Şimdi Ara

HTC ONE M8 ŞARJ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün 35 liraya 2600 mah powerbank aldım.gece şarj sanki prize tak çıkar yapar gibi oldu powerbanka takılıyken.%8 di,powerbanki çıkardım ve direk kapandı.Gece prize şarja taktım,sorunsuzdu,30 dakika-1 saat civarıda %20lerdeyken taktım.Çıkartınca şarjı %20den 0a kadar normal şekilde bitirdim.Powerbanka taktım,şarj simgesi çıktı,kırmızı led bildirim ışığı yandı,fakat şarj almadı.Bunun üstüne normal olarak taktım,hiçbirşekilde genede şarj edemedim.En son telefoncuya bırakmadan 2 dakia önce son bir kez taktım,ekrana batarya simgesi çıktı ve gitti.Telefoncu,soket kırılmış olabilir,veya bataryadandır dedi.Ne yapabilirim arkadaşlar.Son baktığımda micro usb girişine giren kablonun ucu eğrilmişti.

• Dandik powerbanklari kullanmayin kardes. Dua et anakartina isey olmasin yada power entegresine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Dandik powerbanklari kullanmayin kardes. Dua et anakartina isey olmasin yada power entegresine

sence anakartta problem varmı bi kaç kere rasgele takınca şarj simgesi gösterdi
  • Hıcam ucuz olsun diye telefondan olmayın yüksek akım gerilim soketten sonraki regüle devresine zarar verir power bank alacaksan 10 bin mah civarı kaliteli bişey al ayrıc taşınabilir power bank al kılıf şeklinde alma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.