Şimdi Ara

HTC ONE M8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almayi dusunuyorum.sizce iPhone 5s mi HTC one m8 mi LG g3 mu ya da başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LG g3 de 2k ekran cpu, gpu ve bataryaya olumsuz etkisi var tavsiye etmem.5s çok iyi bir telefon İos ve app Store gibi avantajları var ama ekranı küçük şarjı az giden bir telefon. Htc m8 in ses kalitesi ve stabil sense arayüzü avantajı.Android mi İos mu buna karar vermen lazım önce. Bu arada 1300 lira civarında Xperia z2 de çok iyi bir alternatif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android ile ios arasında bir seçim yap sonra buradan konuşmaya devam edelim, benim gözümde z3 compact güzel telefon.
  • Aslında bana ios da olur andoidde ama android olmasının daha fazla avantajı var. Bu yüzden android bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17sefa07 kullanıcısına yanıt
    Ekranı hakkında ne düşünüyorsun, ben büyük ekran kullanmakta zorlanıyorum, elimde tutmakta zorlanmıyorum ama yönetim sırasında zorlanıyorum diye küçük ekran kullanmayı istiyoru. Bu nedenle de z3 compact mantıklı bir seçim olabilir. Forumda açılan diğer konulara da dolaşarak bilgi edinmeye çalış, sonuçta almak istediğin telefonun forumunu baştan sona kadar okursan o telefonu alıp almayacağını daha iyi anlarsın.
  • Hm sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.