Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Ulaşabileceğim bir bilgi talep ediyorum
  • bende almayı düşünüyorum ama m9 alıcam
  • Arkadaşlar telefon dondu şu anda ana ekranda. Ne yapmam lazım bilen varsa söylesin önce rom attım sonra fw desteklemeyince fw attım. İŞlem sırasını mı yanlış yaptım yardımcı olur musunuz?
  • cihaz room ve rootladım telefonu ilk aldığım hale döndürmek istiyorum nasıl yapabilirim
  • arkadaşlar şuanda en iyi müzik deneyimi ve pil ömrü için hangi romu tavsiye edersiniz. ?
  • arkadaşlar ben de verizon m8 var s-off cihaz recovery moda giremiyorum htc kırmızı yazı da 'entering recovery...' yazıyo öyle bekliyor twrp mod gelmiyor nedenini anlamış değilim clean rom 4.4.3 yüklü şu an bilen biri yardımcı olursa sevinirim

edit:twrp yi telefona yeniden flashladığım halde yine açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 3 Mart 2015; 23:01:53 >
  • bugün itibariyle bende aranıza katıldım silver M8 ile

yalnız bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim cihaz dün açtığımda 4.3 yüklüydü güncelleme kontrol ettim 252 mb birr güncelleme ile kitkat 4.4 yükledi sonrasında yeniden güncelleme baktığımda 750 mb lollipop güncellemesi aldı cihaz ama sürekli birçok programda durduruldu hatası alıyorum güncellemeden sonra cihazı sıfırlamak gerekıyormu ondan mı oldu neden yapar öneriniz nedir arkadasşlar teşekkürler
  • merhabalar benim telefonum unlocked fakat son ve soff ücretsiz yapılan bir yöntem bulamadım. Bu şekilde rom yüklememim bir yolu varmı acaba recovery bile yükleyemiyorum hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repla64 -- 29 Mart 2015; 11:24:13 >
  • allah rızası için rom işlerinden anlayan birisi bir yardımcı olabilir mi çok moralim bozuk yardım bekliyorum çok ufak bir sorun sanırsam ama hiç anlamadığım için çözemiyorum
  • Gençler bende m8 var . Yanında gelen kulak ligi 3 kere falan kullandım telefon görmemeye başladı
    neden olabilir?

Kulaklık her yerde çalışıyor, telefon görmüyor.

Telefondada bütün kulakliklar çalışıyor

Görmüyor derken ses vermiyor değil bozuk deil

Direk görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

bugün itibariyle bende aranıza katıldım silver M8 ile

yalnız bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim cihaz dün açtığımda 4.3 yüklüydü güncelleme kontrol ettim 252 mb birr güncelleme ile kitkat 4.4 yükledi sonrasında yeniden güncelleme baktığımda 750 mb lollipop güncellemesi aldı cihaz ama sürekli birçok programda durduruldu hatası alıyorum güncellemeden sonra cihazı sıfırlamak gerekıyormu ondan mı oldu neden yapar öneriniz nedir arkadasşlar teşekkürler

wipe yapsanız aslında bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

bugün itibariyle bende aranıza katıldım silver M8 ile

wipe yapsanız aslında bi

Teşekkür ederim ilginiz için ama htc m8 5 gün dayanabildim ve sattım suan note 4 kullanıyorum

• Beyler bende kitkat yuklu otadan hala lolipop gelmedi cakma imeili cihaz root rom s off filan yapmadim android 5.0.1 turkiye romunu nasil yukleyebilirim lutfen biri yardimci olsun bide yuklersem otadan guncelleme almaya devam edermiyim ?

Simdiden tesekkurler

• teknik konuda yardıma ihtiyacım var. bir kere yaptığım root işlemini şimdi yapamıyorum. bilen yardımcı olacak var mı.
  • Merhaba dostlar..
    Bi bayan arkadaşım güncellemelerden lolipop 5.01 yüklemiş.
    Tekrar kitkat 4.4.4 sürümüne dönmek istiyor ne yapmamız gerekiyor acaba ?
    Bu telefonu kullanmadığım için bilemedim Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • arkadaşlar elimdeki telefonun cid numarasına uygun indirdiğim 4.4.3 twrp backup ile sorunsuzca 5.0.2 sürümden 443 e geçtim. sonrasında sorunsuz root işlemini uyguladım. ancak mevcut hboot sürümü yüksek olduğunda sanırım firewater ile s-off yöntemi çalışmadı. firmware downgrade denemeyi düşünüyorum. başarırsam burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar elimdeki telefonun cid numarasına uygun indirdiğim 4.4.3 twrp backup ile sorunsuzca 5.0.2 sürümden 443 e geçtim. sonrasında sorunsuz root işlemini uyguladım. ancak mevcut hboot sürümü yüksek olduğunda sanırım firewater ile s-off yöntemi çalışmadı. firmware downgrade denemeyi düşünüyorum. başarırsam burada paylaşırım.

Bildiğim kadarıyla firewater tekniği artık çalışmıyor.
  • Selamun aleyküm bugün M8 cihaz alarak aranıza katıldım , kilit ekranının altıkdaki o uygulama kısayollarını nasıl kaldırabilirim ? Daha önceki android telefonlarımda kaldırıyordum fakat bunda kurcaladım ama çözemedim yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

Hocam bana bir konuda yardimci olmanizi istiyorum
    Konuyla.alakalimi olucak bilmiyorum ama
    Benim m8 de bir sorun var
    Alali 45 gun oldu
    Ve ilk gunden beri ayni sorun
    Turkcell kullaniyorum
    Simdi soyle anlatiym
    Bir mekandayim meselaa
    3g full cekiyor
    Veriyi actim
    Hsdpa oklari download ve upload yaniyor
    Bir sure (10 saniye - 15 dakika)yanmamaya basliyor
    Bildiginiz 3g acik hsdpa var ve int yok
    Yeri geliyor 60-70kbps de baglaniyor ucg de
    Kapatip aciyorum ucak modu veri falan felan apn sifirlama
    Ayni yerde 28mbps yi goruyor sonra
    Bildiginiz telefondan sogudum
    Zamanimda yok biyere goturup sormaya baktirmaya
    Boyle bisey basina gelen yada yardimci olabilicek biri varsa konudan veya ozelden yazarsa sevinirim

Hattım Turkcell one S S4 ve şuan kullandığım m8 telefonumda da aynı sorun var. Operatör ile ilgiliymiş sadece turkcell de oluyormuş bu sorun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.