Şimdi Ara

Htc One m8 vs Samsung Galaxy S6 Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum belli. Bu iki cihazı pil bakımından kıyaslarsak hangi cihaz daha iyi? Testlerde çok yakın çıkmışlar kiminde s6 önde kiminde m8? ama ben objektif bir şekilde yorum bekliyorum hani genel olarak da kullanım deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim objektif bir şekilde. Şuna şu kadar pil konur mu şuna şu olur mu gibi şeyler söylemeden objektif bir şekilde yorumlarsanız sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikiside normal kullanimda memnun bırakır diye düşünüyorum...

M8 kullanicisiyim ve cihazi normal olarak kullanirsaniz rahatlikla 1 günü full sarjla 2 günü çıkarır

Normal dedigim saat basi ya da 2 saatte bir 10 dk civarı olacak şekilde mesajlara bakmak oyununuza bakmak yada internette gezinmek.. aksam olunca normal olarak yatiyorsunuz sarja takmayı unuttunuz ertesi gün yine yeter aynı kullanım seklinde çünkü yaşadım

İki cihazda Memnun bırakır birde bunları tasarruf moduna almadan yapabilirsiniz..

Şahsen tasarruf modunu kullanmıyorum hiçbir zaman.

Tabii wifi ve hücresel veri açık oluyor evden çıkınca hücresel veri açıyorum evde wifi açıyorum

GPS Bluetooth NFC her daim kapalı çünkü kullanma gereği duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 7 Haziran 2015; 16:43:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Ikiside normal kullanimda memnun bırakır diye düşünüyorum...

M8 kullanicisiyim ve cihazi normal olarak kullanirsaniz rahatlikla 1 günü full sarjla 2 günü çıkarır

Normal dedigim saat basi ya da 2 saatte bir 10 dk civarı olacak şekilde mesajlara bakmak oyununuza bakmak yada internette gezinmek.. aksam olunca normal olarak yatiyorsunuz sarja takmayı unuttunuz ertesi gün yine yeter aynı kullanım seklinde çünkü yaşadım

İki cihazda Memnun bırakır birde bunları tasarruf moduna almadan yapabilirsiniz..

Şahsen tasarruf modunu kullanmıyorum hiçbir zaman.

Tabii wifi ve hücresel veri açık oluyor evden çıkınca hücresel veri açıyorum evde wifi açıyorum

GPS Bluetooth NFC her daim kapalı çünkü kullanma gereği duymuyorum

Peki hocam bir adım önde diyebileceğiniz model var mı yoksa eşiy mi? Herkese soruyorum. Hangi model daha uzun pil Ömrü verir

• Teorik olarak htc one m8 in ekran çözünürlüğü daha düşük olduğu için ve işletim sisteminin stabilitesi pil kullanımını azaltıp uzun ömür sunuyor

Bu kağıt üzerinde ki bölümün bilgilere göre diyorum ikiside hemen hemen ayni performansi sunar

Bence Galaxy S6 edge alabilirsiniz güzel telefon ama işletim sisteminin kötü olması gerekli bakımı yapmazsanız 2-3 ay sonra takilmalara başlıyor

O kadar güçlü ve kaliteli malzemeye sahip bir cihazın boyle optimize edilmiş bir işletim sistemiyle sunulması çok kötü...

• Biri 1800 biri 2200 kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Biri 1800 biri 2200 kardeş

Nasıl yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.