Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Orijinalden alıntı: alizuhal

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer orjinal romun yedeğini aldıysan o yedeği tekrar kur ve kurduktan sonra custom recovery'i orjinal recovery'e döndür. Orjinal recovery'e dönmessen güncellemeyi alırsın fakat kurulum sırasında cihazın kilitlenir kalır. Recovery'den tüm romu yedeklersen hiç bir verin gitmez, istediğin zaman geri dönebilirsin.

Hocam yedek almıştım yedeği yükledikten sonra recovery kendiliğinden değişiyor mu yoksa bizim tekrardan yüklememiz mi gerekiyor? Eğer biz yukleyeceksek zaten öncesinde yedeği yüklemenin bir anlamı kalmıyor sonuçta tekrar sifirlanmiyor mu recovery yukleyince

Tam olarak ne sorduğunu anlamadım ama bir örnekle olasılıkları yazayım, kafan karışırsa tekrar anlatırım. not : Aşağıdakileri yazarken anladım sorunu sonunda :) Rom ve recovery ayrı şeylerdir, Orjinal rom yüklesen dahi orjinal recovery kendiğilinden yüklenmez.

Şimdi elimizde orjinal rom, orjinal recovery, custom rom, custom recovery olsun.

1- Custom recovery ve custom rom yüklüyse güncelleme alamazsınız.
    2- Custom recovery ve orjinal rom yüklüyse güncelleme gelir, indirirsiniz fakat güncellemek için htc kendi recovery'sine ihtiyaç duyduğu için güncellemeyi yapamaz.
    3- Güncellemeleri almak için, Custom recovery kullanarak orjinal romu yüklerseniz ve ardından orjinal recovery'i yüklerseniz güncellemeyi alır ve başarıyla kurarsınız.

Güncellemeyi aldıktan sonra TWRP ya da PhilZ Touch recovery'den birine geri dönüp, isterseniz güncel orjinal romun yedeğini alırsınız isterseniz başka romlara geri dönüş yapabilirsiniz.

Tamam hocam teşekkür ederim. Malesef backup dosyasının olduğu bilgisayarım çöktü. Eskiden bayağı araştırıp bulmuştum hangi dosyaları indirip ne yapacağımı ama şimdi pek hatırlamıyorum. Orjinal rom dosyasını nereden wdinebilirim yanılmıyorsam htc m27 idi kod adı tr cihazlarının yanlış mıyım?

https://mega.co.nz/#!VQgnECRS!asb9fd5ZHF3lf0e0iqmw0QIEc3sYS7JDTjjzi-hXvuo Büyük ihtimalle bu adresteki uyar seninkine.

Ya dahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701376 Buradan toplu olarak hepsine bakabilirsin.

Düzenleme: Verdiğim adresteki romu kurmak için TWRP recovery gerekli. PhilZ Touch uyumlu değil bilgine.

Hocam büyük ihtimalle derken telefonu brick etmeyelim telefonda zaten twrp varmış şimdi kontrol ettim

Brick olacağını sanmam :) O zaman play store'dan CID getter uygulamasını yükleyip kendi CID'nle eşleşen romu yükleyebilirsin. Garanti çözüm olur.

• Arkadaşlar s-off cihazın ota güncelleme alma şansı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Arkadaşlar s-off cihazın ota güncelleme alma şansı var mı?

http://www.trandroidev.com/one-m8-gelistirme-kilavuzlari/
  • Sagol bro valla aseton la denedim cillop gibi oldu fakat antalya gibi bi memleketde demek m8 kullanmicaz :) osurukdan nem kapcak bu telefon belli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Sagol bro valla aseton la denedim cillop gibi oldu fakat antalya gibi bi memleketde demek m8 kullanmicaz :) osurukdan nem kapcak bu telefon belli :)

• Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama HTC dendiğinde benim aklıma firmanın Twitter üzerinden gönderdiği bu tweet aklıma geliyor.

http://t.co/hsfj73PU01
  • Arkadaşlar Avrupa cihazı olarak aldım imei çektirdim ota güncelleme alır mıyım?

• Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım yurtdışı cihazıymış ama uygulalar içinde tuhafıma giden bir kaç uygulama var ne yapsam silinmiyorlar. cihaz rootlu mu nedir bu olayları pek bilimiyorum . rootluysa garanti kapsamı dışında mı kalıyor yada yazılım orjinal değilmi vs vs detaylı açıklama yapabilcek arkadaşlarnı yardımlrını bekliyorum

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

• arkadaşlar, m8 telefonum s off. 4.4.2 rom vardı, dün ARHD rom kurdum 4.4.4, telefon çok yavaş açılıyor ve wireless çalışmıyor. Skydragon 5.0.1 official çıktı. Telefondaki hataları yok etmem için önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar, m8 s off bir telefonum var. 4.4.2 rom vardı üzerinde dün 4.4.4 ARHD kurdum fakat telefon hem yavaşladı (özellikle açılışta) hem de wireless çalışmıyor. Önerisi olan var mı? Başka bir romu daha düzgün şekilde nasıl yükleyebilirim? Örneğin 5.0.1 skydragon
  • Arkadaşlar, yardıma ihtiyacım var. s-off one8 cihaza dün gece Maximus 9.0.0 yazılım numarası olan 4.4.4 kurdum fakat wifi yine çalışmıyor. Önce 3.28.401.7 firmware sonra rom kurmuştum. Nerede yanlış yaptığımı bir türlü anlayamıyorum. TWRP recovery kullanmıştım, bu romda ya da 4.4.4 olan başka bir romda wifi'yi nasıl çalıştırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1g4

quote:

Orijinalden alıntı: dustman

İşe yarar mı bilmem ama şu anda HTC One M8 GPE Android 5.01 ve M7 Lollipop Güncellemesi Bugün Yayınlandı dosyalar indirilebilir durumda. HTC Güncellemeleri

Benim cihaz m8x 2.5ghz olan. Bu arada 5.0 nezmn cikti da 5.0.1 guncellemesi geldi. Biraz arastirip yukleyeyim bari. Bilgendirme icin sagol.

hocam bende de aynı cihazdan var root edebildiniz mi?

• Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

• Ozzzzzcan O kullanıcısına yanıt
    cihazın soff ise fastboot modunda 3.28.401.9 firmware ini flaşla.

Ardhd sitesinde bulabilirsiniz.

Flashladiktan sonra recovery menüden factory reset yap ve cihazın açılmasını bekle. Düzelmesi lazım.

Custom recovery varsa bu işlem sonrasında gidebilir. Bilgin olsun. Conta önemli değil gerci yeniden flashlarsin istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 3 Ocak 2015; 0:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Arkadaşlar Avrupa cihazı olarak aldım imei çektirdim ota güncelleme alır mıyım?

Alırsın sorun yok.

• Yurt dışı dün altım oldukça güzel telefon android 4.4.4 yüklü, rootlu TWRP yükledim, yazılım 3.32.708.4 android 5.0 bulamadım, cm12 yüklemek istedim onuda beceremedim, yardım alabileceğim makale varmı yada bilgileriniz paylaşırmısınız

EDİT: CID getter ile HTC_622 görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general96 -- 23 Ocak 2015; 16:22:52 >
  • android-sdk-windows dosyasını indiremedim atabilicek varmı lütfen yardım edin ???
  • HOCAM ELLERİNE SAĞLIK YOK O DOSYA YOK BU DOSYA Bİ TÜRLÜ HALLEDEMİYODUM ELLERİNE SAĞLIK EN TEMİZ ANLATIM BU OLMUŞ
  • Lollipop güncellemesi Avrupa'ya verilmeye başlanmış sizde durum nasıl? http://thaber.info/htc-one-m8-android-5-0-lollipop-guncellemesi-avrupaya-verilmeye-baslandi-28-01-2015
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin teamwin kurdum nasıl silcem yalancı siteleri anlamıyorum kod felan veriyorlar bi yardım edin lutfent

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.