Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rx3004

sorunuz biraz karışık olmuş veya saatten ötürü ben anlamadım..

5.x.x sürümlerde rom yuklediğinizde zaten güncellemiş olmuyormusunuz.. veya bahsettiğiniz firmware güncellemesimi

Ben belirtememişim kusura bakmayın. 4.4.2 kullanıyorken sadece 4.4.2 nin romlarınımı yükleyebiliyorum?
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2011 yılından beri htc kullanıyorum android de başka bir arayüz kullanamıyorum o kadar çok alıştım ki htc kalitesi ni hem malzeme ama en önemlisi yazılım ve arayüzde gösteriyor. Forumda Htc one s ile ilgili başlık bana ait, daha önce custom rom Root gereklilikti telefonun performansını arttırmak istiyorduk ama artık cihazlar gerçekten güzel bir duruma geldi. Yani ben htc wildfire s kullanırken veya htc one s de android 4.1 sürümde sırf 4.4.2 sürümde ki bildirim panelini kullanabilmek için ekstra program kuruyordum. Veya batarya şarj durumunu bildirim çubuğunda takip etmek için yine app kuruyordum, şimdi öyle değil bir çok şey sisteme zaten dahil edildi.

Dün arkadaşım bana ne dedi aynen aktarıyorum. Kullandığı telefon note 4 dedi ki bu telefon o kadar süper ki bazen sistem de sıkıntı olursa lütfen telefonu yeniden başlatın diye uyarı veriyor. Yani gülmeden edemedim. Ben telefonumu günlerce haftalarca yeniden baslatmasam bile sıkıntı olmuyor dedim, bana baktı kaldı. Tabi ki bunu anlatan kişi telefon konusunda ileri bir kullanıcı değil standart kullanıcı.

Sunshine metodunu bir kez kullandın senden para alarak telefonu s-off yaptı.baska bir zaman ise tekrar s-on dan yine s-off olmak istedin para almadan yaptı öylemi? Doğru mu anlamışım.

Telefon arıyorsan bulunduğum yerden sana yardımcı olabilirim burası Şırnak özelden mesaj atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SilenceRaziel kullanıcısına yanıt
    Firmware guncellemesi yaparak istediğin versiyona geçebilirsin.hatta s-off yap istediğin herşeyi yap telefona
  • Merhaba
    Ben telefonu yeni aldım.
    Yazılım numarası 4.16.401.10
    htc sense sürümü 6.0
    android sürümü 5.0.1
    konunun ilk sayfasındaki gibi root işlemi yapabilirmiyim, yoksa başka ara işlemler yapmam gerekiyor mu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andacafs -- 10 Mayıs 2015; 17:52:04 >
  • Merhaba bu sabah bootloader kilidini kirdim ve root attim. Fakat hic memnun kalmadim bu isten ben. Telefonu orjinal eski haline döndürme sansim var mi? Rootu kaldirip kilidi tekrar kapatmak gibi bir durum varsa nasil yapabilirim?
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Peki Root atmadan önce recovery ile yemek almadın mı

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    Recovery atmadan önce yedek almistim. Fakat o yedek zaten rootlu ve bootladeri kilitli yedek olmuyormuydu?
  • Kelepce kullanıcısına yanıt
    Normalde ilk bootloader kilidini kaldırdın ve custom recovery yükledikten sonra full sistem backup alman gerekirdi. Bu işlemden sonra Root işlemi uygulardin sorun olursa tekrar restore menüsünden stock sisteme dönüş yapardın ve istersen stock recovery flaslayarak ardından bootloader tekrar kilitleyerek en başa yani kutudan çıkmış hale getirmiş olurdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

quote:

Orijinalden alıntı: iRacnes

Telefon rootlu paralı uygulamaları bedava ibdirebilecegim uygulama var mi?

Bide süpersu var rootlu cihaz freedom uygulamasını açmıyor basar basmaz direkt kapaniyir.

Blackmart programı iş görebilir.

o ise yariyormu? En son denedigimde calismiyordu.

• Arkadaşlar
    harman kardon cihazımız için custom rom yüklerken htc sprintimi seçeceğiz.
    yardımcı olurmusunuz.
    cihazım rootlu ve twrp recovery yüklü..
    öğrenmek istediğim hangi variantı seçeceğiz.
    ve tavsiye edeceğiniz bir custom rom varmı

• Telefonun MD5 nasıl öğrenebilirim.
  • hocam merhaba bir sorunum var da yardimci olabilirsen cok memnun olurum.

telefona rom atmaya karar verdim bu yuzden de unlocked yaptim cihazi yalniz bu islemdem sonra telefon birdaha acilmadi. icindeki android coktu sanirim siyah ekranda takilip kaliyor fakat bootloader ekranina hala giris yapabiliyorum.

simdi rom yuklemeye karar verdim fakat internette buldugum kadariyla rom u once telefona indirmem gerekiyor. e benim telefonum acilmadigi icin ben yukleyemiyorum telefonun icine rom u dogal olarak simdi ne yapmam lazim telefon cop mu oldu acil yardim edebilirseniz cok memnun olurum , iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

hocam merhaba bir sorunum var da yardimci olabilirsen cok memnun olurum.

telefona rom atmaya karar verdim bu yuzden de unlocked yaptim cihazi yalniz bu islemdem sonra telefon birdaha acilmadi. icindeki android coktu sanirim siyah ekranda takilip kaliyor fakat bootloader ekranina hala giris yapabiliyorum.

simdi rom yuklemeye karar verdim fakat internette buldugum kadariyla rom u once telefona indirmem gerekiyor. e benim telefonum acilmadigi icin ben yukleyemiyorum telefonun icine rom u dogal olarak simdi ne yapmam lazim telefon cop mu oldu acil yardim edebilirseniz cok memnun olurum , iyi forumlar.

İlk önce custom recovery yükle,custom recovery sayesinde telefon belleğine ulaşabilirsin veya sdcard tan custom rom yükleyebilirsin
  • telefonum s-off root lu custom rom yüklü 4.4.4. Fw eski . Güncelleyip 5.0 romlara geçmek istiyorum. direk fw yi telefona atıp flashlama yaparak güncelleme yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

telefonum s-off root lu custom rom yüklü 4.4.4. Fw eski . Güncelleyip 5.0 romlara geçmek istiyorum. direk fw yi telefona atıp flashlama yaparak güncelleme yapılabilir mi?

evet uygun olan fw yi yükledikten sonra 5.0.1 custom rom yükleyebilirsin
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Dün skydragon rom yükledim.başka bir şey yapmadım.fw de yükselmiş 4.16.401 olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock rom dan memnun olan var mı ?

Şuanda Android Revolution HD 43.0 kullanıyorum ama çok sorun çıkarmaya başladı telefon. Wifi, GPS, muzik ve bir kaç uygulamada sorun yaşıyorum.

Stock roma dönmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
  • Mr.Hayko M kullanıcısına yanıt
    ben stock olarak kullanıyorum, tek canımı sıkan şimdilik klasöre konulan 16 icon sınırlaması diyebilirim. aslında root etsem exposed framework ile bu sorunu rahatlıkla kaldırıyordum. ama lollipop da supersu uygulaması sorunlu diye biliyorum.

hazır aklıma gelmişken 5.0.2 de root edebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

ben stock olarak kullanıyorum, tek canımı sıkan şimdilik klasöre konulan 16 icon sınırlaması diyebilirim. aslında root etsem exposed framework ile bu sorunu rahatlıkla kaldırıyordum. ama lollipop da supersu uygulaması sorunlu diye biliyorum.

hoşgeldin one s müdavimi.Buyur burada tüm sorularının cevabı mevcut.XDA'dan daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.
    http://www.andronetwork.com/forum/htc-one-m8.850/

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

5.0.2 İnsert Coin Custom rom sıkıntısız çalışmakta
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.