerekiyo ve yüklü olan imei bu durumlarda etkileniyo mu bilgi verirseniz sevinirim.
  • Arkadaslar tekrar merhaba, dunden beri su stock recovery islemini arastiriyorm ota update alabilmek icin. Arasyirdim sagolsun bir arkadas link vermis ama brnim telwfonuma stock recovery bulamadim. Cihazim sprint cihazi. Cid numaramda 11111... Diye gidiyor ben neye gore bulacagim acaba.?
  • HTC M8'e Android Marshmallow güncellemesi bugün itibariyle başladı. Gücelleme ayrıntılarına buradan bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.