Şimdi Ara

HTC ONE M8 lolipoptan hiç memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güncelleme gelmeden önce 1 defa bile takılmayan telefon lolipop güncellemesinden sonra sürekli takılıyor ve genelde facebook un messenger programında mesaj yazmaya başladığımda donuyor.
    tavsiyeleriniz nelerdir acaba ve kitkat sürümüne nasıl geçebilir yardımcı olursanız sevinirim

• Lanet olsun keşke güncelleme yapmasaydım bende telefondan takılmalar başladı. Elimde olsa kit kata geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta sorun var herkes ifade ediyor zaten ama başka hiçbir sorun göremedim ben.
  • Arkadaşalar uygulamarda yaşadığınız sorun kısa bi zaman çözülür şöyle anlatıyım;

Daha önceki Android sürümleri sanal makine olarak "Dalvik" kullanıyodu, bu sanal makine her uygulamayı önbelleğe aldığı ve baya eski bişey olduğu için 5.0.x Lollipop sürümüyle birlikte "Android Run Timr(ART)" ile değiştirildi. Haliyle uygulamalar Dalvik için optimize edilmiş durumda ve yavaş yavaş ART'ye geçiş yapılıyor. Biraz sabır ederseniz sorununuzun çözüleceğine inanıyorum.
  • black king arkadaşımız doğru söylüyor. daha programların hepsi kendini 5,0 için optimize etmedi. yavaş geçiliyor büyük uygulama yapan yapımcılar yapsalarda daha çoğu yapmamış durumda. htc de diğer firmalar gibi geri dönüşler doğrultusunda yeni kararlılık güncellemesi yayınlayacaktır emin olabilirsiniz.
  • Android 5 ile cihazların uçak gibi olacağı söyleniyordu. Yine aynı terane. Kasmayan sense yide bozdular. Umarım en kısa sürede düzelir.
  • Ben de facebook messenger da problem yaşıyorum. Ama en büyük problemim batarya ömrü. Gece 12:00 - 1:00 gibi şarjdan çıkartıp yatıyorum. Önceden sabah kalktığımda %98-99 olan şarj şu anda %93-94 civarında oluyor. Gün içerisinde de çok hızlı düşüyor. Normalde akşam 7 gibi eve gittiğimde %50'nin üzerinde şarjım olurdu. Güncellemeden sonra %30 larda geziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    ÇOK TEMİZ GALAXY S9 ********
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer güncellemeden önce telefonu resetlerseniz daha temiz bir yüklem olur ve ufak tefek kasılmalar olmaz. eğer yapmadıysanız şimdi yapın telefon biraz rahatlar. ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi bir çok program daha 5.0 için optimize edilmemiş durumda, uygulama yapan firmalarında programları gencellemesi lazım. sorun sadece HTC değil yani. biraz sabır etmek gerekiyor o kadar. sonra o alışkın olduğunuz kaymak gibi htc sense arayüzüne dönecektir :)
  • sadece messenger da sorun yaşıyorum zaten onun dışında hiçbir problem yok gibi. messenger güncellemesini beklemekten başka şansımız yok :)
  • Bende bir tek ben yaşıyorum zannedip garantiye yollayacaktım umarım düzeltirler

• Arkadaşlar bende de arada sanal klavye gelmiyor bugün 2. kez oldu guncellemeden sonra daha önce hiç olmamıştı nereye hassan klavye gelmedi mesaj yazacakrom tekrar başlatmak zorunda kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

Arkadaşlar bende de arada sanal klavye gelmiyor bugün 2. kez oldu guncellemeden sonra daha önce hiç olmamıştı nereye hassan klavye gelmedi mesaj yazacakrom tekrar başlatmak zorunda kaldim

Bendede oldu sorun lolipopdan kaynaklaniyor acil bir guncelleme sart

• htc one m8 yurt disindan getirttim . Turkce dil destegi yok nerden nasil bulup bu paketi kurabilirim ?

• 100 defa yazildi versuyon guncellemelerinde temiz kurulum yapin sorunsuz kullanin diye

• Bir önceki 4.4.4 kitkatin tüm sorunlardan arındırılmış sürümü ve 5.0 dan harbi çok daha stabil di.

Biraz daha beklemek te fayda varmış...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.