Şimdi Ara

htc one m8 vs iphone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sizce hanngisi telde oyun oynamam resim fln cekilirim muzik dinlerim spotify ile ve tumblrda takilirim hangisi daha canli renkler sunabilir ? Elimde 5.5 inch tel var ve fazla hosnut olmuyorum arkadasin t50sibi elime aldim guzel geldi nedense hangisi alinmali sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m8'in ekranı ve sesi özellikle daha iyi. boyut meselesini bilmem adamlar çok hoş yapmışlar leğenle karşılaştırmayın yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

m8'in ekranı ve sesi özellikle daha iyi. boyut meselesini bilmem adamlar çok hoş yapmışlar leğenle karşılaştırmayın yani.

Hocam forumda okuduklarima gore fotograflari pcye atinca kotu oluyormus ve soyle bir gercek var android cohazlar cabuk eskiyor

• iphone 6yı bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

iphone 6yı bekle

Yok onun cikisi 2500den assagi olmaz 5s gayet iyi bece

• Alex Turner kullanıcısına yanıt
    2400 olur diye tahmin ediyorum ama 1-2 gün içinde tanıtılacak bakmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

m8'in ekranı ve sesi özellikle daha iyi. boyut meselesini bilmem adamlar çok hoş yapmışlar leğenle karşılaştırmayın yani.

Hocam forumda okuduklarima gore fotograflari pcye atinca kotu oluyormus ve soyle bir gercek var android cohazlar cabuk eskiyor

yoo m8'in kamerası gayet iyi.

5s'le karşılaştırması

http://m.imore.com/htc-one-m8-vs-iphone-5s-camera-comparison

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M8 kesinlikle . hayalimdeki telefon

• m8
  • 5s ile kıyaslarsak ayıp edersin 6 ile yarışır m8

• quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

5s ile kıyaslarsak ayıp edersin 6 ile yarışır m8

yok la o kadar da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kör olası çöpçüler

quote:

yok la o kadar da değil

5s e bariz üstünlük kuruyor 6 da söylenenlere göre bu farkı kapatıp aşırı bir fark açacak kadar da iyi değil daha iyi olabilir ama m8 ezilmez fiyatı ve çıkış tarihlerini de dikkate almak lazım tabi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kör olası çöpçüler

quote:

yok la o kadar da değil

5s e bariz üstünlük kuruyor 6 da söylenenlere göre bu farkı kapatıp aşırı bir fark açacak kadar da iyi değil daha iyi olabilir ama m8 ezilmez fiyatı ve çıkış tarihlerini de dikkate almak lazım tabi..

ya babam yurtdışında artık kararı ona bıraktım hangısı hoşuna gıdıyorsa ıççıne yattıysa getır dıcem çünkü bana ikiside olur hocam m8in ekranı çok kaliteli bir ekran değilmi 5ssden bile ? şarj süreside uzun ? ben sadece tumblrda takılıp müzik dinlicem bu arada m8 kapsız kullanılır değilmi zaten bayağı bir şık

• Telefonda oyun oynamayıp çok performans beklemiyosan 5s derim ios stabilliği seni uzun yıllar götürür yanlış anlama 5s de gayet performanslı cihazdır ama m8 kadar deil.fotoğraf ve diğer kullanımların için ikiside iyidir ama bana kalırsa 5s al android çabuk sıkıyor eskiyor

• Şarj önemliyse bence ıphonedan uzak dur. Yoksa her türlü ıphone. Ama pil berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

Telefonda oyun oynamayıp çok performans beklemiyosan 5s derim ios stabilliği seni uzun yıllar götürür yanlış anlama 5s de gayet performanslı cihazdır ama m8 kadar deil.fotoğraf ve diğer kullanımların için ikiside iyidir ama bana kalırsa 5s al android çabuk sıkıyor eskiyor

Oyun oynamicam tumblrda takilip muzik dinlicem

Bu ekran olarak 5s daha iyi galiba degilmi ?
    Ve 5s on kamera 1.3 m8 5mp ama applein lensi daha kaliteli degilmi fotograflar ayni kalitede yani

• Neden m8 dusunuyorsunuz ki ? Zira kusurlu kameraya sahip bir cihaz

Kardeş kameraları hakkinda pek bilgim yok yukarıda bi arkadaş link atmıs ona bi bak istersen.ama htc nin yabana atılacak kamerası yok ikisininde lensler kaliteli kamera konusunda çok takıntılı deilsen sana yetecektir ikiside.seçim yapman gereken yer tasarım,stabillik konusu.bence 5s al senin isteklerine yetecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

Kardeş kameraları hakkinda pek bilgim yok yukarıda bi arkadaş link atmıs ona bi bak istersen.ama htc nin yabana atılacak kamerası yok ikisininde lensler kaliteli kamera konusunda çok takıntılı deilsen sana yetecektir ikiside.seçim yapman gereken yer tasarım,stabillik konusu.bence 5s al senin isteklerine yetecektir.

Evet 5s alicam androidler birde cabuk eskiyor her zaman daha iyileri cikiyor ama apple oyle degil

Anlatmaya çalıştığım o zaten android ios kadar stabil bir sistemi yok aldığınız günle 1 yıl sonraki telefon performansı çok değişiyor.ama genel olarak bakarsak htc one m8 gayet iyi bir cihazdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.