Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysertac

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Ben kullandım hocam nova yi fena değil kullanabilirsiniz, Hatta Şimdi ara ara HTC 10 da bile kullanıyorum.

ramdan çok yiyormu...

Yemiyor diyorum emin olmamakla beraber yese zaten ben pek kullanmam ama dediğim gibi arada kullanıyorum hoşuma gidiyor baya hızlı bence alın dursun zaten tüm telefonlarınızda kullanırsınız

tşk.ler aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kullandım hocam nova yi fena değil kullanabilirsiniz, Hatta Şimdi ara ara HTC 10 da bile kullanıyorum.

ramdan çok yiyormu...

Yemiyor diyorum emin olmamakla beraber yese zaten ben pek kullanmam ama dediğim gibi arada kullanıyorum hoşuma gidiyor baya hızlı bence alın dursun zaten tüm telefonlarınızda kullanırsınız

tşk.ler aldım

Tamamdır hayırlı olsun keyfini çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen yardımcı olur musunuz? bir arama gelince telefon hoporlör açıyor ve kendi kendine döndürüyor bu bu problem için garanti teleservis gönderiyim mi? sizce fabrika ayarlarına kadar döndürüdüm ancak problem bi süre sonra yine baş gösterdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theteacher

lütfen yardımcı olur musunuz? bir arama gelince telefon hoporlör açıyor ve kendi kendine döndürüyor bu bu problem için garanti teleservis gönderiyim mi? sizce fabrika ayarlarına kadar döndürüdüm ancak problem bi süre sonra yine baş gösterdi?

ana yazılım bozulmuş servise verin...

• teşekkür ederim.
  • Son guncellemyi yukledim.Bi kac hafta telefonu oyle kullandım.Telefon biraz yavasladigi icin fabrika ayarlarina dondum ve sarj prablemi yasamaya basladım.Aksam ucak moduna alip birakiyorum telefonu sabah bakiyorum sarj %5 dusmus kendiliginden.Az once sarj %15 dustu diye bildirim geldi 30 saniye sonra sarj %0 dedi kapandı.Tekrar acdım telefonu sarji %1 gosterip kapandı.Sarja takip telefonu acdim %15 gosteriyor simdi.Fabrika ayarlarına donmeden once boyle sıkıntım yoktu.Acaba batarya omrunu mu tamamlamıs olabilir mi?
  • şu htc saat uygulmasındaki sorun içinhttp://www.htc.com/tr/contact/chat/ burdan ilteşime geçin derim şikayeti ne kadar çok bildirirsek o kadar çok ilgilenirler saygılar
  • lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Bem buraya bildirdim güncelleme gelecek diyorlar. Başka da bir sonuç alamadım.
  • Pilden ben de muzdaribim. Bu sıralar daha fazla kullanıyorum ancak mesela bazen şarjı %25 iken çat diye kapanıyor. Geçen gün bir adres bulacağım whatsupdan gönderdiler. haritayı açtım google navigasyonu başlattım telefon kapandı. Sonra açtım şarj %25 vardı. Ani güç çeken uygulamalarda sanırım pil geberiyor. Bataryanın ömrü nedir acaba hergün şarja takıyoruz artık gün ortasında da bitmeye başladı. Fabrika ayarlarına falan döndüm farketmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Pilden ben de muzdaribim. Bu sıralar daha fazla kullanıyorum ancak mesela bazen şarjı %25 iken çat diye kapanıyor. Geçen gün bir adres bulacağım whatsupdan gönderdiler. haritayı açtım google navigasyonu başlattım telefon kapandı. Sonra açtım şarj %25 vardı. Ani güç çeken uygulamalarda sanırım pil geberiyor. Bataryanın ömrü nedir acaba hergün şarja takıyoruz artık gün ortasında da bitmeye başladı. Fabrika ayarlarına falan döndüm farketmedi.

dün aynı sorunu yaşadım aniden sıfırladı
  • hocam aynı sıkıntı ios kullanan arkadaşta vardı. pil kalibrasyonu yaptı düzeldi. 1yıl nile dolmadan pil ömrü bitmez bence böyle.
    http://www.elmadoktoru.com/rootsuz-android-cihaz-batarya-kalibrasyonu-h10433.html
    http://teknokasif.com/batarya-kalibrasyon-islemi-nasil-yapilir/
    bu iki linkte anlatıyor telefonu sıfırla sonra bir dene istersen. olmadı en son servise ver devam ederse.

• Htc M9 android nougat 7.0 aldı
    Htc M10 android nougat 7.0 alacaktı fakat deneme amaçlı sürümlerde sorun çıktı ve ertelendi
    Htc A9 android nougat 7.0 bugünden itibaren çinde verilmeye başladı iki üç gün içinde türkiyede olur
    Htc M8s ve diğer htc telefonlar hakkında bilgi yok ama htc deki bir yetkili diğer modellerde vereceğiz demişti hangi modellere vereceğini söylemedi

• qazwsx1234567890 Q kullanıcısına yanıt
    Benimki 1.5 yıl olmuştur.
  • hocam benimde 1 yıl oldu ama iyi belki pilde sıkıntı olabilir servise bi ver istersen
  • qazwsx1234567890 Q kullanıcısına yanıt
    Servise kolay kolay veremem. Bunun kartı nanosim bildiğiniz gibi kartı başka telefona takamıyorum. Birkaç gün telefonsuz kalacak bir durumum yok şu an. Bataryayı sömüren bir iki uygulama sildim meteroloji vs. Bir de kalibrasyon yaptım bir metodla sanki biraz daha iyi gidiyor gibi. Ani kapanmalar devam ederse o zaman servisin yolu göründü bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Servise kolay kolay veremem. Bunun kartı nanosim bildiğiniz gibi kartı başka telefona takamıyorum. Birkaç gün telefonsuz kalacak bir durumum yok şu an. Bataryayı sömüren bir iki uygulama sildim meteroloji vs. Bir de kalibrasyon yaptım bir metodla sanki biraz daha iyi gidiyor gibi. Ani kapanmalar devam ederse o zaman servisin yolu göründü bana.

simler artık yapboz şeklinde. Bir bayiden iste verirler.
  • Laptopa telefonun yedeğini almak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Böyle bir şey mümkün değil mi? Sadece buluta mı yedek alabiliyoruz? Teşekkürler.
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    m8s şarj ara kablosunu laptopa usb'den giriş yapıyorsun bağlantı yapınca labtopun bilgisayar bölümünde m8s görünüyor hepsini işaretle laptopa kopyala m8s format yapınca tersini yap ama istediğin dosyaları aktar örnek resim müzik gibi istediğin zaman bilgierini m8s aktarırsın....

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapmıştım ama resim yok telefonda. Uygulamalar var. Masaüstüne almıştım kopyalayıp. Lakin klasörlerin içi boş. Bir de aldığımdan beri güncellemedim. İlk güncellemede iyi yorumlar okumadığım için. Şu anda durum nedir diye sorsam. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Ocak 2017; 18:50:29 >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    labtopla bağlantı yapınca bilgisayar dosyasının içinde c sürücü yanında m8s içinde d sürücü belirecek ben windows 7 kullanıyorum windows 10 için bigisayarı dosyasını google araştırabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.