Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son gelen güncellemeden sonra pilde bir düzelme olmuş, telefonu kullanmadığım zamanda yani uykuda pili yiyordu pil yeme durmuş.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nugat gelmedi mi beyler
  • hava durumundaki saat 1 saat geride nasıl düzeltiyoruz arkadaşlar sizde de öyle mi
  • invisible kullanıcısına yanıt
    hocam saati elle düzeltin....

HTC One M8s [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Nugat gelmedi mi beyler

htc 10 aralık ayında verilecek bize mart veya nisan ayında kesin gelir....

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim.
  • Benim şarj aletim ısınıyor bu normal mi?

• arkadaşlar acil yardım. telefonum youtube dahil hiçbir video yu açmıyor kendi kamersı ile çektiği videları ses olmadan oynatıyor. ses ve power tuşlarıyla açarak fabrika ayarlarına döndüm yine devam ediyor. brightstar garantili servise versem muhattap bulmakda falan sıkıntı yaşarmıyım aylarca sürer mi lütfen ayrdım cı olur musunuz? whatssupdan video da ses dosyalarını da oynatmıyor.
  • Güncellemeyi yaptım. Kullanımda vesaire fark yok . Pilde iyileştirme yapılmış daha yavaş bitiyor bundan memnun kaldım.
  • Güncellemeden sonra iyice zıçtı benimki. pil durup dururken fena tükeniyor. Kapatıp açıyorum %4 gidiyor.
    verileri sıfırlayınca rehber vs uçuyor diye hiç sıfırlamadım ondan mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Güncellemeden sonra iyice zıçtı benimki. pil durup dururken fena tükeniyor. Kapatıp açıyorum %4 gidiyor.
    verileri sıfırlayınca rehber vs uçuyor diye hiç sıfırlamadım ondan mı acaba.

sapıtmasının sebebi fabrika ayarlarına dönmediği için telefondaki kişileri sim karta aktar ve labtobun veya pc varsa ara kablo ile labtoba kopyala resimler vb silinmesin deyi
    göreceksin düzelecek hatta ısınma varsa o bile düzeliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 5 Aralık 2016; 10:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Güncellemeyi yaptım. Kullanımda vesaire fark yok . Pilde iyileştirme yapılmış daha yavaş bitiyor bundan memnun kaldım.

yeni günceleme güvenlik+pil ve Android 7 için...
    bu sene htc Android 7 yi az tele verecek bunların içindeyiz galiba henüz bir açıklama gelmedi ama bizen gelen günceleme android 7 ye hazırlık için diye okudum bekleyip göreceğiz

elle düzeltmek çözüm olmuyor. saat ile ilgili bir güncelleme bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

elle düzeltmek çözüm olmuyor. saat ile ilgili bir güncelleme bekleniyor.

saat için biraz üstte resimli paylaşmıştım aynısını yap oluyor hem kilit ekranı hemde ana ekran aynı saatı gösteriyor....(16 kasımda resmi paylaşmıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 7 Aralık 2016; 16:35:59 >
    Ana ekrandaki hava durumu widget saati 1 saat geride oluyor. El ile bölge ayarı v.s. buna fayda etmiyor.
    Hava durumu yanında otomatik veya el ile şehir seçiminde eski sistemde olması gereken saati gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Ana ekrandaki hava durumu widget saati 1 saat geride oluyor. El ile bölge ayarı v.s. buna fayda etmiyor.
    Hava durumu yanında otomatik veya el ile şehir seçiminde eski sistemde olması gereken saati gösteriyor.

bende bu ayarlar var widget saat ile kilit ekran saati aynı....
     HTC One M8s [ANA KONU]

• nova launcher 0,59 kuruşa inmiş sizce nova nasıl, ramı artırmı m8s kullanan arkadaş var mı? size sormadan almayım dedim
     HTC One M8s [ANA KONU]

• Ben kullandım hocam nova yi fena değil kullanabilirsiniz, Hatta Şimdi ara ara HTC 10 da bile kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Ben kullandım hocam nova yi fena değil kullanabilirsiniz, Hatta Şimdi ara ara HTC 10 da bile kullanıyorum.

ramdan çok yiyormu...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Ben kullandım hocam nova yi fena değil kullanabilirsiniz, Hatta Şimdi ara ara HTC 10 da bile kullanıyorum.

ramdan çok yiyormu...

Yemiyor diyorum emin olmamakla beraber yese zaten ben pek kullanmam ama dediğim gibi arada kullanıyorum hoşuma gidiyor baya hızlı bence alın dursun zaten tüm telefonlarınızda kullanırsınız

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.