Bildirim
HTC ONE M8 mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
LG g3 de 2k ekran cpu, gpu ve bataryaya olumsuz etkisi var tavsiye etmem.5s çok iyi bir telefon İos ve app Store gibi avantajları var ama ekranı küçük şarjı az giden bir telefon. Htc m8 in ses kalitesi ve stabil sense arayüzü avantajı.Android mi İos mu buna karar vermen lazım önce. Bu arada 1300 lira civarında Xperia z2 de çok iyi bir alternatif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android ile ios arasında bir seçim yap sonra buradan konuşmaya devam edelim, benim gözümde z3 compact güzel telefon. -
Aslında bana ios da olur andoidde ama android olmasının daha fazla avantajı var. Bu yüzden android bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı hakkında ne düşünüyorsun, ben büyük ekran kullanmakta zorlanıyorum, elimde tutmakta zorlanmıyorum ama yönetim sırasında zorlanıyorum diye küçük ekran kullanmayı istiyoru. Bu nedenle de z3 compact mantıklı bir seçim olabilir. Forumda açılan diğer konulara da dolaşarak bilgi edinmeye çalış, sonuçta almak istediğin telefonun forumunu baştan sona kadar okursan o telefonu alıp almayacağını daha iyi anlarsın. -
Hm sagol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X