Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugun doğubankta çinden gelen htc m8t 4g lte model telefonuma s-off yaptırıp CID numarasını international 11111111 olarak değiştirttim, işlemi yapan eleman rom yüklemek istemedi, kıllandım. şimdi ben buna istediğim kerneli ve romu yükleyebilir miyim? telefonu bricklemeyiz dimi, tecrübeli arkadaşlardan biri cevaplarsa çok sevinirim :)
  • Hocam bende honk kongtan gelen m8 vardi. Romda sorun yasamadim ama yeni fwler uyumsuzdu buda canımı sıkıyordu mid numarasini degistirdim. Simdi fw isteyen romlar da canavar gibi sorunsuz kuruluyor. Cid numaramda 11111111

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Hocam bende honk kongtan gelen m8 vardi. Romda sorun yasamadim ama yeni fwler uyumsuzdu buda canımı sıkıyordu mid numarasini degistirdim. Simdi fw isteyen romlar da canavar gibi sorunsuz kuruluyor. Cid numaramda 11111111

mid numarasını ne yazdın hocam, ben cid'i 11111111 mid'i de 0P6B13000 (avrupa) olarak değiştirdim ama dün rom atamadım, 3.28.401.9 firmware de yükledim ama olmadı, şu an hala uğraşıyorum img uyumsuz hatası veriyor :)
  • Bende avrupa yaptim. Hocam usb 3.0 degil 2.0 portuna tak ve baska portta dene bide

• 3d28 kullanıcısına yanıt
    yazılım numarası kaç sizin
  • Hocam bana bir konuda yardimci olmanizi istiyorum
    Konuyla.alakalimi olucak bilmiyorum ama
    Benim m8 de bir sorun var
    Alali 45 gun oldu
    Ve ilk gunden beri ayni sorun
    Turkcell kullaniyorum
    Simdi soyle anlatiym
    Bir mekandayim meselaa
    3g full cekiyor
    Veriyi actim
    Hsdpa oklari download ve upload yaniyor
    Bir sure (10 saniye - 15 dakika)yanmamaya basliyor
    Bildiginiz 3g acik hsdpa var ve int yok
    Yeri geliyor 60-70kbps de baglaniyor ucg de
    Kapatip aciyorum ucak modu veri falan felan apn sifirlama
    Ayni yerde 28mbps yi goruyor sonra
    Bildiginiz telefondan sogudum
    Zamanimda yok biyere goturup sormaya baktirmaya
    Boyle bisey basina gelen yada yardimci olabilicek biri varsa konudan veya ozelden yazarsa sevinirim

• Arkadaslar 4.4.4 guncellemesi geldi fakat guncelleme yap dedigimde telefon restart yapıyor ve teamwin recovery ekranına geliyor ve guncelleme yapamıyorum. İlla bootloader ekranından mı güncellemem gerekiyor.

• merhaba ben telefonumu yurtdişindan getirtdim fakat aldığımda telefonun çakma imei olduğunu öğrendim telefonum orjinal güncelleme uyarısı veriyor fakat güncellemeyi tamamlamıyor. bende boodloader kilidini kaldırıp çeşitli romlar kurdum fakat hepsinde wifi sorunu oldu wifi açmıyor. bu sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simmyy

merhaba ben telefonumu yurtdişindan getirtdim fakat aldığımda telefonun çakma imei olduğunu öğrendim telefonum orjinal güncelleme uyarısı veriyor fakat güncellemeyi tamamlamıyor. bende boodloader kilidini kaldırıp çeşitli romlar kurdum fakat hepsinde wifi sorunu oldu wifi açmıyor. bu sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Wifi kartı bozuktur.

Benimde bir sorum var gece çekimleri nasıl, loş ışıkda ev içinde çekimler nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simmyy

merhaba ben telefonumu yurtdişindan getirtdim fakat aldığımda telefonun çakma imei olduğunu öğrendim telefonum orjinal güncelleme uyarısı veriyor fakat güncellemeyi tamamlamıyor. bende boodloader kilidini kaldırıp çeşitli romlar kurdum fakat hepsinde wifi sorunu oldu wifi açmıyor. bu sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.

4.4.3 sürümde hiçbir problemim yoktu. 4.4.4 güncellediğimden itibaren wifi açılmıyor. Tüm romları stock rom dahil kurdum fakat wifi hiçbirşekilde açılmıyor. Wifi kart demiş arkadaş fakat 3 gün önceye kadar bağlantım vardı. 4.4.4 güncellediğimden beri wifi yok. Çok ilginç

• arkadaşlar daha once manuel olarak samsung s2 telefonumu odın ıle guncellemıstım konudan cok anlamıyorum şimdi m8 kullanıyorum yurt dısından geldı, 4.4.4 guncellemesını nasıl yapıyoruz acaba
  • selamlar şefim, cihazın bootloader kilidini kırdıysan ve custom recovery yüklü ise güncelleme gelmesi biraz zaman alacak. tamamen orjinale dönmen gerekli ki güncellemeyi alabilesin.
  • to1g4 T kullanıcısına yanıt
    firmware güncellemesi yapmazsanız WİFİ çalışmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeronuk

firmwire güncellemesini nasıl yaparız, yönergeler icin yardımcı olacak önerebileceğin bir site var mı . teşekkürler.
  • bende aynı sorunu yaşıyorum, cözüm bulabildiniz mi ?
  • quote:

Hocam kendi kendime çözüm bulmak adına 4.4.3 sürüme geri dondum ve sorun çözüldü. Tekrar 4.4.4 yukselttigimde (herhangi bir rom) wi-fi yine çalışmıyor. Firmware olarak aradığımda bulamadım fakat "odex de_odex" şeklinde birkaç sürüm gördüm ama ne ise yaradığını bilmediğinden yukleyemiyorum.

• jacques1791 kullanıcısına yanıt
    sorunun cozumu hotspot acarak 3g kullanmak simdilik
    benim yaptigim ve bildigim en azindan
    ayarlardan ssid yayinini kapayin wifi ni gorunmez olur guvenlik icin
    sarjiniz 3g kullandiginiz her an %10 daha fazla gidicek...

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

bende aynı sorunu yaşıyorum, cözüm bulabildiniz mi ?

Çözümü zaten var hocam, öncelikle cihazınızı s-off yapmalısınız. ardından 4.4.4 firmware güncellemesi yapıp uygun 4.4.4 rom kurulumu yapmalısınız. tüm bunları s-off olmadan yapamıyoruz elbette.

bir diğer yol;

cihazınızın bootloader kilidini tekrar kapatıp orjinal recovery yüklemelisiniz. bu işlemi yaptıktan sonra cihazınıza HTC tarafından güncelleme gelecektir ve 4.4.4 sürümüne güncellenecektir. güncellemenin ardından da tekrar bootloader kilidini kırar ve custom recovery yükleyip dilediğiniz romu kurabilirsiniz.

sorunun başka bir çözümü şu an için yok.

teşekkür ederim.Çözümü zaten var hocam, öncelikle cihazınızı s-off yapmalısınız. ardından 4.4.4 firmware güncellemesi yapıp uygun 4.4.4 rom kurulumu yapmalısınız. tüm bunları s-off olmadan yapamıyoruz elbette.

bir diğer yol;

cihazınızın bootloader kilidini tekrar kapatıp orjinal recovery yüklemelisiniz. bu işlemi yaptıktan sonra cihazınıza HTC tarafından güncelleme gelecektir ve 4.4.4 sürümüne güncellenecektir. güncellemenin ardından da tekrar bootloader kilidini kırar ve custom recovery yükleyip dilediğiniz romu kurabilirsiniz.

teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

bende aynı sorunu yaşıyorum, cözüm bulabildiniz mi ?

Çözümü zaten var hocam, öncelikle cihazınızı s-off yapmalısınız. ardından 4.4.4 firmware güncellemesi yapıp uygun 4.4.4 rom kurulumu yapmalısınız. tüm bunları s-off olmadan yapamıyoruz elbette.

bir diğer yol;

teşekkür ederim.Çözümü zaten var hocam, öncelikle cihazınızı s-off yapmalısınız. ardından 4.4.4 firmware güncellemesi yapıp uygun 4.4.4 rom kurulumu yapmalısınız. tüm bunları s-off olmadan yapamıyoruz elbette.

bir diğer yol;

teşekkür ederim.

Ben 4.4.3 e donerek hallettim suan icin sorunu. Lolipopa kadar da guncelleme yapmayi dusunmuyorum zaten cok fazla bi artisi yok 4.4.4'un. Bu arada cozum icin sagol.

• İşe yarar mı bilmem ama şu anda HTC One M8 GPE Android 5.01 ve M7 Lollipop Güncellemesi Bugün Yayınlandı dosyalar indirilebilir durumda. HTC Güncellemeleri
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.